BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Vestsjælland

.


Bromølle Kro

Slagelsevej 78,

4450 Jyderup

Telf. 58250090

Det er en stor oplevelse at fejre jul på Bromølle Kro.

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og vi holder fast i traditionerne.
Det betyder ikke, at vi er kedelige og at der ikke sker noget.
Vores julemad er hjemmelavet efter gode, prøvede opskrifter.
I år kan vi tilbyde julefest med musik og dans med Hitfingers
Hitfingers spiller op
Fredag den 30.11.

Julebuffet med fuld musik samt fri øl, vand og vin hele aftenen 625.00 kr.

Marineret sild med karrydressing og æg – Kryddersild m. kapers
stegte sild i eddike – ølsild — gravad laks med sennepsdressing
fiskefilet med hjemmelavet remoulade – rejer i tunfiskerand
røget hellefisk med asparges i vinaigrette – dampet laks med rejer

Kromutters sylte med rødbeder – kroens berømte hjemmelavede medister
frikadeller og andesteg med rødkål – glaseret landskinke med grønlangkål
revelsben – tarteletter med høns i asparges – blodpølse med sirup –
æbleflæsk – lun leverpostej med bacon – grøn salat.
Stort ostebord – ris a la mande med kirsebærsauce.
Den heldige, der finder mandlen, får naturligvis mandelgave.
Efter maden serveres te eller kaffe
Hitfingers spiller op
lørdag den 02.12. og 08.12.
Alle festerne er fra kl. 18,00-00,30

Lørdage den 24.11. & 01.12. & 08.12.
Alle festerne er fra kl. 18,00-00,30                                                    Søs Fenger`s julekoncert 23 – 11- 2018

 

 

Læs mere på vores hjemmeside


Store Bors

Havnevej 43,

4000 Roskilde

Telf. 46325045

En spændende restaurant til julefrokosten………

Eventyrlig julemenu – julefrokost på Store Børs i Roskilde
I november og december julehygger vi på Store Børs med skønne juleanretninger, som vi serverer ved bordet.
Vi tilbyder en julefrokostanretning til frokost og en julemenu til aften:

Julemenu Frokost
Serveres fra kl 12.00 – 15.30
Serveres af 3 omgange
Julesild
Stegt rødspættefilet – grov remoulade – brændt citron
Confiteret andelår – mos af bagekartoffel – purløg
Grambogård medister – grov grønlangkål – sennep
Danske oste – salt & sødt
Ris a la mande – syltet kirsebær
Julemenu 6 retter 295,-

Julemenu Aften
Serveres fra kl 17.00 – 21.00
Serveres af 3 omgange
Julesild – 2 slags
Øko æg – citronmayo – håndpillet rejer
Saltet øko laks– luftig peberrodsmayo – fenikel
Stegt rødspættefilet – grov remoulade – brændt citron
Confiteret andelår – mos af bagekartoffel – purløg
Grambogård medister – grov grønlangkål – sennep
Flæskesteg – rødkål – pære
Danske oste – salt & sødt
Ris a la mande – syltet kirsebær
Julemenu 9 retter 425,-

Læs mere på vores hjemmeside

BOogSPIS.dk © 2018- Jensen & Co. - 3520 Farum - Telefon 23200725 - Send e-mail til os Frontier Theme