Fyn

Velkommen til Fyn

Find gode madsteder og overnatning mv. på Fyn og omkringliggende øer.

KIG DIG BARE OMKRING
Scroll ned til regioner og byer,
og du er i en fortryllende
verden. ↓  →

WEEKEND OPHOLD PÅ FYN

HOLD BRYLLUP PÅ FYN


AssensBogenseFaaborgKerteminde – LangelandMiddelfartNyborgOdenseSvendborgÆrø


Andre gode tilbud på Fyn

Fjelsted Skov Hotel – Store Landevej 92 – 5592 Ejby – Telf.64881660

Fjelsted Skov: Dit hotel på Fyn

Fjelsted Skov glæder sig til at byde dig velkommen i et af vores 74 værelser, 13 konferencelokaler og ikke mindst vores dejlige, store naturhave bag hovedbygningen. 

Vi har plads til både private- og erhvervsgæster på vores hotel. Måske er du på udkig efter et afslappende weekendophold med din kæreste? Et skønt sted at fejre store og små fester? Eller et kompetent hotel at afholde din konference eller dit kursus? Uanset hvad du skal bruge os til, så står vi klar med gode konferencelokaler, skønne værelser og smukke naturomgivelser.

Læs mere om hotellet her


Gl. Brydegaard – Helnæsvej 4 – 5683 Haarby – Telf. 64771475

Grundtonen er dansk, og restauranten baserer hovedsagelig sin mad på sæsonvarer.

Besøger du GlBrydegaard, med beliggenhed mellem skov, eng og strand – får du en oplevelse med ro, natur og højt til himlen.

Med en oplevelse på GlBrydegaard, vil du blive mødt af en smuk placering med skov, strand og eng i egen baghave. Her serveres lokale- samt økologiske råvarer i højsædet, køkkenet tilbereder smagfulde og velduftende retter baseret på dansk mad med et moderne tvist. Menuerne er enkle med et strejf af elegance, kreeret med hjerte og tanke for sæsonens råvarer.

Klik her og læs om gl. Brydegaard


Falsled Kro