Bryllup i Jylland

Nørre Vosberg *** – Vembvej 35 – 7570 Vemb – Telf. 97484897

Nørre Vosborg er som skabt til bryllup. Vi gør jeres store dag helt uforglemmelig i smukke omgivelser.

Romantik

Nørre Vosborgs smukke rammer er som skabt til romantik, forelskelse, drømme om fremtiden, glæde og bryllup. I kan holde jeres fest i vores imponerende lokaler – uanset om I bliver 15 eller 100 til jeres bryllupsfest. Nørre Vosborgs smukke, imponerende bygninger og indbydende have giver et romantisk sus i maven.

Læs meget mere her


Sostrup Slot – Maria Hjerte Engen 1 – Gjerrild  8500 Grenaa – Telf. 88441200

Livets fester kan ikke gøres om og netop derfor er det vigtigt at I har tillid til det sted, der skal danne rammen om den store dag. Det er ikke nok med imponerende rammer og gode menuer.

Vi stoler på at et godt samarbejde skabes i fællesskab, så I føler jer trygge ved at lade os arrangere festen og alt hvad dertil hører.

Der skal være en unik dialog om hvordan, netop jeres fest skal arrangeres. Dermed får I ro i maven og skal ikke bekymre jer om det hele nu også bliver en succes – for dét bliver det.

På Sostrup Slot & Kloster har vi fantastiske lokaler, hvad enten det er til 200 eller 20 gæster. Den storslåede Pyramidesal med frit udsyn til himlen eller de intime jagtstuer og saloner på Slottet, hvor I mærker historiens vingesus.

Læs meget mere her


Slotsstalden – Tirsbækvej 135 – 7120 Vejle Ø – Telf. 23237090

Står du over for at skulle holde Bryllup nær Vejle, er Restaurant Slotsstalden valget der giver en uforglemmelig dag.

Et bryllup i Restaurant Slotsstalden på Tirsbæk Gods skal være en helt særlig oplevelse og minde, da det for de fleste er livets største fest.

Vi sætter derfor en ære i at gøre jeres fest til den mest mindeværdige og personlige fest.

Fra start til slut vil vi gøre alt for at jeres fest bliver som I har drømt om. I samarbejde med vores dygtige kokke sammensætter vi den menu som falder i jeres smag ud fra sæsonens friske råvarer.

Vi planlægger dagen ud fra jeres ønsker og drømme om den perfekte dag.

Ønsker I at starte festen om eftermiddagen, så er I velkommen til selv at medbringe bryllupskagen, så sørger vi for kaffe osv.

 Klik her og se vores tilbud på et bryllup


Dronninglund Slot – Slotsgade 8 – 9330 Dronninglund – Telf. 98843300

Et bryllup på slottet er starten på en smuk kærlighedshistorie. Også på jeres.

I kan begynde historien lige her. Med jeres bryllup i vores smukke slotskirke eller grønne park. Med et ”ja” og et kys foran præsten, og med mange smil og rørte tårer i øjenkrogen på jeres gæster.

På Dronninglund slot byder vi jer velkommen til at fejre jeres livs begivenhed i vores smukke sale, stuer eller slotspark. Hvad enten det drejer sig om barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, begraveler mm. Vi kan rumme en hver størrelse af arrangement og kun fantasien sætter grænser for de mange muligheder for en unik oplevelse på et stort slot.

Der er mulighed for overnattende gæster på slottet samt på byens hotel blot 2 km fra slottet.

Vi hjælper jer til et perfekt bryllup på slottet og med alle detaljerne. I skal bare spørge.

Læs meget mere her


Restaurant Søgaarden – Søgaardsvej 1 – 7451 – Sunds – Telf. 97141024

JERES BRYLLUP I SKØNNE OMGIVELSER

Afhold jeres bryllup i smukke omgivelser ned til Sunds sø. Hos Søgaarden har vi mange års erfaring med bryllupsfester med høj service og præcision i fokus. Det er et øjeblik, som I altid vil huske, og derfor sætter vi alt ind på at give jer og jeres gæster en romantisk og uforglemmelig festdag, hvor i ikke skal tænke på andet end at fejre jer selv. Resten sørger vi for.

Når jeres bryllup skal fejres er alle detaljer meget vigtige. Borddækningen, lokalernes udsmykning, madens kvalitet og mange andre faktorer spiller en afgørende rolle for, hvordan festen opleves af jer og jeres gæster. Vi lytter derfor opmærksomt til jeres ønsker og yder vores bedste, så bryllupsfesten bliver en smuk og romantisk dag, som i ikke vil glemme.

Læs meget mere her


Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet – Telf. 86994010

 

Hold en storslået bryllupsfest på Rosenholm Slot

Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot er slottet og dets omgivende park eksklusivt forbeholdt jer og hele bryllupsfesten. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot, før I bestemmer jer for, netop hvordan jeres bryllup skal fejres. Se også slottets BryllupsGuide med bl.a.priser og praktiske oplysninger.

I kan vælge at blive gift i den lille, charmerende Hornslet Kirke, som ligger ved Rosenholm Slot. Denne kirke rummer op til 150 gæster. Hornslet Kirke hørte oprindeligt til under Rosenholm Slot og bærer i høj grad præg den historiske tilknytning til adelslægten Rosenkrantz.

Det er også muligt, at blive gift i slottets eget intime kapel.

Kapellet rummer ca. 50 personer, dog skal der indgås en aftale med biskoppen i Århus stift, før end jeres bryllup kan finde sted i kapellet. Alt dette hjælper Slottet naturligvis med, og er typisk blot en formsag.

Læs mere om vores priser på et bryllup