Restauranter i København

Velkommen til spændende restauranter i København


Restaurant Taarnet – Christiansborg Slotsplads – 1218 – København K – Telf. 27903061
HOLDET BAG RESTAURANT TÅRNET
I Restaurant Tårnet bliver du budt velkommen af vores faste stab af imødekommende værter, værtinder og dygtige tjenere, som gør deres yderste for, at I får et dejligt besøg. I vores lille tårnkøkken huserer udover køkkenchefen to souschefer, tre kokke, en smørrebrødsjomfru og et skiftende antal kokkeelever.

Læs mere om den spændende restaurant


Restaurant Krabben

Vallensbæk Havn

2665 Vallensbæk
Tlf: 4354 0545 

Restaurant ved vandet i Vallensbæk

Velkommen til Restaurant Krabben! Hos os kan du nyde en lækker frokost eller middag med udsigt ud over Vallensbæk Lystbådehavn – ikke langt fra Hvidovre og Brøndby.

 

Klik ind på vores hjemmeside, og se alle vores  tilbud.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Kanalen på Christianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside


Restaurant Alsace – Ny Østergade 9 – 1101 København K – Telf. 33145743

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Tramonto Rooftop – Pasteursvej 2 – 1799 –  København V – Telf. 33146655

Restaurant Rooftop er hovedstadens nye Italienske Restaurant med 360 grader udsigt over København og det gamle CARLSBERG.

Læs om restauranten på vores hjemmeside


 Casa D àntino- Dronningens Tværgade 43- 1302 København K – Telf. 33151505

En bid af Italien i hjertet af København​
Casa D’Antino er en veletableret italiensk restaurant, der bestræber sig på at gengive en autentisk oplevelse i form af mad, vin og atmosfære i hjertet af København. Man kan nyde lidt småretter i baren med et glasvin, omvendt kan man også kaste sig ud i menu med vinmenu. Begge dele er lige velkomne. Rammerne er uformelle, men ganske stilfulde. Lokalerne er tegnet af Kay Fisker i 1943, møbler af Finn Juul og belysningen af Ingo Mauer. Der er endvidere udeservering, når vejret tillader det.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Velkommen til Københavns ældste restaurant….

Det lille Apotek – Store Kannikestræde 15 – 1169 – København K – Telf. 33125606

 

Historien bag Det lille Apotek
Det lille Apotek stammer helt tilbage fra 1720 og er dermed Københavns ældste restaurant. De mange års erfaring er måske årsagen til, at ”Apoteket” stadig er et utroligt vellidt spisested.
Nyd det traditionsrige danske køkken
Det lille Apotek tilbyder klassikere efter gamle originale opskrifter. Er du til dansk smørebrød, gammeldags æggekage eller en lun rødspætte med hjemmerørt remoulade, så er du kommet til rette sted.
På menuen finder du også lækker biksemad, wienerschnitzel, bøf bearnaise, andesteg med brunede kartofler og den berømte Apotekergryde.
Ægte nostalgi og hygge
Et besøg på Det lille Apotek er en rejse tilbage i tiden. Restauranten er opdelt i fire separate stuer med lavt til loftet og petroleumslamper, der gløder på de gamle maleriers skovguder og kildenymfer. På Det lille Apotek finder du ægte dansk hygge og nostalgi.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!
Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Ravage – Kongens Nytorv 16 – 1050 København K – Telf. 33325151

Ravage Restaurant & Bar blev født den 6. maj 2013 efter et par måneder med store ændringer i den smukke beliggenhed på Kongens Nytorv, lige i hjertet af Københavns centrum.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Orangeriet i Kongens Have…

Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Velkommen
Midt i byen og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har vores restaurant til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have.

Vi har skabt en moderne og elegant restaurant i de romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken byder vi på både frokost og middag af høj standard i en afslappet og stilfuld atmosfære, i enten glassalen med udsigt over haven, eller på vores store hyggelige terrasse.

Vi glæder os til at se jer på Orangeriet i Kongens have.

Se hele vores spisekort på vores hjemmeside


Velkommen til Nørrebro Bryghus….Ryesgade 3 – 2200 København N – Telf.35300530

En af Københavns spændende restauranter med eget bryggeri. Restauranten er i 2 etager med BAR – RESTAURANT OG BRYGGERI.

Læs meget mere på vores hjemmeside