Bryllup i Nordjylland

Skagen Harbour Hotel – Vester Strandvej 28 – 9990 Skagen – Telf. 98446716

Bryllup

Jeres bryllup skal være én stor kærlighedsfest. En dag i sikkert har drømt om og set frem til. En dag mange ofte har sommerfugle i maven over og ønsker skal være perfekt.
Vi ønsker at give jer en dag, hvor i skal føle jer fejret og være en del af festen.

Vi har mange års erfaring med alt lige fra den tidlige planlægning, hvor vi forener jeres ønsker og idéer med de mange muligheder og detaljer vi kan tilbyde – lige fra budget, bordplan og ikke mindst menuen, vinene, til blomsterne på bordet. Kort sagt vi vil gerne være med til at dagen bliver den i har drømt om.

Klik her og læs om vores arrangement


 

Himmerland – Lars Larsens vej 1 – 9640 Farsø – Telf. 96496100

FEST I HIMMERLAND

I HimmerLand har vi de smukkeste rammer til at skabe lige netop den fest, som du drømmer om. Vi står klar til at skræddersy dine ønsker og kombinere dem med flotte omgivelser, professionelt personale samt et gastronomisk højt niveau. Samtidigt tilbyder vi gode muligheder for at hjælpe med alt lige fra invitationer til dekoration af lokalet.

Vi har rammerne til alle tænkelige lejligheder, hvad enten du drømmer om en fødselsdag, et bryllup, en polterabend, barnedåb eller fest for dine medarbejdere.

Hos os får du dét ekstra, som gør HimmerLand valget værd.

BRYLLUP

Vi ved hvor vigtig en dag
et bryllup er.

Forventningerne er store og detaljerne er mange. Vi står klar med professionel vejledning hele vejen og gør plads til alle jeres ønsker og drømme. 

Har du spørgsmål?
Send gerne en mail til vores restaurantchef Mette på ma@himmerland.eu

Læs meget mere her


Ruths Hotel – Hans Ruths vej 1 – Gl. Skagen – 9990 Skagen – Telf. 98441124

Den eksklusive selskabsoplevelse (ruths-hotel.dk)Elegant & eksklusivt Bryllup arrangement Ruths Hotel har som badehotel en oprindelse fra 1904. Den ikoniske facade samt
den populære terrasse er for manges vedkommende indbegrebet af Ruths Hotel.
Til helt særlige lejligheder tilbyder vi muligheden for at anvende den rummelige
og charmerende Dagmarsal, som er placeret centralt i hovedbygningen. 

Interiøret i Dagmarsalen er med moderne faciliteter, hvor atmosfæren af
eksklusivitet forenes med det historiske badehotel i form af trægulv,
hvidmalede træpaneler og portrætmalerier af Emma og Hans Christian
Ruth samt datteren og Johan Olaf Dahler.

Læs mere om et spændende tilbud


Hostrup Hovedgaard – Hostrupvej 41 – Lem – 7860 Spøttrup – Telf. 21727871

Hostrups historie er lang og dunkel. Der er ikke mange sikre kilder. Derimod er der mange gode historier krydret med rygter og spøgelseshistorier.

Hovedbygningen er fra 1742 og har gennem tiderne været anvendt som beboelse for ejere og forpagtere.

Hostrup Hovedgaard fungerede i en periode som antikvitetsforretning og var indtil 2007 en traditionel kvæggård med 110 malkekøer med tilhørende ungkreaturer i moderne stalde.

Forpagterboligen er fra 1959 og tjente indtil 2007 som beboelse for forpagteren.

2007 besluttede ejerne dels at omlægge landbrugsdriften til en mere miljø- og naturvenlig drift på arealerne og dels at inddrage hovedbygningen og forpagterboligen til fester og konferencer med overnatning samt ferieformål.

Hovedbygningen og forpagterboligen er efterfølgende blevet ombygget og grundigt renoveret, således at bygningerne nu fremtræder elegant og smagfuldt indrettet med plads til ca. 100 gæster og med 22 dobbeltværelser.

Derudover er der anlagt velplacerede stier til Limfjorden og Sønder Lem Vig.

Læs meget mere her


Egholm Vestergaard – Egholm 57 – Egholm – 9000 Aalborg – Telf. 98191919

Når jeres store dag skal bekræftes og fejres, er der rigeligt at tænke på. Et godt bryllup kræver erfaring at planlægge og tilrettelægge – og alt skal klappe i forhold til dagens forløb, menuen, drikkevarer, underholdning, opdækning, dekoration, betjening og alt det andet, som gør jeres dag til jeres.

På Egholm Vestergaard har vi lang erfaring med bryllupper og vores uforstyrrede rammer midt i naturen er perfekte til formålet uanset om jeres ønsker går mere i retning af det stilfulde eller det afslappede. Mange er blivet viet under kastanierne på gårdspladsen, ude ved vandet eller i vores fantastiske gamle urørte skov.

Mad og vin er meget afgørende – og vores dygtige kokke sørger for at komponere præcis den menu, som passer til jeres drømme. Vi har også stor kendskab med vine til festlige lejligheder – ikke mindst bobler, som egner sig perfekt til bryllupper. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænsen.

I forbindelse med bryllupper er det oplagt at feste til den lyse morgen, invitere gæsterne på overnatning i vores lækre værelser og afslutte festen med brunch dagen efter. Brudeparret overnatter selvfølgelig i vores store suite.

Kontakt os for nærmere information


Steenbergs Hotel – Toldbodgade 10 – 7900 Nykøbing Mors – Telf. 72407000

Skal vi skræddersy jeres bryllupsfest?

Så kan I trygt læne jer tilbage og nyde den store dag.

Vi hjælper jer med at skabe den perfekte bryllupsfest og er med jer fra start til slut.

Fx kan der efter vielsen bydes på en hyggelig reception, hvor der serveres små ’fingersandwichs’, 3 slags snacks, frisklavet kaffe/the, kolde øl og vand samt vin ad libitum i 2 timer.

Bryllupsmiddagen kan bestå af en skøn 4-retters-menu, hvortil der serveres øl, vand og vin ad libitum. Menuen laves naturligvis i samarbejde med jer.

Vi byder på kaffe/the efter middagen, og baren åbner for udvalgte drinks frem til kl. 02.00. 

Arrangementet slutter med en bid natmad, inden Jeres gæster kan gå til ro

Skulle I eller Jeres gæster have brug for overnatning, kan der bookes værelser.

 Steenbergs Bryllup og reception – kontakt os for en god snak, så vi kan skræddersy Jeres arrangement.

Læs her om et selskab hos Steenbergs Hotel