Nordjylland

Velkommen til Roldstorkro – Vælderskoven 13 – 9520 Skørping – Telf. 98375100


Hos Rold StorKro finder du et stort udvalg af arrangementer og oplevelser. Vi slår dørene op for weekendophold, søndagsophold, overnatninger, kurser, firmaaftaler, selskaber med gratis bus og meget mere.

Har du brug for et lille pusterum i hverdagen, har du også mulighed for at booke værelse alle ugens dage. Vi tager gerne imod gæster last minute, og ønsker du bare en enkelt hyggelig aften med dejlig mad, så byder vores skønne restaurant dig hjerteligt velkommen.

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Gl. Skagen……..

For mere end 100 år siden startede Emma og Hans Chr. Ruth deres første år som værtspar på badepensionatet “Vesterhus”.
Hans Chr. Ruth var opsynsmand ved redningsstationen i Gl. Skagen og Emma var ansat på Jeckels badehotel. Efter uoverensstemmelser med Fru Jeckel i forbindelse med Emmas mors sygdom og død i København får samarbejdet en brat afslutning. Familien Ruth tager derfor i 1904 det første skridt og åbner for sommergæster på “Badepensionatet Vesterhus” – som senere bliver kaldt Ruths Hotel.

Ruths Hotel er i dag et berømt hotel, derfor er det et besøg værd.

Ruths Hotel – Hans Ruths vej 1, – 9990 Skagen – Telf. 98441124.

Vores hjemmeside


Velkommen til Skagen Fiske restaurant

Fiskehuskaj 13, 9990 Skagen Telf. 98443544

 

 

Fiskerestaurant på toppen af Danmark
Ved Skagen havn på toppen af Danmark ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i tæt på 50 år.
Vi har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autentisk med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder vi store musik-oplevelser.
Vi har en holdning til mad og de gode friske råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som nærmest er hevet op ad farvandet lige uden for vores dør.

Vores hjemmeside


Velkommen til Tylstrup Kro i Nordjylland….

Hos Tylstrup Kro har vi fokus på traditionel, dansk hygge. Søger du et kroophold i Tylstrup eller Brønderslev, har vi de perfekte rammer, egen restaurant, højt serviceniveau og generelt en stemningsfyldt kro. Skal du holde selskab, overnatte eller måske holde en lille ferie, er du altid velkommen hos os.

Som kro kan vi tilbyde masser af forskellige muligheder. Her er både den traditionelle krostue og restaurant, gode overnatningsmuligheder, selskabslokaler og mødefaciliteter. Skal du eksempelvis holde julefrokost, er det muligt at gøre hos os, hvor vi sørger for det hele. Og du kan kombinere det med et kroophold, hvor gæsterne kan overnatte.

Vi byder dig velkommen her på kroen, hvor der altid er et venligt og imødekommende personale, der har fokus på dine ønsker og behov.
Tylstrup Kro

tlf. 98 26 15 66. Tylstrupvej 36, 9382 Tylstrup.

Læs mere på vores hjemmeside

 


Velkommen til Løgstør……

Løgstør Parkhotel er et af de spændende hoteller i Nordjylland.

Vi tilbyder alt lige fra et værelse til weekend ophold, golf ophold, konference, selskabslokaler, wellness og meget mere. Læs alt om hotellet på vores hjemmeside.

Vores hjemmeside

Løgstør Parkhotel – Toftebjerg Alle – 9670 Løgstør – Telf. 98674000.

 


Velkommen til Park Hotel i Frederikshavn * * *

Jernbanegade 7, 9900 Frederikshavn Telf. 98422255

Park Hotel
Mit personale og jeg glæder os til at byde Jer velkommen til vores lille oase midt i Frederikshavn centrum. Hos os følger vi stemningen til dørs – lige fra de individuelt indrettede værelser, til den smukke cognacstue i engelsk biblioteksstil. Her er der kælet for detaljerne – både i indretning og i den personlige service og engagement, som er blevet hotellets kendemærke gennem mine år på hotellet.
Vi ser frem til at være rammen om Jeres næste hoteloplevelse i Frederikshavn.
Hjerteligt velkommen til Park Hotel.

Vores hjemmeside

 

 


Velkommen til Læsø……

Carlsens Hotel – Havnebakken 8 – 9940 Læsø – Telf. 98499211

Carlsens Hotel
Hyggelig stemning på Læsø’s bedste placering
Carlsen´s Hotel ligger ved vandet på Læsø, lige ved Vesterø´s færgeterminal og byder på traditionelt dansk køkken. Carlsen´s hotel er et gammelt hotel der emmer af atmosfære og her har vi bevist valgt at alt ikke skal være nyt, så her møder du skæve døre og skrå gulve.
En gammel krostue som ikke har ændret udseende de sidste 50 år. En restauration der minder om et besøg ved mormor.
Vi gør en stor ære i og servere gode danske retter med mange lokale råvare vores stjerneskud eller smørrebrød er nogle yderst populære valg.

Vores hjemmeside