BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Restauranter i København

Restaurant Gilleleje
Nyhavn 10,
1051 København K
Tlf: 33125858

Klassisk dansk køkken med stolte traditioner…… 

Læs mere og bestil her


Restaurant Krabben

Vallensbæk Havn

2665 Vallensbæk
Tlf: 4354 0545 

 

Klik ind på vores hjemmeside, og se alle vores  tilbud.

Læs mere på vores hjemmeside


Restaurant Kanalen på Christianshavn…..

Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje. Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson, og menuen skifter i takt hermed.

Værtskabet er ligeså vigtigt som mad og vinen her på kanalen. Det skal være hyggeligt, afslappet og i uformelle rammer om det er et bord til 2 eller selskab i vores anneks.

Det traditionelle køkken hersker med et moderne tvist. Grundstammen kommer fra det franske køkken, men hele verden har været kokkenes legeplads og inspirationskilde. Det samme gælder for vinen, hvor Kanalen gennem sine 30 år, har formået at finde skønne og sjældne vine fra hele verden.

Kom og lad jer forkæle. Til frokost, middag eller det private selskab, på terrassen lige i vandkanten eller i bådehuset på bolværket.

Restaurant Kanalen – Wilders Plads 2 – 1403 København K – Telf. 32951330

Klik ind på Vores hjemmeside


Restaurant Alsace – Ny Østergade 9 – 1101 København K – Telf. 33145743

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Restaurant Grønnegade – Grønnegade 39 – 1107 København K – Telf. 33933133

 

Restaurant Grønnegade ligger i hjertet af København, blot et stenkast fra Kongens Nytorv, i et af Københavns ældste byhuse fra 1689. Restaurant Grønnegade har eksisteret i 40 år
Restaurant Grønnegade byder på en hyggelig og personlig restaurantoplevelse, hvor vi kombinerer et højt niveau med en afslappet og imødekommende atmosfære.

Restaurant Grønnegade er inspireret af det moderne Danske køkken. Vi har altid et udvalg af fisk og skaldyr, samt en velhængt oksemørbrad med foie gras de canard og trøffelsauce.

Læs om restauranten på vores hjemmeside


Fishmarket Restaurant – Hovedvagtsgade 2 – 1103 København K – Telf. 88169999

 

FISHMARKET
er en fransk fiskebistro inspireret af det simple, velsmagende og friske middelhavskøkken, hvor råvaren er i fokus. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores leverandører og lokale fiskere for at sikre, at kvaliteten er i top. Vin- og menukort er unikt og prisvenligt sammensat så alle vores gæster har mulighed for at nyde nogle af livets goder i en uformel og afslappet restaurant og drømme sig væk til den sydfranske riviera for en stund.

Læs meget mere på vores hjemmeside

 

 

 

 

BOogSPIS.dk © 2018- Jensen & Co. - 3520 Farum - Telefon 23200725 - Send e-mail til os Frontier Theme