København City – Hoteller

              Velkommen til København City


Vælg en bydel:  CITY Restauranter Hoteller | CHRISTIANSHAVN Restauranter Hoteller | NØRREBRO Restauranter Hoteller | VESTERBRO Restauranter  Hoteller | ØSTERBRO Restauranter  Hoteller | FREDERIKSBERG Restauranter  Hoteller

 


Hotel Herman K i København centrum * * * * *

Herman K Hotel Copenhagen – Bremerholmen 6 – 1069 København K – Telf. 78741400

Vores hoteller
Forestil dig, at du står centralt i byen omgivet af butikker, restauranter, caféer og barer. Og lige midt i det hele finder du et Brøchner hotel – placeret lige netop dér, hvor du gerne vil bo. Alle vores boutique hoteller har en central beliggenhed i København – let at komme til og fra hvad enten du kommer i bil, tog eller fra lufthavnen.

Læs mere om vores hoteller her  


Radisson Blu * * * * – Amager Boulevard 70 

2300 København S – Telf. 33965000

 

Læs meget mere om hotellet på vores hjemmeside


Hotel Petri in Copenhagen * * * * *

Oprindelig et berømt varehus – i dag et hotel, skabt til at stimulere dine sanser, skærpe din opmærksomhed og varme dit hjerte.

Uanset hvorfor du er her, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold så rart som muligt. Indenfor såvel som udenfor hotellet.

Skt. Petri – Krystalgade 22 – 1620 København – Telf. 33459100.

Læs mere her


Velkommen til Copenhagen Admiral Hotel* * * *

Toldbodgade 24-28 – 1253 København – Telf. 33741414

Copenhagen Admiral Hotel * * * *
– Københavns centrum
Du kan opleve historie og et sprudlende kulturliv i centrum af København, når du bor på
Admiral Hotel.
Fra hotellet har du udsigt til havnefronten, Operaen, Skuespilhuset og Københavns nye smørhul, Ofelia Plads, mens de største turistattraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er få minutters gang fra hotellet.

Vores hjemmeside


 

Få kilometer fra centrum, ligger Hellerup Parkhotel….

Strandvejen 203 – 2900 Hellerup Telf. 39624044

 

Kun få minutter fra alting: Shopping, strande, natur og Københavns centrum
Som gæst på Hellerup Parkhotel kan du nyde en dejlig gåtur gennem den smukke park, Øregård Park, der ligger lige ved siden af hotellet. Har du lyst til at komme ud og opleve noget, kan du enten nyde skovens dybe ro i Dyrehaven – eller du kan give den gas i rutchebanerne på Dyrehavsbakken. Når du vender tilbage til hotellet, kan du smutte en tur forbi Øresund og måske endda nå en dukkert i det skønne vand.

Læs meget mere på vores hjemmeside


First hotel Kong Frederik.

Vester Voldgade 25 – 1552 København C – Telf. 33125902

Historisk hotel med perfekt beliggenhed i København centrum
Når du overnatter på First Hotel Kong Frederik i København, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner gennem tiden – fra Victor Borge og Marlene Dietrich til Alicia Keys og John Mayer. Hotellets rige historie og klassiske engelske stil har en stor del af æren for, at vores gæster vælger os. Samtidig er der kun 200 m til Strøget og Rådhuspladsen, og fem minutters gang til Tivoli.

Læs mere om hotellet på vores hjemmeside