Bryllup i København

Gode steder for afholdelse af bryllup i København.

 


Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

​​+45 38 34 84 41

BRYLLUP

Sammen skaber vi lige præcis det bryllup, I drømmer om. Vi lytter til jeres ønsker og behov og arrangerer dagen derefter. Alle muligheder er åbne. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved, at jeres bryllup bliver helt personligt.

Læs meget mere om bryllup i haveselskabet


Kokkeriet  med Michelin *- Kronprinsessegade 64 – 1306 København – Telf. 33152777

Bryllupper

Åh, bryllupsdagen – en fantastisk og helt særlig dag med den eneste ene, familie og venner. En dag, hvor den eneste bekymring burde være, om forloveren nu har husket ringene, og at I begge får afgivet det allervigtigste “Ja” i verden.

Fra vores egne bryllupper – samt styringen af et utal af andre – ved vi, hvor meget planlægning og logistik betyder for, at dagen bliver perfekt.

Vi kan hjælpe med alt (bortset fra det før-omtalte “Ja” …), hvad enten det gælder bordplan, invitationer, maden (og selvfølgelig bryllupskagen), brudekjole, morning suit, brudepigekjoler, online gaveliste med eget gæste-login, transport til og fra kirken og bestemmelse af stedet, der skal danne rammen om jeres store dag.

Vi ser ikke os selv som blot ‘endnu en leverandør’. Vi ser os selv som en del af hele processen, så vi sammen kan være sikre på, at alle detaljerne er på plads før den store dag.

Vi kan selvfølgelig også tage hensyn til individuelle allergier (for eksempel skaldyr, gluten, nødder, laktose) samt vegetarer eller veganere.

Vi har samlet et solidt team af samarbejdspartnere, herunder blandt andet Charlottenlund Slot m.f., hvor vi har afviklet en række utroligt smukke bryllupper.

Læs mere om bryllup hos Kokkeriet


Restaurant Orangeriet – Kronprinsessegade 13 – 1306 København K – Telf. 33111307

Bryllup i Kongens Have

Vi har været heldige at få lov at afholde mange bryllupper gennem årene  og synes selv vores smukke sal og terrassen i Kongens have 

er den ideelle ramme for en bryllupsfest.

Vi tilbyder en udsigt der er fantastisk året rundt og naturligvis et gastronomisk niveau der matcher de romantiske omgivelserne.

Vi anbefaler op til 72 gæster siddende i vores havesal.

Her klikker du ind, og læser om bryllup i Kongens Have.


Bellahøjgaard – Bellahøjvej 20 – 2700 København – Telf. 38289000

 

Lokaler til bryllup i romantiske og idylliske omgivelser

Søger I lokaler til bryllup i København, for at kunne afholde jeres drømmebryllup? Vi tilbyder smukke lokaler til bryllup med plads til optil 200 spisende gæster på Bellahøjgaard. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, og tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning.

Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den
smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Læs meget mere om Bellahøjgaard.