Nyborg

Faaborg | Middelfart | Nyborg | Odense | Svendborg |


                                Velkommen til Nyborg 

Velkommen til Hotel Villa Gulle

Østervoldgade 44 – 5800 Nyborg Telf. 65301188

Hotel Villa Gulle
Beliggende blot et stenkast fra Nyborg slot fra omkring 1170 – Danmarks ældste bevarede kongeborg, som i middelalderen var rigets centrum.
Du skal være så rigtig hjerteligt velkommen på Hotel Villa Gulle.

Dæmpet belysning og herlig mad
På Hotel Villa Gulle laver vi typisk dansk mad, og der serveres i rigelige mængder og ad flere omgange. Ingen går sultne fra bordet hos os.
På Hotel Villa Gulle kan du afholde alle former for arrangementer, foredrag og møder. Bland andet barnedåb, fødselsdage, brunch og begravelser.

Klik ind på vores hjemmeside


Restaurant Lieffroy i Nyborg….

Skræddergyden 34 – 5800 Nyborg – Telf.65312448

Om os
At få foden under eget bord og skabe Restaurant Lieffroy har været en drøm der er gået i opfyldelse for mig.
Jeg havde længe ledt efter det helt rigtige sted, da jeg i foråret 2010 fik muligheden for at købe Hesselhuset, som i høj grad levede op til de kriterier jeg havde opstillet.
Skov, natur, strand og hav er lige udenfor døren og bygningen har sin helt egen særegne charme og arkitektur. Og efter en gennemgribende renovering, blev Hesselhuset den perfekte ramme for Restaurant Lieffroy.
Min far, Jean Louis, var jo egentlig gået på pension, men sagde alligevel ja til at være med i vores projekt – også bag gryderne i køkkenet. Det er jeg meget taknemmelig og glad for. Og det er han vist også, tror jeg nok. Der er noget med gamle cirkusheste og lugten af savsmuld.
Læs meget mere om restauranten her