Michelin restauranter i Danmark

  Besøg en Michelin Restaurant og få en oplevelse…..


Restaurant NOMA * *

Klik ind på vores hjemmeside her


Henne Kirkeby Kro * *

Strandvejen 234,6854 Henne Telf. 75255400

  Velkommen til Henne Kirkeby Kro
Her gør vi os alle umage for at varte vores gæster godt og grundigt op. Vi vil gerne give dig en oplevelse for alle sanser. En oplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og åndedrættet helt derned, hvor det gør gavn. Hos os går tradition og fornyelse hånd i hånd både hvad mad og indretning angår. Vi elsker at sende vores gæster hjemad med et smil om munden og lyst til at vende tilbage, og vi glæder os til at byde dig velkommen også – og ikke mindst glæder vi os til at give dig en oplevelse, du aldrig glemmer.

Vores hjemmeside


Hotel Dàngleterre * * * * * – Kongens Nytorv 34 – 1050 København K – Tlf. 33120095

Restaurant Marchal *

Restaurant & Barer: København D’Angleterre Restaurant

På Hotel d’Angleterre er den nyrenoverede restaurant, Marchal, indrettet med henblik på at være den ultimative destination for en aften ude og en af de bedste restauranter i København. Smukke tekstiler og kvalitetsrige materialer, som tykke tæpper, træ og lakering, giver et eksklusivt og stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt. Der serveres for forretningsmanden og forretningskvinden, den rejsende, de forelskede, trendsætterne og de sofistikerede.

Marchal har siden 2014 været tildelt en Michelin-stjerne.
Hotel d’Angleterre inviterer også indenfor på Balthazar Champagne Bar, hvor der serveres mere end 160 forskellige slags Champagner og champagnecocktails, såvel som klassiske cocktails.

Læs alt om hotellet her