Bryllup på Sjælland

 


Pejsegaarden – Frederikssundsvej 345 – 2700 Brønshøj – Telf. 26390461

Hvad med et romantisk bryllup i smukke historiske omgivelser? En bryllupsfest fortjener de smukkeste rammer. Med højt til loftet og plads til at lade drømmene folde sig ud. På Pejsegaarden giver vi jer og jeres gæster en smuk og mindeværdig dag. Fra velkomsten på den røde løber og champagneboblerne i glasset til serveringen af køkkenets festmenu og bryllupsvalsen under krystallysekronerne. Vi hejser dannebrog, pynter med sæsonens friske blomster og dækker op med det fine porcelæn – i Pejsegaardens smukke sale, hvor der er rum til de gode snakke, personlige taler og festlige indslag.

Jeres romantiske dag

Efter kirken står vi klar til bryllupsreception med små lækre sandwich, snacks og et glas bobler eller andre drikkevarer.

Bryllupskage kan tilkøbes.

Efter receptionen strækker gæsterne ben og vi gør klar til middag og fest.

Vælg mellem tre retters menu eller ti retters buffet (kontakt os for menuforslag)

Til middagen serveres husets gode vine samt øl og vand

Herefter er der kaffe med en cognac eller bailey

Under dansen er der fri bar inklusiv spiritus.

Natmad kan tilkøbes, vi har gode forslag.

Et bryllupsarrangement inkluderer:

  • Arrangement fra kl. 15.00 til 03.00
  • Reception med sandwich. snacks og bobler
  • 3 retters menu eller 10 retters buffet (kontakt os for menuforslag)
  • Husets vine ad libitum
  • Kaffe & te med cognac/bailey
  • Fri bar efter middagen med øl, vin, vand og spiritus.

Pris: 1195,- kr. pr. kuvert (minimum antal kuverter: 35).
Ønskes andre vine end husets, betales blot differencen.

Læs meget mere her


 


 Restaurant Håndværkeren – Hersegade 9 – 4000 Roskilde – telf. 46359578

Kære brudepar.

Bryllup er en helt speciel dag, som I vil huske tilbage på resten af jeres liv, det er derfor en stor ære at få lov til at afholde jeres bryllup.

Når vi afholder bryllup i vores selskabslokaler i Roskilde, er vi altid meget opsatte på at gøre vores bedste for, at brudeparret får lige den dag, de har ønsket sig.

Vi har mere end 25 års erfaring med at arrangere bryllupper og fester.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde. Ved større bryllupper (med over 40 gæster) er der mulighed for at holde reception eller få velkomstdrink i vores store dejlige have.

I vores bryllupsmateriale kan I se vores lækre menuer. Al maden bliver lavet på stedet og fra bunden, med de bedste råvarer og med vinpakker, der er tilpasset. Bryllupskagen kan I aftale med vores konditor, så den bliver, som I ønsker.

I er meget velkomne til at komme forbi, se lokalerne i centrum af Roskilde, tæt på Roskilde station og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres bryllup.

Klik her og se vores forslag


 


Skomagerkroen – Landevejen 4 – 4060 Kirke Såby – Telf. 46491930

Skoemagerkroen gør dit bryllup til et minde for livet

Et bryllup markerer en overgang og en glædens dag, hvor man siger ja til den, man elsker foran familie og venner. Et bryllupsarrangement er også en dag, hvor nerverne hænger uden på tøjet – hvor timingen er helt afgørende, da alting skal gå op i en højere enhed.

Når I holder jeres bryllupsfest på Skoemagerkroen er der tænkt over hver en detalje og I er garanteret en rolig dag. Hos os er lokalerne inkluderet i menuprisen, og I kan fejre brylluppet i et af nedenstående lokaler:

Læs mere om bryllup på Skomagerkroen


Restaurant Kongekilden – Dyrehaven 8 – 2930 Klampenborg – Telf. 39633101

BRYLLUP                                                                           

Vi hejser Dannebrog, pynter med sæsonens smukke blomster og Dyrehaven giver mulighed for en eventyr- lig vielse under de smukke gamle træer og udsigt over engen. Om aftenen er den gamle smukke glaspavillon det skønneste sted til den store fest. Her er scene, dansegulv, bar og 2 store terrasser på hver side af huset. En oase fyldt med kærlighed.

Lad os skræddersy Deres bryllupsarrangement, så De får den bedste kombination af mad og vin, musik og underholdning inden for Deres valgte budgetramme.

Læs vores forslag her


Hotel Højbysø – Ellingebjergvej 1- -4573 Højby – Telf. 70201133

Bryllup på Hotel HøjbySø

Bryllup i det fri

Findes der noget mere romantisk end at blive gift i det fri? Hos os har du muligheden for at blive viet med pragtfuld udsigt over Højby Sø. 

Hold bryllupsfesten på Hotel HøjbySø

Uanset om du bliver viet i det fri, i vores smukke festsal, i kirken eller på rådhuset, så hold din uforglemmelige bryllupsfest på Hotel HøjbySø.

Bryllupsmenu-forslag:

FORRETTER:

Tigerrejer i mild chili og hvidløgsmarinade

eller

Syltet laks og fennikelsalat.

HOVEDRETTER:

Langtidsstegt kalvemørbrad m. skovsvampe sauce. Hertil rodfrugtpuré, grønt og dagens kartoffel

eller

Langtidsstegt oksefilet m. rødvinssauce, hertil stegte kartofler med krydderurter

samt 2 slags af årstidens grøntsager

eller

Krondyr filet m. svampe og grøntsagsragout, samt 2 slags af årstidens grøntsager og

ovnbagte kartofler med rosmarin og timian

DESSERTER:

Dessert-tallerken med frugtcoulis, chokoladekage og is

Pris pr. person: DKK 410,-

Læs meget mere om hotellet


Fuglsang Herregaard – Nystedvej 73 – 4891 Toreby L. – Telf. 54873387

Herregårdsbryllup

Med storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde, bliver et bryllup et minde for livet på Fuglsang Herregaard. Omkranset af voldgrav og med tilhørende smuk park er Fuglsang Herregaard den perfekte ramme for fejringen af den største og vigtigste dag i jeres fremtidige liv sammen, begyndelsen på et nyt kapitel hvor – to sjæle bliver til et hjerte.

 

Den smukke lyse musiksal med de store funklende prismekroner er det perfekte valg til bryllupsmiddagen. Vores opmærksomme og dygtige personale tager sig godt af jer, ligesom vi forkæler med udsøgte serveringer med gode, friske råvarer og vel tempererede vine afstemt efter menuen. Inden klokken slår tolv trædes brudevalsen på det gamle knirkende gulv i salen og når solen skimtes i horisonten mod øst med blanke guldborgsund i baggrunden, så er natten ved at slutte.

.Læs mere om bryllup på Fuglsang Herregaard