Bryllup på Fyn

 


Hotel Christiansminde – Christiansmindevej 16 – 5700 Svendborg – Telf. 62219000

Bryllup i elegante omgivelser

To skønne skove og et smukt blåt sund er den optimale kulisse for et uforglemmeligt bryllup på Fyn.

Den milde sydfynske natur sætter rammerne for en vidunderlig dag og smukke bryllupsbilleder.

Vi sætter en ære i at gøre hele festen til det perfekte udgangspunkt for jeres store dag. På denne dag skal alt være klappet og klart, så I kan slappe af og nyde bryllupsfesten, jeres gæster og hinanden.

Bordopstilling og borddækning tilpasses jeres ønsker, og med jeres ønsker som udgangspunkt sammensætter vi arrangementet i fællesskab, så jeres drømme om det perfekte bryllup på Fyn kan gå i opfyldelse. Vi tilbyder overnatning for jer og selskabets gæster i værelser eller suiter, hvoraf mange har udsigt over Svendborg Sund.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan vise jer de mange muligheder vi tilbyder på Hotel Christiansminde.

Læs her om vores 3 forslag til bryllup


Udsigten Marstal – Rolighedsvej 1 A – 5960 Marstal – Telf. 72161010

UDSIGTEN MARSTAL

Den Palælignende ejendom ligger helt ned til vandet. Stedet er bygget i 1934 af en skibsreder, der byggede Patricia ejendommen over to bygningsfaser. 

Der skulle gå en hel del år før, der blev bygget til igen. Kommunen arvede ejendommen fra skibsrederen og besluttede i 1970 at indrette et plejehjem på stedet. Den nyeste del af ejendommen blev bygget til for at kunne rumme alle beboerne, der har nydt udsigten fra deres værelser. Alle værelserne er dejligt store, da de oprindeligt er bygget handicapvenlige med plads til store senge m.m. Det nyder vores gæster glæde af i dag.

Klik her og læs om bryllup hos os. 

 Velkommen til  Restaurant Næsbyhoved Skov  – Kanalvej 52 – 5000 Odense C – Telf. 66120510

Bryllup i skoven

Ornament - Næsbyhoved Skov

Næsbyhoved Skov er den perfekte ramme om en bryllupsfest. Det gælder små som store bryllupsfester og bryllupsreceptioner.

Et bryllup hos os starter med en bryllupsreception og slutter med en 3-retters festmiddag, fri bar og natmad. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bartid og musik til festen. Brudebuketten kan vi også stå for, så den matcher borddekorationer. Vi sørger for en flot og fuldendt dag.

Luksusbryllup

Ornament - Næsbyhoved Skov

Vores luksusbryllup byder på champagne, 4 retters festmiddag og fri bar med spiritus. Vi har rammerne til en overdådig fest.

Vores luksusbryllup byder på ekstra forkælelse i form af udsøgt champagne, 4-retters festmiddag og fri bar med øl, vand, vin og spiritus. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på Terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bar tid og musik til festen. Dekorationer kan vi også stå for, så de matcher brudebuketten. Vi sørger for en eksklusiv og fuldendt dag.

Læs mere om vores forslag her


Sanderumgaard – Sanderumgaardvej 150 – 5220 Odense SØ – Telf. 26192130

Bliv gift i Den Romantiske Have

Sig ja til hinanden i Davinde eller Fraugde kirke, som kun ligger 5 minutter herfra. Vielsen kan også foregå i Den Romantiske Have med de snoede kanaler, yndefulde pavilloner og frodige træer som smuk baggrundskulisse for ceremonien.

Efter vielsen kan I blive fotograferet i de smukke omgivelser, mens gæsterne nyder et glas champagne i frugt- og rosenhaven. Efterfølgende starter bryllupsfesten med middag og festlige indslag i den flotte Vognport.

Når aftenen går på hæld, kan I og jeres bryllupsgæster nyde lidt kaffe og kage i den hyggelige Herskabsstald. Her er der også plads til jeres livs vigtigste dans – brudevalsen. 

Klik her og se vores forslag til det perfekte bryllup


Boltinggård Gods – kokskovvej 28 – 5750 Ringe – Telf. 62621262

Livets store fester fortjener den smukkeste scene

Vi sætter scenen på Boltinggaard, hvor herregårdens sjæl og charme giver Jeres bryllup et helt særligt islæt.

Den smukke Gamle Sal med de autentiske træbjælker i loftet er med til at danne rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Sammen med Jer planlægger vi et bryllup, der er helt i tråd med Jeres ønsker til dagen.

Vielse i parken

Bliv viet i vores historiske park med udsigt over søen og springvandet. Nyd efterfølgende forfriskninger sammen med Jeres gæster på vores udendørs terrassedæk og lad Jer forevige i haven, som byder på et væld af særligt smukke fotospots.

Brylluppet kan herefter fortsætte i eksempelvis Den Gamle Sal med middag og efterfølgende cocktailbar og dans.

Læs mere om os her

 


Broløkke Herregård – Hedevejen 33 – 5932 Humble – Telf. 70907080

BROLØKKE HERREGÅRD

EN DAG DU ALDRIG GLEMMER

Leder I efter et eventyrligt og romantisk sted, hvor I kan holde et uforglemmeligt herregårdsbryllup? 

Hold jeres bryllup på Broløkke Herregård på det idylliske Sydlangeland og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Herregården er opført i 1758 og har derfor 250 års historie bag sig. Broløkke er nyrenoveret med unikke nye muligheder for af kombinere historie og de tekniske muligheder, der er til rådighed her i 2022. Vi har masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

VI HJÆLPER MED

Den perfekte dag 

Broløkke har de fineste muligheder for vielse under åben himmel i de smukke arealer, der omkranser Herregården.

Langeland kan tilbyde mange forskellige kirker, der vil passe til ethvert brudepar. Broløkke tilbyder gerne at tilrettelægge alt i planlægningen omkring den store dag.

Klik her og læs om vores forslag til et bryllup