Nordsjælland

 


Velkommen til Fredensborg…..

OM STORE KRO
Når vi på Store Kro ønsker dig velkommen hjem, så mener vi det. Hos os kan du slappe af, for det synes vi er så vigtigt. Uanset om du er her alene, sammen med din familie, gode venner eller med kolleger, så ønsker vi, at du skal kunne læne dig tilbage og bare nyde det.

klik ind på vores hjemmeside

 


Kokkedal Slot * * * * * i Nord Sjælland

Mangler du inspiration til, hvor du kan holde dit næste arrangement?
Kom og oplev hvilke skønne rammer og omgivelser slottet tilbyder.
Vi har både festsal, mødelokaler i flere størrelser samt mulighed for selskab i restauranten.
Så står I og skal afholde et møde, konference, firmafest eller noget helt andet? Så har vi det helt rigtige lokale til jeres arrangement.
Kokkedal Slot – Kokkedal Alle 6 – 2970 Hørsholm – Telf. 44228000

Vores hjemmeside


Velkommen til Gilleleje Badehotel….

Hulsøvej 15 – 3250 Gilleleje – Telf. 48301347

 

 

Nostalgi og Romantik på Gilleleje Badehotel
Et hotel, som oprindelig blev opført som pensionat i 1895, og dengang som nu har et af landets bedst tænkelige beliggenheder i det pittoreske område omkring Gilbjerghoved.
Til dette område tabte blandt andre filosoffen Søren Kierkegaard i sin tid sit hjerte og i et hyldestdigt skrev han, “at Gilbjerget bestandig vil være et af mine yndlingssteder….her har jeg seet, saa at sige, Verdens fremkomst.”
Nu – godt 100 år efter opførelsen af Badehotellet – mødes du som gæst af samme miljø og atmosfære som dengang. Hotellet er genskabt med skyldig respekt for datidens badehotelstraditioner, og uanset hvor du befinder dig, mærker du suset fra en svunden tid.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Bistro No 3 – Havnevej 3 – 3250 Gilleleje – Telf. 48300403

_________________________________________________________________________________________________________________________________
På byens bedste hjørne – der hvor kanalen og vejen til havnen mødes ligger Bistro no 3
Det Orange hus.
Vi har fokus på et udvalg af lækre, klassiske retter, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, samt gode vine til fornuftige priser og så selvfølgelig en service, der er i top.

Velbekomme
Michael, Peer og Michael.

Følg nyheder på vores hjemmeside


Hotel Frederiksværk

Torvet 6, 3300 Frederiksværk – Telf. 47722288

 

 

GRØNNE OMGIVELSER
I sommersæsonen er det muligt at nyde en velkomstdrink i de smukke og ugenerede omgivelser i gårdhaven, som er indrettet med lækre havemøbler og er omkranset af grønne træer – langt væk fra byens støj og larm.

RENOVERET MED RESPEKT
Vi har renoveret hele hotellets facade og vores værelser med respekt, som blev færdig til efteråret 2016. Kom forbi og se det flotte hotel og hold din næste fest i på Hotel Frederiksværk.

HYGGELIG BY
Med en beliggenhed i centrum af Frederiksværk med byens kulturhus Gjethuset, kanalerne og bymuseet som nærmeste naboer, er der al mulig grund til at lægge vejen forbi et af Nordsjællands førende spisesteder med et velassorteret spisekort, gode vine og nogle yderst favorable priser.

BYENS HOTEL ALTID MED GODE TILBUD
Hotel Frederiksværk og ikke mindst Restaurant Madam Schiøtt er absolut et besøg værd. Vi holder weekend arrangementer hver weekend med musik / dans til 4 mands live band, weekend med det hele. Prøv også vores julearrangement og vores store nytårsarrangement, se det hele under arrangementer
Hotel & værelser.

Læs mere her


Velkommen til Hornbæk…

Hotel Villa Strand – Kystvej 12 – 3100 Hornbæk – Telf. 49700169

Der følger informationer om hotellet på et senere tidspunkt.

Vores hjemmeside


Restaurant Sletten – Gl. Strandvej 137 – 3050 Humlebæk – Telf. 49191321

Om Restauranten
Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.
Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.
Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.
Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!

Se vores hjemmeside


Velkommen til Rungstedgaard….

Rungstedgaard – Rungsted Strandvej 107 – 2960 Rungsted Kyst – Telf. 45864422

 

Det’ måden vi gør det på……

Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind ad døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi er et hotel med fantastiske konferencefaciliter i Nordsjælland, kun 30 minutter fra København. Vi sætter vores gæster i centrum, så de føler sig hjemme selvom de er ude.

Læs mere på vores hjemmeside

 

 


Hotel Marina i Vedbæk – Vedbæk Strandvej 391 – 2950 Vedbæk – Telf. 45891711

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk, København. Her bor du på lækre værelser i en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.
Attraktioner omkring Vedbæk
Vedbæk ligger i det nordlige Storkøbenhavn og derfor på kanten mellem både København og Nordsjælland. På modsatte side af vejen fra Hotel Marina ligger både havnen og Vedbæk strand, hvorfra en badebro strækker sig ud i Øresund. 20 minutter fra Hotel Marina ligger Bakken, og kun 5 minutter derfra er indgangen til Jægersborg Hegn og Dyrehave, der er en del af UNESCO-kulturarven parforcejagtlandskabet i Nordsjælland.

Læs om hotellet på vores hjemmeside