København

Gode steder for afholdelse af bryllup i København.

 


Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

​​+45 38 34 84 41

BRYLLUP

Sammen skaber vi lige præcis det bryllup, I drømmer om. Vi lytter til jeres ønsker og behov og arrangerer dagen derefter. Alle muligheder er åbne. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved, at jeres bryllup bliver helt personligt.

Læs meget mere om bryllup i haveselskabet


 

 


Restaurant Orangeriet – Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Bryllup i Kongens Have

Vi har været heldige at få lov at afholde mange bryllupper gennem årene  og synes selv vores smukke sal og terrassen i Kongens have 

er den ideelle ramme for en bryllupsfest.

Vi tilbyder en udsigt der er fantastisk året rundt og naturligvis et gastronomisk niveau der matcher de romantiske omgivelserne.

Vi anbefaler op til 72 gæster siddende i vores havesal.

Her klikker du ind, og læser om bryllup i Kongens Have.


Bellahøjgaard – Bellahøjvej 20 – 2700 København – Telf. 38289000

 

Lokaler til bryllup i romantiske og idylliske omgivelser

Søger I lokaler til bryllup i København, for at kunne afholde jeres drømmebryllup? Vi tilbyder smukke lokaler til bryllup med plads til optil 200 spisende gæster på Bellahøjgaard. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, og tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning.

Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den
smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Læs meget mere om Bellahøjgaard.


Heerings Gaard – Overgaden neden vandet 11 – 1414 København K – Telf. 22105573

​Smukke lokaler til dit bryllup

Skal du giftes, og er du i den forbindelse på udkig efter smukke bryllupslokaler til leje, som kan danne de perfekte rammer for den længe ventede bryllupsfest?

​Hos Private Dining Heerings Gaard by Samsø har vi de smukkeste bryllupslokaler, som vi gerne lejer ud til dig og din partner.

​Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at I får en uforglemmelig dag sammen med jeres gæster.

​Vores lokaler er centralt beliggende på Christianshavn i København, og der er derfor gode muligheder for transport, uanset om gæsterne kommer fra Nordsjælland, syd for København eller vest for København.

​Maden der sætter prikken over i’et

For mange, både brudepar og gæster, spiller maden, der serveres til brylluppet, en stor rolle.

​Det er noget af det, som man altid husker fra festen, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at maden bliver husket for at være både lækker og velsmagende.

​Vi stræber altid efter at sætte vores kunders ønsker og behov i centrum, og det gælder i særdeleshed i forbindelse med afholdelse af et bryllup i vores bryllupslokaler.

Klik og se vores forslag