Midtjylland

Bryllup i Midtjylland

Hotel Eyde * * * * – Mindegade 1 – 7400 Herning – Telf. 97221800

Hold romantisk bryllupsfest på Hotel Eyde

Når kirkeklokkerne er ringet af og receptionen er overstået, er det tid til den store
bryllupsfest. Og hvorfor ikke holde den på Hotel Eyde? Vi har smukke og særprægede
lokaler, der er egnet til bryllupsfester med deltagelse af mellem 12 og 150 personer.

For alle vores bryllupslokaler gælder det, at de kan indrettes efter jeres ønsker samt
tilpasses bryllupper af forskellige størrelser. Vores lokaler har hver deres unikke udtryk,
hvilket gør mulighederne for en fantastisk bryllupsfest mange.

Læs meget mere om et bryllup på Hotel Eyde


Rosenholm Slot – Rosenholmvej 119 – 8543 Hornslet – Telf. 86994010

Rosenholm Slot

Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot

Hold jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Slottet er opført i 1559 til ca. 1610 og har 450 års historie bag sig. Med mange års erfaring i skræddersyede slotsbryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet. Bliver I mange gæster kan Hornslet Kirke danne rammerne for vielsen. Kirken i Hornslet kan med rette kaldes for en af de mest spændende landsbykirker i Danmark. Dens tilknytningsforhold til den lokale herregård Rosenholm og slægten Rosenkrantz har gjort den til det måske mest fuldendte udtryk for en ”herregårdskirke”.

Læs mere om vores priser på et bryllup


Restaurant Vestermølle – Oddervej 80 – 8660 Skanderborg – Telf. 86522000

Vil I ønsker et bryllup i Skanderborg, så har Vestermølle de perfekte omgivelser til at danne rammen om jeres store dag. Her, på nordsiden af Skanderborg Sø, blev der i starten af 1900-tallet holdt årlige sommerforlystelser, som byen bedre borgerskab ankom til med bådfart.

Den dag i dag står bygningerne flottere end nogensinde. Og de inviterer stadig til fest og hyggeligt samvær.

Særligt Riddersalen – en pavillon opført i 1912 – er oplagt som festlokale på jeres store dag. Herfra har I en fantastisk udsigt udover Skanderborg sø.

Hvis I ønsker at blive viet under åben himmel på Vestermølle, reserverer vi hele vores grønne have til jer. Og hvis I ønsker et kirkebryllup, har I mulighed for at blive sejlet hertil fra Skanderborg. Det er ret romantisk, hvis vi selv skal sige det.

Læs meget mere om Restaurant Vestermølle


Restaurant Varna – Ørneredevej 3 – 8000 Aarhus C Telf. 86140400 

UDFLUGT TIL VARNA 
I 1896 solgte Marselisborgs Gods dele af deres jorder til Aarhus kommune, arealerne skulle indgå i en ny byplanlægning hvor rekreation og turisme var en del af planen. Man ønskede at udnytte den smukke kyst og skovens placering omkring byen. 

Der blev allerede på dette tidspunkt etableret en båd bro hvorfra man fra Aarhus havn kunne tage med dampbådene på udflugt til Varna. 

“SMUK UDSIGT” 
På dette tidspunkt lå der kun den gamle mølle “Varnamøllen” på stedet. Man formoder at den seneste baron, på Marlisborg Gods, Christian A. Gersdorff er ophavsmanden til navnet “Varna”. 

Nyd den store dag i smukke og romantiske omgivelser

Hold jeres bryllup i Aarhus’ hæderskronede palævilla på kanten af Aarhus-bugten. Vi sørger for god mad og vin samt den smukkeste udsigt.

Klik her og se vores forslag til et bryllup på VARNA.


Flinchs Hotel på Samsø – Langgade 23 – 8305 Samsø – Telf. 86591722

Hold din fest på Flinchs

Vi holder din fest og skræddersyer den efter dine ønsker, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen og samværet med dine gæster. 

Uanset om det er den runde fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller andre festlige arrangementer, står vi klar til at give jer den bedste service, så du får en fest, du og dine gæster vil huske tilbage på med et smil.

Du kan invitere op til 100 gæster; vi har lokaler til både små og store fester.

I hotellets store sal kan der dækkes op til ca. 100 gæster og der er mulighed for at have live musik på den lille scene. I den tilstødende lille sal er der en bar, som ved mange fester hurtigt bliver et hyggeligt samlingspunkt. 

Hotellets 3 restaurationslokaler er også særdeles velegnet til mindre selskaber på op til 30 personer. Caféen som ligger med udgang til vores hyggelige gårdhave, har ligeledes en bar og er særlig hyggelig, når solen skinner og man kan inddrage terrassen. 

Klik her og læs om vores fester


Fladbro Kro – Randersvej 75 – 8920 Randers NV – Telf. 86420210

På Fladbro Kro har vi rammerne til den romantiske, sjove og ”once in a lifetime” bryllupsfest. Vi har lokaler for op til 200 glade gæster, mulighed for udendørs aktiviteter og fest til den lyse morgen.

Vores dygtige og kompetente personale, vil hjælpe jer fra start til slut og sikre at I kan nyde festen i fulde drag.

Det er muligt at få foretaget vielsen i området omkring kroen, f.eks. under et stort træ.

For mere information kontakt os direkte på på tlf. 86 42 02 10 eller mail@fladbrokro.dk.

Vi ser frem til at være en del af JERES STORE DAG.

Klik her og se vores forslag til et bryllup