Michelin restauranter i Danmark

  Besøg en Michelin Restaurant og få en oplevelse…..


Slotskøkkenet * Dragsholm Slot….

Dragsholm Gourmet: Slotskøkkenet

Unikke smagsoplevelser
På Dragsholm Slot er det ønsket, at stedets historie og beliggenhed både skal ses og smages. Ambitionen er, at slottets gourmetrestaurant, Slotskøkkenet, nu og i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite.
Slotskøkkenet er et nyskabende gourmetkøkken. Udgangspunktet er slottets historie og årstidernes råvarer fra Lammefjorden og det øvrige Odsherred, og man har stærke rødder i det danske og nordiske køkken. På den måde forenes fortid og fremtid på tallerkenen.
Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister.

Slotskøkkenet – Dragsholm Alle 1 – 4534 Hørve – Telf. 59653300
Vores hjemmeside med mere information


Restaurant NOMA * *

Klik ind på vores hjemmeside her


Restaurant Kokkeriet * Kronprinsessegade 64 – 1306 København K – Telf.33152777

Velkommen til…
er en sætning, vi altid siger med stolthed og glæde – og mener det! Vi ser hver aften frem til at hilse på både nye og gammelkendte ansigter, der træder ind ad døren. Hvad enten I er i det stiveste puds og har glædet jer en måned, eller fik en pludselig indskydelse mandag efter arbejde. Vi har ingen særlig dresscode eller regler. Læn dig blot tilbage, sænk skuldrene og åbn dine sanser.
Klik ind på vores hjemmeside


Henne Kirkeby Kro * *

Strandvejen 234,6854 Henne Telf. 75255400

  Velkommen til Henne Kirkeby Kro
Her gør vi os alle umage for at varte vores gæster godt og grundigt op. Vi vil gerne give dig en oplevelse for alle sanser. En oplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og åndedrættet helt derned, hvor det gør gavn. Hos os går tradition og fornyelse hånd i hånd både hvad mad og indretning angår. Vi elsker at sende vores gæster hjemad med et smil om munden og lyst til at vende tilbage, og vi glæder os til at byde dig velkommen også – og ikke mindst glæder vi os til at give dig en oplevelse, du aldrig glemmer.

Vores hjemmeside


Restaurant Relæ * Jægersborggade 41 – 2200 København N – Telf. 36966609

En sand Relæ – oplevelse

Menu kr. 475,00 – Vinmenu kr. 685,00

Vores hjemmeside


Hotel Dàngleterre * * * * * – Kongens Nytorv 34 – 1050 København K – Tlf. 33120095

Restaurant Marchal *

Restaurant & Barer: København D’Angleterre Restaurant

På Hotel d’Angleterre er den nyrenoverede restaurant, Marchal, indrettet med henblik på at være den ultimative destination for en aften ude og en af de bedste restauranter i København. Smukke tekstiler og kvalitetsrige materialer, som tykke tæpper, træ og lakering, giver et eksklusivt og stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt. Der serveres for forretningsmanden og forretningskvinden, den rejsende, de forelskede, trendsætterne og de sofistikerede.

Marchal har siden 2014 været tildelt en Michelin-stjerne.
Hotel d’Angleterre inviterer også indenfor på Balthazar Champagne Bar, hvor der serveres mere end 160 forskellige slags Champagner og champagnecocktails, såvel som klassiske cocktails.

Læs alt om hotellet her


Restaurant Substans * Frederiksgade 74 – 8000 Aarhus C – Telf. 86230401

 

Vores menu består af flere serveringer, små og store – søde og salte. Alle serveringer er sammensat af sæsonens bedste, økologiske råvarer – med håndværk og velsmag for øje.
Vi har naturligvis udtænkt en vinmenu til maden. Men du er også meget velkommen til blot at få et enkelt glas eller to i løbet af aftenen. Og bobler, selvfølgelig.
Men vær ikke bange for at spørge os til råds. Det er jo trods alt bare mad og vin.

Vores hjemmeside


Velkommen til Fredericia…..

 

FADLAGRET ØL I KÆLDEREN
At integrere den markante og fyldige fadlagrede øl, Chanterelle Lager, i vinmenuen og skabe en servering, der giver den modspil’ … en udfordring, som kaldte på svampe, majs og kraftige vintertoner!
Da vi for et par måneder siden blev præsenteret for et par varianter af nye, fadlagrede øl fra Jacobsen med muligheden for eksklusiv servering i kælderen, blev vi fascineret af de rammer, der karakteriserer det projekt, som Husbryggeriet Jacobsen i samarbejde med Nordic Food Lab og Carlsbergs Forskningscenter har startet:

Ti TRIN NED* Gourmet i særklasse.

Toldkammeret – 7000 Fredericia –  Telf. 75933335

Vores hjemmeside


Velkommen til Restaurant Kiin Kiin*

Private dining at Kiin Kiin
We have different areas to suit your party

The lounge
Our lounge seats minimum 12 & maximum 24 person

The Winecellar
The popular intimate winecellar seats minimim 8 & maximum 18
Oval table maximum 12
Long table maximum 16
Round tables of 6 maximum 18

Restaurant Kiin Kiin *

Guldbergsgade 21,

2200 København N

Telf.35357555

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Era Ora * på Christianshavn….

Restaurant Era Ora på Christianshavn er den fineste italienske restaurant herhjemme, med en michelinstjerne, og tilsvarende niveau på betjening og vinkort.

 

Era Ora – Ovenvandet Nedenvandet 33 – 1414 København K Telf. 32540693

Vores hjemmeside


Formel B * – Vesterbrogade 182 – 1800 Frederiksberg C – Telf. 33251066

Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af den enkelte råvare.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører, som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Vi har et dynamisk menukort med omkring 20 småretter, som vi løbende udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Derudover tilbyder vi vores 6 retters formel B menu, som er et perfekt match til mindre selskaber.
*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.
Vi elsker vin!
Fra de naturlige usvovlede til de store klassiske. Vi har besøgt de fleste af vores vinproducenter gennem flere år, og vi har et personligt forhold til dem og deres vine. Det er en stor glæde, som vi gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor er det vores mål at tilbyde et af byens prismæssigt mest imødekommende vinkort med vinene fra Bourgogne i fokus.
Læs mere om Formel B på vores hjemmeside