Bryllup i Sydsjælland

Gode steder til afholdelse af bryllup i Sydsjælland

 


Residens Møn – Langelinie 44 – 4780 Stege – Telf. 70404850

Fantastiske rammer

Et romantisk bryllup fortjener de perfekte rammer, og på Hotel Residens Møen får I netop det.

Hold jeres bryllupfest og markér jeres kærlighed til hinanden i skønne rammer i hjertet af Stege på Møn. Hotellet ligger ved vandet med udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen – et fantastisk syn på Residens Møen, når solen går ned over Bøgestrømmen.

Det er med til at gøre jeres bryllupsfest helt uforglemmelig!

Plads til overnattende gæster

I behøver ikke at sende gæsterne tidligt hjem, og der skal ikke slås om hvem der skal køre.

På Hotel Residens Møen har vi nemlig plads til 80 overnattende bryllupsgæster i vores lækre dobbeltværelser og hotellejligheder.

Så er I sikret den bedste fest, som ingen af gæsterne behøver gå glip af. Og vi reder selvfølgelig også op til brudeparret.

Læs mere og se film om Residens MønEngestofte Gods – Søvej 10 – 4930 Maribo – Telf. 26806169

Bryllup i magiske omgivelser

Med Danmarks smukkeste lade ved bredden af søen kan rammerne ikke gøres skønnere og
Engestofte er på kort tid blevet et populært sted blandt brudepar.
Hos os er hvert bryllup en ny fest, med nye ønsker og mulighederne er mange.

Festen

Vi hjælper jer med at planlægge dagen, så alt er som I ønsker. Vi kan hjælpe med alt fra brude-buket, fotografering, blomsterdekorationer, musik, sejlads, cocktails og alt det, der gør brylluppet på godset til en uforglemmelig oplevelse – for både brudeparret og bryllupsgæsterne.

Klik ind på vores hjemmeside og se forslag til et bryllup


Hotel Skovridergaarden – Svingelen 4 – 4900 Nakskov – Telf. 54920355

Bryllup i Nakskov

Hold brylluppet i smukke omgivelser, omgivet af romantik i de perfekte rammer

Skal du afholde et bryllup? Foruden den store, men dejlige beslutning om at sige “ja” til hinanden, er der et væld af praktiske ting at forholde sig til: Hvem skal med til festen, bordplan, størrelsen af lokalet, menuen, hvilken kirke, fotograf og musiker? Skal gæsterne kunne overnatte og dermed have brunch næste morgen? Hvad med kjole og pynt, kørsel mm?
Mange af tingene klarer vi i fællesskab, f.eks. mødes vi knap 2 måneder før brylluppet for at aftale alt om mad, indkvartering, pynt mm. Nogle af de andre ting er I nødt til selv at træffe en beslutning om; men I er altid mere end velkomne til at spørge om gode råd.

På Skovridergaarden er vi vant til at deltage i disse herlige begivenheder. Dermed er vi klar over alle de ting, der skal planlægges og gerne skulle falde på plads på selve dagen.

Klik her og læs om Skovridergaarden.


Restaurant Fjorden – Hestehovedet 5 – 4900 Nakskov – Telf. 54922348

Bryllups arrangement hos Restaurant Fjorden

Hold jeres bryllup i smukke omgivelser. Når man har truffet den store beslutning om at gifte sig, følger der mange praktiske opgaver med som eks. hvem skal med til festen, bordplan, fotograf, karet, musiker, tøj og så videre.

På Restaurant Fjorden er vi vant til at deltage i disse vigtige spørgsmål og vejlede i dem, så i er klar til den store dag.

Efter vielsen er der en tid hvor i får taget foto i naturen eller andetsteds. Her er jeres gæster velkomne til at køre ud til os og nyde naturen, eller sidde på terrassen og få en forfriskning, eller komme ind i vores festlokale og slappe af.

Læs meget mere her        


Lystskoven – Slagelsevej 48 – 4230 Skælskør – Telf. 58160980

Vielse i naturen

Bliv viet midt i bøgeskoven, på den store græsplæne eller ved brostenstrappen i vandkanten med udsigt over Skælskør Nor – alle tre steder er kun 100 meter fra Lystskoven. Omgivelserne i Lystskoven er derfor perfekte til en vielse i det grønne. Vielsen skal arrangeres af brudeparret selv, men vi hjælper gerne med forslag og idéer.

Der er flere og flere brudepar, som vælger at blive viet udenfor kirken og flytter vielsen ud i naturen. Vi oplever, at flere brudeparafholder bryllup i Lystskoven planlægger derfor også vielsen i naturen, et fint eksempler på, hvor stemningsfyldt og romantisk det kan være, når man selv kan skabe rammerne for vielsen.

Læs om mulighederne her