Velkommen til Vestsjælland

Velkommen til Vestsjælland. Du kan vælge en by nedenfor eller se øvrige tilbud i regionen længere nede på denne side.

Holbæk | Kalundborg | Korsør | RoskildeSlagelse | Sorø


Velkommen til Skoemagerkroen…

Landevejen 4, 4060 Kirke Såby – Telf.46491930

 

Overnat på Skoemagerkroen
Kombinér afslapning eller forretning med natur og smagfulde oplevelser med en overnatning i historiske rammer på Skoemagerkroen.
Med kun en halv times kørsel til København får du på kroen landlig idyl, i belejlig afstand til byen.
I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at byde dig velkommen – og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig.
Velkommen!

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Saltoftehus i Svebølle * * * * Saltoftevej 7 – 4470 Svebølle – Telf. 59595993

Alle gæster – ikke kun den første – bliver budt velkommen af ejer og leder Birgitte Boserup på gårdspladsen- uanset vejret.

Saltoftehus velrenomerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter, og udvikler sig i konstant ønske om at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

 

Vores hjemmeside


Velkommen til Skjalm Hvide Hotel * * *

 

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter. Som gæst på Skjalm Hvide Hotel er De tæt på seværdigheder i København og Nordsjælland – læs mere her. Her er rig mulighed for at lade op igen – med mindre man lader sig friste over evne af vores nordiske køkken – så kan det let blive sent. Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. Velkommen.
Vi er omgivet af ca. 10 golfbaner og kan tilbyde greenfee rabat på flere af disse baner. Se vores golftilbud

Hotel Skjalm Hvide * * * – Bygaden 1, Jørlunde – 3550 Slangerup – Telf. 47333389

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Skjoldenæsholm….

 

Romantisk weekendophold

Romantisk ophold på Sjælland
Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Check ind på et af vores dejlige superior værelser, hvor vi har lagt badekåbe og tøfler klar til jer og sørget for 1 fl. mousserende vin med frugt og hjemmeristede nødder. Efter en frisk gåtur i parken eller skoven, serverer vi kaffe/the med lækker hjemmebag. Til aften vil vores dygtige kok forkæle jer med en 3-retters middag i vores historiske hus.
Et romantisk weekendophold på Skjoldenæsholm giver jer kvalitetstid sammen i nogle af de smukkeste omgivelser på Sjælland. Giv et romantisk ophold som bryllupsgave, i forbindelse med en mærkedag eller som julegave – eller book vores romantiske weekendophold bare fordi, I trænger til tid sammen.

Skjoldenæsholm – Skjoldenæsvej 106 – 4174 Jystrup – Telf. 57538750

Læs mere om hotellet her