Vestsjælland

.


Velkommen til Skoemagerkroen…

Landevejen 4, 4060 Kirke Såby – Telf.46491930

 

Overnat på Skoemagerkroen
Kombinér afslapning eller forretning med natur og smagfulde oplevelser med en overnatning i historiske rammer på Skoemagerkroen.
Med kun en halv times kørsel til København får du på kroen landlig idyl, i belejlig afstand til byen.
I det skovrige og smukke midtsjællandske bakkeland står vores dedikerede personale klar til at byde dig velkommen – og fra det øjeblik du drejer fra ved skiltet på Landevejen, mærker du, hvordan stilheden sænker sig.
Velkommen!

Læs mere på vores hjemmeside


Store Børs – Havnevej 43 – 4000 Roskilde – Telf. 46325045

Det er nye tider på Store Børs
Vi har de sidste 2 år gennemgået en del forandringer; fået nye ejere og ny ledelse, istandsat vores hyggelige lokaler og etableret hyggelig intim gårdhave, til de dejlige sommerdage på havnen. Glæden ved maden, de unikke smagsoplevelser og vores faglige stolthed er stadig i fokus. Vi ønsker ikke at går på kompromis med den mad, vi serverer.
LÆS MERE om det nye Store Børs 

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Hotel Sidesporet i Holbæk….


Velkommen til Hotel Sidesporet
overnatning i Holbæk centrum ved fjorden.
Vi er et hyggeligt hotel med 26 unikke værelser og lokaler til fester, kurser og møder beliggende i centrum af Holbæk med udsigt over Holbæk fjord.
Alle værelser har fladskærms-TV og gratis internet. Vi har samme lave priser hele året rundt.
Køkkenet har åbent dagligt for frokost mellem kl. 12.00-15.00 og aften kl. 17.00-21.00. Bordbestilling anbefales.

Hotel Sidesporet – Ahlgade 1 B – 4300 Holbæk – Telf. 59442919

Se vores hjemmeside med alle tilbud


Velkommen til Raadhuskroen i Ringsted – sct. Bendtsgade 8, 4100 Ringsted Telf. 57416897

Prøv noget nyt
– et gammeldaws stykke smørrebrød – på Rådhuskroen.
Nu kan du få et stykke smørrebrød, som mormor lavede det.
Stegt sild i eddike, lun flæskesteg med rødkål eller hvad med mørbradbøffer med champignon a la creme + andre lækkerier – alt sammen på friskbagt rugbrød.

Ja – her er der ingen burgerboller eller salater med diverse fyld – til gengæld er det klassiske stykke smørrebrød genopfundet og som kan bestilles efter den lange smørrebrødsseddel hver dag til frokost.
På Rådhuskroen finder du også en af Ringsteds bedste smørrebrødsjomfruer til at producerer det – nemlig kromandens egen kone – Birgitte – som bedre end nogen ved, hvordan et stykke højtbelagt skal smøres.

Vores hjemmeside


Velkommen til Slagelse….

 

Slagelse centrum tilbyder masser af shopping muligheder i gåafstand fra dit værelse, hytte eller campingplads ved Hotel Lillevang. En meget aktiv handelsforening sørger for, at der er mange oplevelser med optræden, musik og opvisninger året rundt. Du har også mulighed for at gå i teater eller se en film i den store biograf.
I centrum af Slagelse finder du også et utal af cafeer og restauranter. Du kan vælge lige den mad du ønsker f.eks. thai, kinesisk, japansk, mexikansk, italiensk mv.

Hotel Lillevang – Jyllandsvej 32 – 4200 Slagelse- Telf. 69155656.

Vores hjemmeside


Velkommen til Roskilde…

Hvis dagligdagen er blevet lidt for meget rutine, og I trænger til at få et afbræk og opleve noget nyt, så giver Zleep Hotels jer muligheden med et billigt weekendophold for 2 personer. De faste weekendpriser kan du finde på siden her. Tilbuddet gælder kun et begrænset antal værelser, så book allerede i dag!

Zleep Hotels – Algade 13 – 4000 Roskilde – Telf. 70235635.

Vores hjemmeside


Det bli`r endnu festligere når festen holdes på Svogerslev Kro….

Til enhver lejlighed er Svogerslev Kro det rette sted.

Vi tilbyder restaurant, selskabslokaler, værelser, weekend ophold og meget mere, som kan læses på vores hjemmeside.

Svogerslev Kro – Svogerslev Hovedgade 45 – 4000 Roskilde – Telf. 46383005.

Vores hjemmeside


Velkommen til Skjalm Hvide Hotel * * *

 

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Hotellet har i alt 54 værelser heraf 2 suiter og 2 ferielejligheder. Derudover har hotellet en restaurant samt selskabs- og konferencefaciliteter. Som gæst på Skjalm Hvide Hotel er De tæt på seværdigheder i København og Nordsjælland – læs mere her. Her er rig mulighed for at lade op igen – med mindre man lader sig friste over evne af vores nordiske køkken – så kan det let blive sent. Personalet giver den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. Velkommen.
Vi er omgivet af ca. 10 golfbaner og kan tilbyde greenfee rabat på flere af disse baner. Se vores golftilbud

Hotel Skjalm Hvide * * * – Bygaden 1, Jørlunde – 3550 Slangerup – Telf. 47333389

Læs mere på vores hjemmeside


Velkommen til Skjoldenæsholm….

 

Romantisk weekendophold

Romantisk ophold på Sjælland
Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Check ind på et af vores dejlige superior værelser, hvor vi har lagt badekåbe og tøfler klar til jer og sørget for 1 fl. mousserende vin med frugt og hjemmeristede nødder. Efter en frisk gåtur i parken eller skoven, serverer vi kaffe/the med lækker hjemmebag. Til aften vil vores dygtige kok forkæle jer med en 3-retters middag i vores historiske hus.
Et romantisk weekendophold på Skjoldenæsholm giver jer kvalitetstid sammen i nogle af de smukkeste omgivelser på Sjælland. Giv et romantisk ophold som bryllupsgave, i forbindelse med en mærkedag eller som julegave – eller book vores romantiske weekendophold bare fordi, I trænger til tid sammen.

Skjoldenæsholm – Skjoldenæsvej 106 – 4174 Jystrup – Telf. 57538750

Læs mere om hotellet her