Bryllup på Sjælland

 


Holmegaard Gods – Holmegaardsvej 71 – 4684 Holmegaard- Telf. 55548131

Bryllup og andre private fester

Mærkedage skal fejres – f.eks. bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest osv.
Hold en anderledes og uforglemmelig fest i den stemningsfulde Skovridersal på Holmegaard Gods. 

I selve festlokalet er der plads til ca. 120 siddende gæster.
I tilknytning til selve salen findes den store, smukke Jagtstue, hvor alverdens jagttrofæer og den åbne pejs skaber den helt rette stemning.
Der er naturligvis både fine dame- og herretoiletter, herunder handicaptoilet og pusleplads.

På terrassen kan gæsterne slappe af foran den ydre voldgrav, ligesom terrassen kan bruges til eksempelvis at opsætte et telt til forskellige formål.

I højsæsonen (april-september) koster det kr. 21.500,- at leje Skovridersalen med alt inventar, service osv. i en hel weekend, fra fredag kl. 10.00 til mandag kl. 10.00. Se mere under Priser & Betingelser.

Klik ind på vores hjemmeside


Kokkedal Slot Copenhagen – Kokkedal Alle 6 – 2970 Hørsholm – Telf. 44228000

BRYLLUP PÅ SLOTTET

Hvad er mere romantisk end et ægte Slotsbryllup?

En bryllupsfest fortjener de smukkeste rammer. Med højt til loftet og plads til at lade drømmene folde sig ud.

Taffelsalen er den skønneste sal til den store fest. Her bliver I mødt af elegante lysekroner, store spejle med forgyldte rammer, smukt porcelæn og nypudset sølvtøj.

Når I har nydt middagen, kan salen forvandles til et stort dansegulv med egen bar – helt efter jeres ønske.

På Slottet giver vi jer og jeres gæster den ægte Slotsoplevelse. Vi hejser Dannebrog, pynter med sæsonens smukke blomster, mens Slotsparken giver mulighed for en eventyrlig vielse under et 200 år gammelt Platantræ.

Læs meget mere om vores forslag til et bryllup


Odd Fellow Palæet – Bredgade 28 – 1260 København K – Telf. 33148424

 

Bryllupsfest på Palæet

Drømmer i om at holde jeres bryllup midt i storbyen og samtidig have fornemmelsen af et ægte slotsbryllup?

Odd Fellow Palæet ligger på Bredgade i hjertet af København – tæt på Kongens Nytorv, og her har vi lang erfaring med at skabe de smukkeste rammer for livets største fest – bryllupsfesten. Uanset om I ønsker, at det skal være et intimt bryllup eller en ekstravagant fejring af kærligheden, så har vi lokalerne og ekspertisen i at sætte det sammen præcis, som I ønsker det. 

Palæet blev opført i midten af 1700-tallet og sætter, med sine overdådige sale og spændende historie, scenen for et bryllup, I og jeres gæster vil huske altid. 

På Odd Fellow Palæet tilbyder vi professionel sparring om, hvordan I får det bryllup, I altid har drømt om med respekt for jeres respektive budget. 

Dette indeholder et bryllup på Odd Fellow Palæet 

  • Bryllupsmiddag og fest i elegante, historiske omgivelser midt i København 
  • Bæredygtige og sæsonaktuelle råvarer og økologiske kvalitetsvine.
  • Dedikeret og erfarent personale. 
  • Vi kan sørge for blomster, bordkort, cocktailbar m.m.
  • Vi kan hjælpe med overnatning til jeres gæster til fordelagtige priser på Hotel Phoenix.

Klik her og se vores forslag


 


Skoemagerkroen – Landevejen 4 – 4060 Kirke Såby – Telf. 46491930

Skomagerkroen gør dit bryllup til et minde for livet

Et bryllup markerer en overgang og en glædens dag, hvor man siger ja til den, man elsker foran familie og venner. Et bryllupsarrangement er også en dag, hvor nerverne hænger uden på tøjet – hvor timingen er helt afgørende, da alting skal gå op i en højere enhed.

Når I holder jeres bryllupsfest på Skoemagerkroen er der tænkt over hver en detalje og I er garanteret en rolig dag. Hos os er lokalerne inkluderet i menu prisen, og I kan fejre brylluppet i et af nedenstående lokaler:

Læs mere om bryllup på Skoemagerkroen


Restaurant Kongekilden – Dyrehaven 8 – 2930 Klampenborg – Telf. 39633101

BRYLLUP                                                                           

Vi hejser Dannebrog, pynter med sæsonens smukke blomster og Dyrehaven giver mulighed for en eventyr- lig vielse under de smukke gamle træer og udsigt over engen. Om aftenen er den gamle smukke glaspavillon det skønneste sted til den store fest. Her er scene, dansegulv, bar og 2 store terrasser på hver side af huset. En oase fyldt med kærlighed.

Lad os skræddersy Deres bryllupsarrangement, så De får den bedste kombination af mad og vin, musik og underholdning inden for Deres valgte budgetramme.

Læs vores forslag her

 


Fuglsang Herregaard – Nystedvej 73 – 4891 Toreby L. – Telf. 54873387

 

Herregårdsbryllup

Med storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde, bliver et bryllup et minde for livet på Fuglsang Herregaard. Omkranset af voldgrav og med tilhørende smuk park er Fuglsang Herregaard den perfekte ramme for fejringen af den største og vigtigste dag i jeres fremtidige liv sammen, begyndelsen på et nyt kapitel hvor – to sjæle bliver til et hjerte.

 

Den smukke lyse musiksal med de store funklende prismekroner er det perfekte valg til bryllupsmiddagen. Vores opmærksomme og dygtige personale tager sig godt af jer, ligesom vi forkæler med udsøgte serveringer med gode, friske råvarer og vel tempererede vine afstemt efter menuen. Inden klokken slår tolv trædes brudevalsen på det gamle knirkende gulv i salen og når solen skimtes i horisonten mod øst med blanke guldborgsund i baggrunden, så er natten ved at slutte.

.Læs mere om bryllup påFuglsang Herregaard


Residens Møn – Langelinie 44 – 4780 Stege – Telf. 70404850

Fantastiske rammer

Et romantisk bryllup fortjener de perfekte rammer, og på Hotel Residens Møen får I netop det.

Hold jeres bryllupfest og markér jeres kærlighed til hinanden i skønne rammer i hjertet af Stege på Møn. Hotellet ligger ved vandet med udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen – et fantastisk syn på Residens Møen, når solen går ned over Bøgestrømmen.

Det er med til at gøre jeres bryllupsfest helt uforglemmelig!

Plads til overnattende gæster

I behøver ikke at sende gæsterne tidligt hjem, og der skal ikke slås om hvem der skal køre.

På Hotel Residens Møen har vi nemlig plads til 80 overnattende bryllupsgæster i vores lækre dobbeltværelser og hotellejligheder.

Så er I sikret den bedste fest, som ingen af gæsterne behøver gå glip af. Og vi reder selvfølgelig også op til brudeparret.

Læs mere og se film om Residens Møn


Det Kongelige Danske Haveselskab – Lokaler & Events

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

​​+45 38 34 84 41

BRYLLUP

Sammen skaber vi lige præcis det bryllup, I drømmer om. Vi lytter til jeres ønsker og behov og arrangerer dagen derefter. Alle muligheder er åbne. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved, at jeres bryllup bliver helt personligt.

Læs meget mere om haveselskabet