Hoteller i København og omegn

Hotel Herman K i København centrum * * * * *

Herman K Hotel Copenhagen – Bremerholmen 6 – 1069 København K – Telf. 78741400

Vores hoteller
Forestil dig, at du står centralt i byen omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og lige midt i det hele finder du et Brøchner hotel – placeret lige netop dér, hvor du gerne vil bo. Alle vores boutique hoteller har en central beliggenhed i København – let at komme til og fra hvad enten du kommer i bil, tog eller fra lufthavnen.

Læs mere om vores hoteller her  


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

 

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Petri in Copenhagen * * * * *

Oprindelig et berømt varehus – i dag et hotel, skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte.

Uanset hvorfor du er her, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold så rart som muligt. Indenfor såvel som udenfor hotellet.

Skt. Petri – Krystalgade 22 – 1620 København – Telf. 33459100.

Læs mere her


Savoy Hotel i Centrum* *

Vesterbrogade 34 – 1620 København V -Telf.33267500


Privatejet hotel med 66 værelser på 6 etager, som
alle vender mod den stille gård. Hotellet ligger i Art Nouveau bygningen Løvenborg fra 1906. Tæt på Tivoli, Søerne og Hovedbanegården.
Gratis Wifi og morgenmad inkludere for alle gæster
Lobby bar med gratis kaffe, te og frisk frugt.
Cykler kan lejes.

Vores hjemmeside


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Toldbodgade 24-28 – 1253 København – Telf. 33741414

Copenhagen Admiral Hotel 4* * * *
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside


Velkommen til DGI byen * * * *


Med Kødbyen på den ene side og med storbyen på den anden, finder du ikke et mere centralt beliggende hotel i København. Kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård gør det nemt at komme til og fra DGI-byens Hotel.

DGI-byen rummer masser af muligheder. Som gæst på hotellet kan du tage en morgendukkert i Vandkulturhuset, få pulsen op i vores træningsfaciliteter eller du kan spille bowling – gratis.

Oplev at være en del af Vesterbro og Kødbyen, som er Københavns mest hippe og trendy område – fyldt med gallerier, musiksteder, restauranter, caféer, streetfood-boder og meget mere. Læs vores lyn-guide til Kødbyen for at få inspiration.

Som turist i København er der et væld af muligheder og mange spændende ting ligger i gåafstand fra hotellet.

DGI – byen Tietgensgade 65, 1704 København V  Telf. 33298000

Læs mere på vores hjemmeside


 

Velkommen til Hotel SC.Thomas i København…

 

Hotel Sct. Thomas – Frederiksberg Alle 7, – 1621 København V – Telf. 33256460 

Vores hjemmeside


Få kilometer fra centrum, ligger Hellerup Parkhotel….

Strandvejen 203 – 2900 Hellerup Telf. 39624044

 

Kun få minutter fra alting: Shopping, strande, natur og Københavns centrum
Som gæst på Hellerup Parkhotel kan du nyde en dejlig gåtur gennem den smukke park, Øregård Park, der ligger lige ved siden af hotellet. Har du lyst til at komme ud og opleve noget, kan du enten nyde skovens dybe ro i Dyrehaven – eller du kan give den gas i rutchebanerne på Dyrehavsbakken. Når du vender tilbage til hotellet, kan du smutte en tur forbi Øresund og måske endda nå en dukkert i det skønne vand.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Glostrup Parkhotel * * * *

Hovedvejen 41 – 2600 Glostrup – Telf. 43960038

 

Maksimalt udbytte kræver professionel tilrettelæggelse og gennemførelse – og selvfølgelig de rigtige rammer.

Dette får du alt sammen på Glostrup Park Hotel, der udover mange typer formålsindrettede lokaler, også råder over grønne områder til en rask gåtur eller teambuilding-aktiviteter.

Gourmetrestauranten La Cocotte, der også er en del af konceptet, giver deltagerne det optimale pusterum og friske kræfter.

I november 2014 åbende første del af en markent udvidelse af Glostrup Park Hotel, da vi slog dørerne op til konferencecentret Orangeriet. Orangeriet tilbyde 14 dejlige konferencelokaler, alle med dagslys og moderne indrettet. Ligeledes finder du en stor panorama restaurant med plads til 300 personer og med udsigt over Byparken.
I maj 2016 slog vi dørerne op til en ny fløj, der indeholder 54 nye værelser, 9 mødelokaler med plads til 290 personer i det største lokale, en nyt receptions- og lobby område samt en gennemgribende renovering af Restaurant La Cocotte.

Læs meget mere på vores hjemmesideFirst hotel Kong Frederik.

Vester Voldgade 25 – 1552 København C – Telf. 33125902

Historisk hotel med perfekt beliggenhed i København centrum
Når du overnatter på First Hotel Kong Frederik i København, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner gennem tiden – fra Victor Borge og Marlene Dietrich til Alicia Keys og John Mayer. Hotellets rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Samtidig er der kun 200 m til Strøget og Rådhuspladsen, og fem minutters gang til Tivoli.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Løven – Vesterbrogade 30,1sal – 1620 København V – Telf. 33796720

Velkommen
Hotel Løven er et enkelt og hyggeligt hotel, meget centralt beliggende i et af Københavns mest spændende og charmerende kvarterer på Vesterbro, tæt ved Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.
Ejendommen, som Hotel Løven har til huse i, er en ejendom med historie. I 1840’erne lå her en gæstgivergård ved navn Løven. På det tidspunkt var København stadig omkranset af voldanlæg, der udgjorde landets største fæstning og beskyttede København mod angreb fra landsiden. Gæstgivergårdene langs Vesterbrogade fungerede som overnatningssteder for de rejsende, der søgte logi udenfor byportene. I dag tilbyder Løven et moderne og fornuftigt alternativ til dyre hotelovernatninger for gæster som ønsker centrale, men enkle overnatningsmuligheder i København. Hotel Løven tilbyder værelser både med og uden bad/toilet. Alle gæster kan derudover benytte hotellets øvrige faciliteter.
Hotel Løven byder velkommen!
Vores hjemmeside


Velkommen til Skovshoved Hotel * * * *

Vi er beliggende på strandvejen, omgivet af ren og skær idyl.

Skovshoved Hotel * * * * – Strandvejen 267 – 2920 Charlottenlund – Telf. 39640028.

Læs meget mere om hotellet