Bryllup i Nordsjælland

Rungstedgaard – Rungsted Strandvej 107 – 2960 Rungsted Kyst – Telf. 45864422

FESTOPLEVELSER – NOGET FOR ENHVER SMAG!

På Rungstedgaard ved vi at mennesker og behov er forskellige, men vi ved også, at de fleste har behov for noget konkret at forholde sig til. Derfor har vi sammensat forskellige festoplevelser, samt et par muligheder for vinsmagninger, som vi arbejder ud fra. Med en festoplevelse får du det hele samlet, både mad, drikkevarer og lokale. Vi sørger for at alt er klar ved jeres ankomst, hvor der vil være dækket op med hvide duge, servietter, lys og blomster, medmindre andet er aftalt. Under festen skal I blot læne jer tilbage og nyde det.

Klik her og se alle vores forslag

 


Karlebo Kro – Karlebovej 10 – 2980 Kokkedal – Telf. 48280404

Kære gæst

Mit helt personlige forhold til Karlebo Kro kan beskrives med et ord: Stolthed. Jeg er stolt af, at vi konstant sørger for at kroen er i bevægelse, så vi ikke blot lever af historien, men skaber vores egen historie og nye traditioner. Jeg er stolt af hele holdet såvel foran- som bag- kulisserne, der alle er drevet af engagement og kærlighed til kroen.

Vi har kun én mission, nemlig at få vores gæster til at føle sig tilfredse og velkomne på Karlebo Kro, som vi selv gør. Derfor er vores kokke kompromisløse, når det gælder råvarerne. Selvom vores tjenerstab ikke dækker op med målestok som i gamle dage, går de aldrig på kompromis med kvalitet og service, så alle uanset anledning skal føle sig hjertelig velkommen på kroen.

Klik her og læs om vores bryllups arrangement

Med venlig hilsen
Johnny Lykkegaard

 


Restaurant Trekosten – Nivå Strandpark 29 – 2990 Nivå – Telf. 49140555

Restaurant Trekosten

Restaurant Trekosten ligger ved indsejlingen til Nivå Havn, med en fantastisk udsigt til øen Hven – Svenskekysten, nordlige del af Øresund med Kronborg, Sletten og Laveskov.

Vores køkkenbrigade præsenterer nye retter på aftenkortet, og alle vores klassikere på frokostkortet .

Til aften har vi foruden vores månedens menu, et spændende a la carte kort, hver onsdag “Husets Wienerschnitzel” og øvrige dage en velsmagende “Hovmester Ret”.

Besøg siderne med de spændende og gode ideer til et besøg på Trekosten. Vi er stedet til det hyggelige familie arrangement, og den mindre firmafest.

Vi laver dansk og internationalt køkken med kærlighed til danske råvarer, hvor økologi er en vigtig del af vor gastronomiske linie.

Klik ind på vores hjemmeside og læs om bryllup på Trekosten


Gl. Humlebæk Kro – Humlebæk Strandvej 2 A – 3050 Humlebæk – Telf. 49190265

 

 

SELSKABSARRANGEMENTER

Fødseldag – Bryllup – Konfirmation – Barnedåb – Jubilæum – Reception
At holde sin fest i et historisk miljø fra 1700-tallet er en oplevelse i sig selv.

Men ved siden af at få serveret, et opdateret festmåltid, kreeret af vores dygtige kokke og frembragt af søde tjenere, hører en skøn og festlig dag til her på Gl. Humlebæk Kro.

Vi tilbyder Dem et helt arrangement for kr. 895.- pr. person, startende med en velkomstdrink i en af vores hyggelige stuer eller i haven hvis vejret tillader og herefter, vil der blive serveret en tre retters menu efter Deres eget valg.

Under middagen serverer vi kroens udvalgte hvid- og rødvin ad libitum og til desserten skænker vi et glas dessertvin.
Efter middagen serverer vi nybrygget kaffe eller te, hvortil vi skænker en god cognac eller likør.

Vi glæder os til at tage hånd om Dem og Deres gæster.
Velkommen til fest hos os på Gamle Humlebæk Kro

Jane Krensler
Deres Restauratør

Læs meget mere om Humlebæk Kro her


Restaurant Sletten – Gl. Strandvej 137 – 3050 Humlebæk – Telf. 49191321

SELSKAB NO.3 – BRYLLUP – 2022

Jeres (bryllups) fest skal være noget helt specielt og hos os er de perfekte rammer.

På Sletten tager vi hånd om det hele, så I kan nyde jeres store dag og koncentrere jer om gæsterne og hinanden. Arrangementet starter med velkomstdrink og snacks, indeholder 4-retters menu af sæsonens bedste råvarer, vinmenu, mineralvand, kaffe/te & petit four. For den mest private og specielle oplevelse anbefaler vi, at festen holdes i vores selskabslokale på Slettens førstesal.

Der er mulighed for DJ eller livemusik for selskaber placeret på førstesalen.

Gældende fra 25 personer.

Læs meget mere her


Restaurant Fyrkroen – Fyrvejen 20 – 3520 Gilleleje – Telf. 48300225

BRYLLUPSFEST OMGIVET AF NATUR.

Restaurant Fyrkroen kan tilbyde Nordkystens smukkeste omgivelser til jeres bryllupsfest.

Med en unik placering, udsøgte bryllupsmenuer og direkte udsigt til både Øresund og strand, byder Restaurant Fyrkroen på en uforglemmelig bryllupsfest af højeste kvalitet. Kys i solnedgangen, flet fingre i strandkanten, dans i måneskin og nyd champagnen på terrassen. Tag os med i planlægningsfasen, så hjælper vi med alt – både før, under og efter festen – så I og jeres gæster kan nyde den store dag i fulde drag.  Vi har adskillige uforglemmelige bryllupper på samvittigheden.

Læs meget mere om Fyrkroen