Bryllup i Jylland

 


Lindholm Herregaard – knokbjerg 24 – Marstrup – 6100 Haderslev – Telf. 29126676

OM OS

Nogle få km syd for Haderslev ligger Lindholm Herregård, som er opført i år 1924, og total renoveret i 2012. Herregården ligger på en parklignende grund på 15.000 m2, med Marstrupgård opført i år 1855, som nærmeste nabo.(*1)
Lindholm Herregård samt Marstrupgård ligger lige ved siden af hinanden, dog med hver deres navn, da de er opført og navngivet i 2 forskellige årstal.

Lindholm Herregård tilbyder i alt 750 herskabelige m2 fordelt over to etager, med optimale muligheder for såvel en skøn fest, som for repræsentative formål. Lindholm indeholder i alt 10 stk. dejligt indrettede dobbeltværelser der fordeler sig med 2 værelser i stueetagen og 8 værelser på 1. sal – alle med eget badeværelse. På 1. sal ligger desuden også aktivitetsrummet med billardbord, TV og playstation.

Læs meget mere om os og se film om Herregaarden


Restaurant Søgaarden – Søgaardsvej 1 – 7451 – Sunds – Telf. 97141024

JERES BRYLLUP I SKØNNE OMGIVELSER

Afhold jeres bryllup i smukke omgivelser ned til Sunds sø. Hos Søgaarden har vi mange års erfaring med bryllupsfester med høj service og præcision i fokus. Det er et øjeblik, som I altid vil huske, og derfor sætter vi alt ind på at give jer og jeres gæster en romantisk og uforglemmelig festdag, hvor i ikke skal tænke på andet end at fejre jer selv. Resten sørger vi for.

Når jeres bryllup skal fejres er alle detaljer meget vigtige. Borddækningen, lokalernes udsmykning, madens kvalitet og mange andre faktorer spiller en afgørende rolle for, hvordan festen opleves af jer og jeres gæster. Vi lytter derfor opmærksomt til jeres ønsker og yder vores bedste, så bryllupsfesten bliver en smuk og romantisk dag, som i ikke vil glemme.

Læs meget mere her


Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet – Telf. 86994010

 

Hold en storslået bryllupsfest på Rosenholm Slot

Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot er slottet og dets omgivende park eksklusivt forbeholdt jer og hele bryllupsfesten. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot, før I bestemmer jer for, netop hvordan jeres bryllup skal fejres. Se også slottets BryllupsGuide med bl.a.priser og praktiske oplysninger.

I kan vælge at blive gift i den lille, charmerende Hornslet Kirke, som ligger ved Rosenholm Slot. Denne kirke rummer op til 150 gæster. Hornslet Kirke hørte oprindeligt til under Rosenholm Slot og bærer i høj grad præg den historiske tilknytning til adelslægten Rosenkrantz.

Det er også muligt, at blive gift i slottets eget intime kapel.

Kapellet rummer ca. 50 personer, dog skal der indgås en aftale med biskoppen i Århus stift, før end jeres bryllup kan finde sted i kapellet. Alt dette hjælper Slottet naturligvis med, og er typisk blot en formsag.

Læs mere om vores priser på et bryllup


Hostrup Hovedgaard – Hostrupvej 41 – Lem – 7860 Spøttrup – Telf. 21727871

Hostrups historie er lang og dunkel. Der er ikke mange sikre kilder. Derimod er der mange gode historier krydret med rygter og spøgelseshistorier.

Hovedbygningen er fra 1742 og har gennem tiderne været anvendt som beboelse for ejere og forpagtere.

Hostrup Hovedgaard fungerede i en periode som antikvitetsforretning og var indtil 2007 en traditionel kvæggård med 110 malkekøer med tilhørende ungkreaturer i moderne stalde.

Forpagterboligen er fra 1959 og tjente indtil 2007 som beboelse for forpagteren.

2007 besluttede ejerne dels at omlægge landbrugsdriften til en mere miljø- og naturvenlig drift på arealerne og dels at inddrage hovedbygningen og forpagterboligen til fester og konferencer med overnatning samt ferieformål.

Hovedbygningen og forpagterboligen er efterfølgende blevet ombygget og grundigt renoveret, således at bygningerne nu fremtræder elegant og smagfuldt indrettet med plads til ca. 100 gæster og med 22 dobbeltværelser.

Derudover er der anlagt velplacerede stier til Limfjorden og Sønder Lem Vig.

Læs meget mere her


Egholm Vestergaard – Egholm 57 – Egholm – 9000 Aalborg – Telf. 98191919

Når jeres store dag skal bekræftes og fejres, er der rigeligt at tænke på. Et godt bryllup kræver erfaring at planlægge og tilrettelægge – og alt skal klappe i forhold til dagens forløb, menuen, drikkevarer, underholdning, opdækning, dekoration, betjening og alt det andet, som gør jeres dag til jeres.

På Egholm Vestergaard har vi lang erfaring med bryllupper og vores uforstyrrede rammer midt i naturen er perfekte til formålet uanset om jeres ønsker går mere i retning af det stilfulde eller det afslappede. Mange er blivet viet under kastanierne på gårdspladsen, ude ved vandet eller i vores fantastiske gamle urørte skov.

Mad og vin er meget afgørende – og vores dygtige kokke sørger for at komponere præcis den menu, som passer til jeres drømme. Vi har også stor kendskab med vine til festlige lejligheder – ikke mindst bobler, som egner sig perfekt til bryllupper. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænsen.

I forbindelse med bryllupper er det oplagt at feste til den lyse morgen, invitere gæsterne på overnatning i vores lækre værelser og afslutte festen med brunch dagen efter. Brudeparret overnatter selvfølgelig i vores store suite.

Kontakt os for nærmere information


Vraa Slotshotel – Gammel Vråvej 66 – 9382 Tylstrup – Telf.98261377

Slotsbryllup

Hold jeres slotsbryllup på Vraa Slotshotel og del oplevelsen med venner og familie i smukke, private rammer.

Dette indebærer, at I som arrangør sammen med jeres gæster har disse eksklusivt. Fyldes alle værelser
kan I have hele slottet for jer selv uden andre gæster.

Fest Lørdag

Vi foreslår en bryllupsfest med alt, hvad der er brug for fra start til slut. Se priser på vores hjemmeside.

Velkomstdrink mousserende vin inden middagen

3 retters middag

Vinmenu med husets hvid-, rød- og dessertvin ad libitum

Kaffe, te og sødt

Fri bar inkl. øl, sodavand og vin fra 24.00 – 02.00

Betjening i det fulde tidsrum

Leje af stuer og sale til middag, kaffe og dans, momsfri

Festopdækning – Planlægning og ledelse af arrangement.

Læs meget mere om Vraa Slotshotel