BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Kolding

                      Velkommen til Kolding


Hotel Koldingfjord – Fjordvej 154 – 6ooo Kolding – Tlf. 75510000

 Hotel Koldingfjord
– let at finde – svær at forlade…

Smuk beliggenhed imponerende arkitektur
Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding Fjord. De imponerende bygninger er nænsomt restaureret – og den klassiske udvendige arkitektur mødes indenfor med tidløs indretning i dansk design. Som hotel og konferenceudbyder anses Hotel Koldingfjord blandt de førende i Danmark. Det er ofte de samme gæster, der kommer igen og igen.

Historiske bygninger
De imponerende bygninger blev oprindeligt opført som Danmarks første julemærkesanatorium i perioden 1907-1911.Julemærkesalget startede postmester Einar Holbøll allerede tilbage 1904. Fra byggeriet stod færdigt, og næsten 50 år frem, fungerede bygningerne som sanatorium for børn ramt af tuberkulose. Stedet blev dermed en vigtig brik i kampen mod den frygtede folkesygdom.
Historien bag Hotel Koldingfjord
Værelser med sjæl
Værelserne, der er fordelt i hovedbygningen, de 2 palæer “Dagmar” og “Christian” samt ejendommen “Skovly”, er naturligvis udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Alle 132 værelser har sin helt egen stemning og charme. Fælles er det tidløse design og den særlige atmosfære, der skabes af lyset, luften og den storslåede arkitektur. På Hotel Koldingfjord er der højt til loftet – og masser af plads…

Læs mere og bestil her


 Madkælderen Koldinghus

Koldinghus 1, 6000 Kolding Telf. 75504798


En gastronomisk perle i Kolding

Læs meget mere om restauranten


First Hotel Kolding * * * *

Banegårdspladsen 7,

6000 Kolding, Telefon 76345400


 


First Hotel Kolding er et lækkert hotel midt i Kolding centrum med 132 stilrene, moderne værelser og al tænkelig komfort. First Hotel Kolding ligger ved Slotssøen og et stenkast fra Koldinghus. Hotellet er nemt at komme til både med bus og tog, da togstationen er vores genbo. Kører du i bil, har vi en aflåst parkeringsgarage under hotellet. Er du turist, eller har du tid til overs efter et møde, har Kolding et væld af kulturelle tilbud. Besøg Trapholt Museum – Danmarks eneste museum, hvor du kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Og kun 35 minutter herfra ligger LEGOLAND®.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Milling Hotel Saxildhus

Banegårdspladsen 1,

6000 Kolding Telf. 75521200

Milling Hotel Saxildhus ligger i Koldings bymidte, tæt ved banegården og i gå-afstand fra kulturoplevelser, parker og shopping. Den charmerende bygning har fungeret som hotel siden 1905. I dag er hotellet smukt renoveret og har 87 hyggelige værelser, som alle er individuelt og smagfuldt indrettet, med respekt for den gamle bygning.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Valdemar – Adelgade 2 – 6000 Kolding – Telf. 82431006

Velkommen på: Restaurant Valdemar
Altid lækker mad i topklasse!

Læs mere på vores hjemmeside


BOogSPIS.dk © 2018- Jensen & Co. - 3520 Farum - Telefon 23200725 - Send e-mail til os Frontier Theme