Bryllup på Fyn

Dallund Slot – Dallundvej 63 – 5471 Søndersø –  Telf. 44129828

Fest på Dallund Slot

Ankom til slottet med stil via borggården og træd ind i den smukke historiske bygning. Vores lokaler er alle sydvendte, har alle udsigt til Dallund Sø og I kan få det hele for jer selv ved blot 20 gæster.

Hele slottet eller lokalerne kan lejes med eller uden forplejning og vi kan sammensætte jeres fest efter jeres ønsker. 

Slottet har op til 40 sovepladser fordelt på 22 værelser, som kan lejes ifm. arrangementet.

Hvis I ønsker at vi skal stå for mad og drikke til jeres fest, kan vi arrangere alt fra en 8-retters gourmetmiddag til en lækker buffet.

Skal I holde bryllup har vi sammensat en pakkeløsning til den store dag og vi kan naturligvis også hjælpe med andre mærkedage som konfirmation, barnedåb osv.

Kontakt os for at høre om jeres muligheder for pakkeløsninger eller se priser på leje af lokaler nederst på siden.

Læs meget mere om et bryllup på Dallund Slot


Lykkesholm Slot – Lykkesholmvej 20 – 5833 Ørbæk – Telf. 62292962

Intet sted er mere romantisk end Lykkesholm Slot på Fyn! Bryllupsfesten har selvfølgelig slottet og de smukke omgivelser med parken, søerne og voldgraven helt for sig selv, og vi sørger for at dagen bliver den lykkeligste og mest vellykkede begivenhed for brudeparret.

Begivenheden bliver selvfølgelig planlagt i fuldt samarbejde med jer, og efter ønske sørger vi for alt fra køreturen i bryllupskaret til det private kapel på nabogodset, Ravnholt Gods, til det efterfølgende bryllupsfoto i parken eller ved søerne.

Når vielsen er overstået og gæsterne har indfundet sig på Lykkesholm, sørger vi for at brudeparret kan slappe af og nyde den helt særlige stemning, som det kun kan gøres under helt private former i romantiske, historiske bygninger omgivet af en fortryllende og uberørt natur. Vi sørger for at skabe et eventyr, som alle fortjener at få fortalt én gang i livet.

Læs meget mere om bryllup på slottet


Restaurant Klinten i Faaborg – Klintenalle1 – 5600 Faaborg – Telf. 62613200

Bryllupsfest er livets fest og skal fejres på Restaurant Klinten

En bryllupsfest skal være romantisk og helt uforglemmelig. På Restaurant Klinten elsker vi bryllupper og vi sætter en stor ære i, at gøre jeres bryllupsdag til en helt speciel dag i dejlige omgivelser, skøn mad og udsøgte vine, samt naturligvis god service.

Restaurant Klinten i Faaborg ligger med en enestående udsigt over det Sydfynske øhav, der danner en smuk kulisse om jeres drømmebryllup. Området er samtidig helt perfekt til smukke og unikke bryllupsbilleder.

Med mere end 28 års erfaring har vi har mange idéer, inputs og altid et blik for detaljerne, når vi i fællesskab skaber rammerne om jeres drømmebryllup, så det bliver en dag, der huskes mange år frem.

Her på siden kan du se de forskellige bryllupsmenu forslag, billeder og andre aktiviteter vi tilbyder.

Ring endelig til os så tidlig i procesen, som muligt, så vi kan sparre omkring alt det der skal foregå på jeres store bryllupsdag. Vores erfaring er guld værd for jer.

Telefon nummer 62613200

 Læs om Klinten på vores hjemmesideVelkommen til  Restaurant Næsbyhoved Skov  – Kanalvej 52 – 5000 Odense C – Telf. 66120510

Bryllup i skoven

Ornament - Næsbyhoved Skov

Næsbyhoved Skov er den perfekte ramme om en bryllupsfest. Det gælder små som store bryllupsfester og bryllupsreceptioner.

Et bryllup hos os starter med en bryllupsreception og slutter med en 3-retters festmiddag, fri bar og natmad. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bartid og musik til festen. Brudebuketten kan vi også stå for, så den matcher borddekorationer. Vi sørger for en flot og fuldendt dag.

Luksusbryllup

Ornament - Næsbyhoved Skov

Vores luksusbryllup byder på champagne, 4 retters festmiddag og fri bar med spiritus. Vi har rammerne til en overdådig fest.

Vores luksusbryllup byder på ekstra forkælelse i form af udsøgt champagne, 4-retters festmiddag og fri bar med øl, vand, vin og spiritus. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på Terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bar tid og musik til festen. Dekorationer kan vi også stå for, så de matcher brudebuketten. Vi sørger for en eksklusiv og fuldendt dag.

Læs mere om vores forslag her