København City

Hotel Nobis I København centrum * * * *

Nobis Hotel Copenhagen – Niels Brocks Gade 1 – København V – Telf. 78741400

Nobis Hotel København
Vores ambition er at give dig en varm og vedkommende oplevelse, hvor der er kræset for hver enkelt detalje.

Vi elsker moderne design og arkitektur, men vi er også vilde med det klassiske og tidløse. For at give dig et personligt ophold og formidle en uforfalsket følelse af kvalitet har vi skabt et miljø, der emmer af sjæl, og hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne.

Læs mere på vores hjemmeside


Hotel Petri in Copenhagen * * * * *

Oprindelig et berømt varehus – i dag et hotel, skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte.

Uanset hvorfor du er her, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold så rart som muligt. Indenfor såvel som udenfor hotellet.

Læs mere her


Restaurant Gilleleje
Nyhavn 10,
1051 København K
Tlf: 33125858

Klassisk dansk køkken med stolte traditioner…… 

Læs mere og bestil her


Savoy Hotel i Centrum* * 
Privatejet hotel med 66 værelser på 6 etager, som
alle vender mod den stille gård. Hotellet ligger i Art Nouveau bygningen Løvenborg fra 1906. Tæt på Tivoli, Søerne og Hovedbanegården.
Gratis Wifi og morgenmad inkludere for alle gæster
Lobby bar med gratis kaffe, te og frisk frugt.
Cykler kan lejes.

Vores hjemmeside


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Copenhagen Admiral Hotel 4*
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside


Velkommen til DGI byen * * * *


Med Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område – fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

DGI – byen Tietgensgade 65, 1704 København V  Telf. 33298000

Læs mere på vores hjemmeside

 


Restaurant Krabben

Vallensbæk Havn

2665 Vallensbæk
Tlf: 4354 0545 

 

Klik ind på vores hjemmeside, og se alle vores  tilbud.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Kanalen på Chistianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside