Bryllup i Midtjylland

 


Restaurant Søgaarden – Søgaardsvej 1 – 7451 – Sunds – Telf. 97141024

JERES BRYLLUP I SKØNNE OMGIVELSER

Afhold jeres bryllup i smukke omgivelser ned til Sunds sø. Hos Søgaarden har vi mange års erfaring med bryllupsfester med høj service og præcision i fokus. Det er et øjeblik, som I altid vil huske, og derfor sætter vi alt ind på at give jer og jeres gæster en romantisk og uforglemmelig festdag, hvor i ikke skal tænke på andet end at fejre jer selv. Resten sørger vi for.

Når jeres bryllup skal fejres er alle detaljer meget vigtige. Borddækningen, lokalernes udsmykning, madens kvalitet og mange andre faktorer spiller en afgørende rolle for, hvordan festen opleves af jer og jeres gæster. Vi lytter derfor opmærksomt til jeres ønsker og yder vores bedste, så bryllupsfesten bliver en smuk og romantisk dag, som i ikke vil glemme.

Læs meget mere her


Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet – Telf. 86994010

Rosenholm Slot

Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot

Hold jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Slottet er opført i 1559 til ca. 1610 og har 450 års historie bag sig. Med mange års erfaring i skræddersyede slotsbryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet. Bliver I mange gæster kan Hornslet Kirke danne rammerne for vielsen. Kirken i Hornslet kan med rette kaldes for en af de mest spændende landsbykirker i Danmark. Dens tilknytningsforhold til den lokale herregård Rosenholm og slægten Rosenkrantz har gjort den til det måske mest fuldendte udtryk for en ”herregårdskirke”.

Læs mere om vores priser på et bryllup


Langhoff og Juul – Ndr. Strandvej 3 – 8400 Ebeltoft – Telf. 86343300

Bryllup hos Langhoff & Juul

Der er lige så mange måder at holde bryllup på, som der er brudepar. Gennem mange års kombineret erfaring og hundredvis af afholdte bryllupper, har vi hos Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant taget ved lære af dem alle og gjort os tanker om, hvad der egentlig er de bedste rammer for det perfekte bryllup. I vores søgen har vi fundet frem til, at den særlige dag bliver bedst, når den får plads til at være helt sin egen.

Vi har skitseret 2 bryllupsfester, som på hver deres måde, udnytter de særlige rammer, som vores smukke hotel lige i vandkanten kan tilbyde, samtidig med at give jeres bryllup mulighed for at blive lige netop dét minde og den fest I ønsker jer.

Klik her og se vores 2 forslag


Restaurant Varna – Ørneredevej 3 – 8000 Aarhus C Telf. 86140400 

UDFLUGT TIL VARNA 
I 1896 solgte Marselisborgs Gods dele af deres jorder til Aarhus kommune, arealerne skulle indgå i en ny byplanlægning hvor rekreation og turisme var en del af planen. Man ønskede at udnytte den smukke kyst og skovens placering omkring byen. 

Der blev allerede på dette tidspunkt etableret en båd bro hvorfra man fra Aarhus havn kunne tage med dampbådene på udflugt til Varna. 

“SMUK UDSIGT” 
På dette tidspunkt lå der kun den gamle mølle “Varnamøllen” på stedet. Man formoder at den seneste baron, på Marlisborg Gods, Christian A. Gersdorff er ophavsmanden til navnet “Varna”. 

Nyd den store dag i smukke og romantiske omgivelser

Hold jeres bryllup i Aarhus’ hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten. Vi sørger for god mad og vin samt den smukkeste udsigt.

Klik her og se vores forslag til et bryllup på VARNA.