Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Farum | FredensborgFrederikssundGilleleje | Helsingør | Hillerød

 


Kokkedal Slot * * * * * i Nord Sjælland

Mangler du inspiration til, hvor du kan holde dit næste arrangement?
Kom og oplev hvilke skønne rammer og omgivelser slottet tilbyder.
Vi har både festsal, mødelokaler i flere størrelser samt mulighed for selskab i restauranten.
Så står I og skal afholde et møde, konference, firmafest eller noget helt andet? Så har vi det helt rigtige lokale til jeres arrangement.
Kokkedal Slot – Kokkedal Alle 6 – 2970 Hørsholm – Telf. 44228000

Vores hjemmeside


GL. Humlebæk Kro – Humlebæk Strandvej 2A  – 3050 Humlebæk – Telf. 49190265

På kroen har vi fine naboer. En er lavet af sand, en anden af vand, en tredje har klokker, og der er skam flere endnu. Hver og en er både et besøg værd før eller efter måltidet. For en ordens skyld skal vi dog nævne, at 65 pct. af alle ægteskabstilbud ifølge en fransk statistik bliver fremsat på badestranden. Blot så vi har vores på det tørre.
NATUR
5 minutters gang fra kroen finder De nær Humlebæk Havn et fredet område med gamle fiskehuse, eng og skoven til den ene side og til den anden den bade- og børnevenlige Babylone Strand med kig til den svenske ø Hven midt i Øresund.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Hotel Frederiksværk

Torvet 6, 3300 Frederiksværk – Telf. 47722288

 

 

GRØNNE OMGIVELSER
I sommersæsonen er det muligt at nyde en velkomstdrink i de smukke og ugenerede omgivelser i gårdhaven, som er indrettet med lækre havemøbler og er omkranset af grønne træer – langt væk fra byens støj og larm.

RENOVERET MED RESPEKT
Vi har renoveret hele hotellets facade og vores værelser med respekt, som blev færdig til efteråret 2016. Kom forbi og se det flotte hotel og hold din næste fest i på Hotel Frederiksværk.

HYGGELIG BY
Med en beliggenhed i centrum af Frederiksværk med byens kulturhus Gjethuset, kanalerne og bymuseet som nærmeste naboer, er der al mulig grund til at lægge vejen forbi et af Nordsjællands førende spisesteder med et velassorteret spisekort, gode vine og nogle yderst favorable priser.

BYENS HOTEL ALTID MED GODE TILBUD
Hotel Frederiksværk og ikke mindst Restaurant Madam Schiøtt er absolut et besøg værd. Vi holder weekend arrangementer hver weekend med musik / dans til 4 mands live band, weekend med det hele. Prøv også vores julearrangement og vores store nytårsarrangement, se det hele under arrangementer
Hotel & værelser.

Læs mere her


Velkommen til Hornbæk…

Hotel Villa Strand – Kystvej 12 – 3100 Hornbæk – Telf. 49700169

Der følger informationer om hotellet på et senere tidspunkt.

Vores hjemmeside


Restaurant Sletten – Gl. Strandvej 137 – 3050 Humlebæk – Telf. 49191321

Om Restauranten
Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk.
Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.
Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.
Hele holdet på restaurant Sletten glæder sig til at tage imod dig!

Se vores hjemmeside


Velkommen til Rungstedgaard….

Rungstedgaard – Rungsted Strandvej 107 – 2960 Rungsted Kyst – Telf. 45864422

 

Det’ måden vi gør det på……

Rungstedgaard er ikke bare en smuk facade. Så snart du træder ind ad døren får du den fantastiske stemning og atmosfære at føle, som Rungstedgaard har at byde på. Vi er et hotel med fantastiske konferencefaciliter i Nordsjælland, kun 30 minutter fra København. Vi sætter vores gæster i centrum, så de føler sig hjemme selvom de er ude.

Læs mere på vores hjemmeside

 

 


Bolettes Gæstebud – Gl. Strandvej 7 – 3050  Humlebæk – Telf. 49194500

Mad og vin
En alsidig restaurant, der kredser for kunderne
Bolettes gæstebud er et hyggeligt spisested i naturskønne omgivelser nær Humlebæk Havn og Louisiana Museum for moderne kunst. Spisestedet er både en frokostrestaurant og aftenrestaurant, der tilbyder alsidig og lækker mad. Udover at have à la carte frokostmenu, skifter aftenmenuen på daglig basis, for at afspejle årstidens lækre råvarer bedst. Den indeholder dog altid kød, fisk, dagens menu, dagens ret, desserter samt en børnemenu.

Læs meget mere på vores hjemmeside


Liseleje Badehotel – Liselejevej 62 – 3360 Liseleje – Telf. 21268540

Et badehotel med tradition – I al sin enkelhed.

Liselængen-Liseleje Badehotel er en særlig plads, en pause i tiden, der fremmer trivsel og velvære, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagen, koble fra og bare være, i samvær med dig selv og andre. Et unikt rum med plads til fællesskab og fokus.
Vi serverer mad med holdninger til smag og kvalitet, i lokaler der emmer af gammeldavs badehotel, og menuer med sammenhæng mellem økologi og lokale råvarer.

 

Læs meget mere på vores hjemmeside


Kurhotel Skodsborg…..

Skodsborg Strandborg 139. -2042 Skodsborg – Telf. 45585800

Tid til et ophold med en du holder af?
Både parforhold, familie og veninder kan have brug for lidt ekstra opmærksomhed i en travl hverdag – og kvalitetstid uden forstyrrelser er netop det, I får med en overnatning på Kurhotel Skodsborg, der byder på betagende havudsigt lidt nord for København. Book et ophold med en du holder af og find roen til den gode snak, en luksuriøs spabehandling og en delikat middag. Hotellet har værelser og suiter i flere prisklasser, og I har altid fri adgang til spa- og fitnessafdelingen samt fri wifi og parkering.

Kurhotel Skodsborg er meget mere end et spahotel – vi afholder jævnligt særarrangementer og spændende events.
Alle er velkomne til at deltage, og du køber billetter på forhånd her på sitet.
Se alle events og køb billetter
 Læs mere om Skodsborg Kurhotel her

 

 


Velkommen til Hotel Bymosehegn i Helsinge….

Naturen som møderum midt i Nordsjælland
I den smukke natur omkring Bymose Hegn bliver du inspireret til nytænkning og udvikling og til at bryde med vaner og rutiner. Du kan veksle mellem kursusindhold inde og ude eller blot bruge naturen til “Walk and Talk”. Kurser med naturen som møderum giver frisk luft, fornyet energi og trivsel. Og højt udbytte. Velkommen udenfor!

Hotel Bymosehegn – Bymosegårdsvej 11 – 3200 Helsinge – Telf. 48798400

Se vores hjemmeside med alle tilbud


 

 

 

Velkommen til Skjalm Hvide Hotel * * *

 

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter. Som gæst på Skjalm Hvide Hotel er De tæt på seværdigheder i København og Nordsjælland – læs mere her. Her er rig mulighed for at lade op igen – med mindre man lader sig friste over evne af vores nordiske køkken – så kan det let blive sent. Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. Velkommen.
Vi er omgivet af ca. 10 golfbaner og kan tilbyde greenfee rabat på flere af disse baner. Se vores golftilbud

Hotel Skjalm Hvide * * * – Bygaden 1, Jørlunde – 3550 Slangerup – Telf. 47333389

Læs mere på vores hjemmeside