Bryllup på Fyn

Holckenhavn Slot – Holckenhavn 1 – 5800 Nyborg – Telf. 65313105

 

Bryllup på Fyn på

HOLCKENHAVN SLOT

Skal jeres bryllup stå på Fyn på et eventyrligt slot ved vandet? Hold Jeres bryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg og få en eventyrlig bryllupsfest sammen med venner og familie. Med 15 års erfaring i at lave skræddersyede bryllupper har vi masser af idéer til hvordan vi kan gøre jeres bryllup unikt. I kan endda blive viet i Holckenhavns egen slotskirke.

Til at planlægge Jeres slotsbryllup får I tilknyttet en fast kontaktperson, som følger Jer hele vejen fra planlægningens start og er med på selve bryllupsdagen. Vi mener, at dette er en vigtig forudsætning for, at I kan nyde Jeres stor dag sammen.

Jeres kontaktperson vil samtidig være behjælpelig med at finde de relevante og dygtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme.

Læs meget mere om bryllup på Holckenhavn Slot


Lykkesholm Slot – Lykkesholmvej 20 – 5833 Ørbæk – Telf. 62292962

Intet sted er mere romantisk end Lykkesholm Slot på Fyn! Bryllupsfesten har selvfølgelig slottet og de smukke omgivelser med parken, søerne og voldgraven helt for sig selv, og vi sørger for at dagen bliver den lykkeligste og mest vellykkede begivenhed for brudeparret.

Begivenheden bliver selvfølgelig planlagt i fuldt samarbejde med jer, og efter ønske sørger vi for alt fra køreturen i bryllupskaret til det private kapel på nabogodset, Ravnholt Gods, til det efterfølgende bryllupsfoto i parken eller ved søerne.

Når vielsen er overstået og gæsterne har indfundet sig på Lykkesholm, sørger vi for at brudeparret kan slappe af og nyde den helt særlige stemning, som det kun kan gøres under helt private former i romantiske, historiske bygninger omgivet af en fortryllende og uberørt natur. Vi sørger for at skabe et eventyr, som alle fortjener at få fortalt én gang i livet.

Læs meget mere om slottet


BRYLLUP I ROMANTISKE OMGIVELSER

Til et bryllupsarrangement kan vi fx anbefale:

1 glas bobler og egen medbragt bryllupskage samt kaffe/the.
Gourmetmenu med 3 retter og tilhørende vinmenu nøje afstemt menuens sammensætning.
Kaffe og te med sødt.

Fri bar med øl, vand og vin.
Natmad fx italiensk bord.
Festen afsluttes kl. 02.00

Eksklusivitet af Tøystrup Gods til jer alene.

Kuvertpris kr. 1.600,- pr. person.
Kuvertpris ekskl. bryllupsreception om eftermiddagen kr. 1.450,- pr. person.

Begge priser er ekskl. bryllupskage – den er I velkomne til at medbringe selv.

Tøystrup Gods – Blaakærvej 13 – 5750 Ringe – Telf. 70270055

 Læs om godset på vores hjemmesideVelkommen til Broholm Gods på Fyn…

Broholm Gods – Broholmsvej 32 – 5884 Gudme – Telf. 62251055

Et bryllup på Broholm Slot begynder med at i besøger os god tid i forvejen, så vi i fællesskab kan sammensætte individuelle ønsker til menu, underholdning, borddækning m.m. Broholm Slot har egen restaurant med eget tilknyttede køkken, hvor der sammensættes menuer af fortrinsvis lokale råvarer efter sæson.

Broholms Restaurant

Vi ser frem til at byde velkommen til disse pragtfulde lokaler som kan være med til at danne rammen til Jeres kommende besøg, hvad enten der er tale om et festarrangement, en konference eller en gastronomisk forkælelse.

Gå på opdagelse og se om noget kunne friste…

Læs mere her