Bryllup København omegn

Glostrup Parkhotel * * * * – Hovedvejen 41 – 2600 Glostrup – Telf. 43960038

 

BRYLLUP I SMUKKE FESTLOKALER

Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres bryllup. Det skal være en fantastisk dag, hvor I bare læner jer tilbage og nyder hinanden og gæsterne. Vi afholder mange bryllupper hvert år og ved hvad der skal til, så I på forhånd føler Jer trygge, når I overlader så stor en dag i vores hænder.

Orangeriet, beliggende i den smukke bypark, er som skabt til et romantisk bryllup. De flotte selskabslokaler og Restaurant La Cocottes suveræne køkken giver, sammen med vores professionelle stab, sikkerhed for en uforglemmelig fest. Om I bliver 25 eller 300 personer, kan et af vores smukke lokaler danne rammen om jeres bryllupsfest.


Hotel Lautrup Park * * * * – Borupvang 2 – 2750 Ballerup – Telf. 44681000

 

Vi skræddersyr dagen efter jeres behov

Uanset om I skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed, så klarer vi opgaven.
Vi skræddersyr derfor dagen efter jeres behov, så den matcher jeres personlige ønsker og forventninger. Vi ved, hvor vigtig dagen er for jer – at alt bare spiller ned til mindste detalje.

Vi sørger for det hele

Vores store styrke er det samarbejde, vi har med vores kunder – det er jo jeres fest, som gerne skulle blive både smuk, uforglemmelig og mindeværdig.
Vi bakker op om den gode stemning og sørger for de hyggelige rammer, så gæsterne har fokus på at slappe af og hygge sig.

Klik her og se vores tilbud på bryllup

 


Strandmøllekroen – Strandvejen 808 – 2930 Klampenborg – Telf. 39630104

 

Den perfekte ramme

Vi tilbyder idylliske og historiske rammer omgivet at Dyrehaven, stranden og Øresund, stadigvæk tæt på København.

Derfor skal I vælge Strandmøllekroen til Jeres store dag!

Personlig og gratis bryllupsrådgiver hele vejen igennem.

Passioneret, faglært og erfarent hold, både i køkkenet og på gulvet.

Meget stor erfaring indenfor planlægning og afholdelse af bryllupper.

Gratis parkering døgnet rundt.

Klik her og læs om vores ide til et bryllup.


Raavad Kro – Svenskevej 52 – 2800 Kgs. Lyngby – Telf. 45806162

BRYLLUP

Allerede inden du ankommer til Raadvad Kro fornemmer du den skønne skov i Jægersborg Hegn helt op til Dyrehaven på køreturen her ud.

I kan enten starte dagen med en romantisk vielse på terrassen, ved en lysning i skoven eller ved bredden til Mølleåen, eller man kan også ankomme efter vielsen i kirken eller på rådhuset til en hyggelig eftermiddag med reception på terrassen.

Herefter kan I nyde en skøn middag i vores restaurant med udsigt over Mølleåen og Den Gamle Knivfabrik. Efter middagen er der mulighed for kaffe, bar og dans i de tilstødende lokaler. 

Vi vil glæde os til at holde jeres store dag i smukke omgivelser med vores store erfaring, nærhed og smilende personale.

Husk at her også er meget smukt om vinteren. 

Vi har forslag til forskellige bryllupspakker, men mulighederne er mange, og vi sammensætter dagen ud fra jeres ønsker.

Læs meget mere om bryllup på Raavad Kro