Bryllup på Fyn

 


Udsigten Marstal – Rolighedsvej 1 A – 5960 Marstal – Telf. 72161010

UDSIGTEN MARSTAL

Den Palælignende ejendom ligger helt ned til vandet. Stedet er bygget i 1934 af en skibsreder, der byggede Patricia ejendommen over to bygningsfaser. 

Der skulle gå en hel del år før, der blev bygget til igen. Kommunen arvede ejendommen fra skibsrederen og besluttede i 1970 at indrette et plejehjem på stedet. Den nyeste del af ejendommen blev bygget til for at kunne rumme alle beboerne, der har nydt udsigten fra deres værelser. Alle værelserne er dejligt store, da de oprindeligt er bygget handicapvenlige med plads til store senge m.m. Det nyder vores gæster glæde af i dag.

Klik her og læs om bryllup hos os. Velkommen til  Restaurant Næsbyhoved Skov  – Kanalvej 52 – 5000 Odense C – Telf. 66120510

Bryllup i skoven

Ornament - Næsbyhoved Skov

Næsbyhoved Skov er den perfekte ramme om en bryllupsfest. Det gælder små som store bryllupsfester og bryllupsreceptioner.

Et bryllup hos os starter med en bryllupsreception og slutter med en 3-retters festmiddag, fri bar og natmad. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bartid og musik til festen. Brudebuketten kan vi også stå for, så den matcher borddekorationer. Vi sørger for en flot og fuldendt dag.

Luksusbryllup

Ornament - Næsbyhoved Skov

Vores luksusbryllup byder på champagne, 4 retters festmiddag og fri bar med spiritus. Vi har rammerne til en overdådig fest.

Vores luksusbryllup byder på ekstra forkælelse i form af udsøgt champagne, 4-retters festmiddag og fri bar med øl, vand, vin og spiritus. Hvis vejret tillader det, så holder vi receptionen på Terrassen med udsigt til bøgeskov og vand. I kan også tilkøbe ekstra bar tid og musik til festen. Dekorationer kan vi også stå for, så de matcher brudebuketten. Vi sørger for en eksklusiv og fuldendt dag.

Læs mere om vores forslag her


Broholm Slot – Broholmsvej 32 – 5884 Gudme – Telf. 62251055

Bryllup & Fest på Broholm Slot

Broholm Slot er det perfekte sted til selskabelige mærkedage. Med de mange skønne stuer og festlokaler er der rig mulighed for at få sammensat et arrangement lige efter jeres ønske.

I er naturligvis velkommen til at ønske ændringer i retterne, ligesom vi også gerne er behjælpelige med specielle ønsker, diætmad samt vegetarretter. Vi gør opmærksom på, at ændringer i kuvertprisen kan forekomme, såfremt der ønskes ændringer i menuen. Da køkkenet på Broholm Slot er sæsonbetonet, håber vi på forståelse for at vores menuer er afhænge af vejrets luner, og ændringer kan derfor forekomme.

Klik her og læs mere om Broholm Slot


Falsled Kro – Assensvej 513 – 5642 Millinge – Telf. 62681111

Vi er rigtig stolte af at kunne byde velkommen til vores nye lokale på Ryttergården.  

Ryttersalen, vores nye eventlokale, nu er klar til at blive taget i brug. 

Ryttersalen er designet i autentisk Dansk stil med åbent ildsted, fritliggende bjælker og gulve af brede Danske egeplanker. Derudover er der direkte udgang til en dejlig terrasse med udendørs pejs og masser af plads. 

Med en max kapacitet på 32 personer egner lokalet sig perfekt til alt fra konferencer, private middage, bryllupper m.m.  

Vores kokke team tilbyder at tilberede et eksklusivt måltid med årstidens råvarer lige efter Jeres ønske. 

Vi ser frem til at kunne være behjælpelige med at planlægge og afholde Jeres kommende arrangement på Falsled Kro. 

Vores event koordinater Mie Jensen kan også kontaktes direkte på mj@falsledkro.dk

Klik her og læs om  spændende nyheder på Falsled Kro


Broløkke Herregård – Hedevejen 33 – 5932 Humble – Telf. 70907080

 

BROLØKKE HERREGÅRD

EN DAG DU ALDRIG GLEMMER

Leder I efter et eventyrligt og romantisk sted, hvor I kan holde et uforglemmeligt herregårdsbryllup? 

Hold jeres bryllup på Broløkke Herregård på det idylliske Sydlangeland og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Herregården er opført i 1758 og har derfor 250 års historie bag sig. Broløkke er nyrenoveret med unikke nye muligheder for af kombinere historie og de tekniske muligheder, der er til rådighed her i 2022. Vi har masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

VI HJÆLPER MED

Den perfekte dag 

Broløkke har de fineste muligheder for vielse under åben himmel i de smukke arealer, der omkranser Herregården.

Langeland kan tilbyde mange forskellige kirker, der vil passe til ethvert brudepar. Broløkke tilbyder gerne at tilrettelægge alt i planlægningen omkring den store dag.

Klik her og læs om vores forslag til et bryllup