Bogense

Velkommen til Bogense

Bogense Hotel – Adelgade 56 – 5400 Bogense – Telf. 64811108

Hvem er vi?

Bogense Hotel er et gammelt, anset hotel fyldt med atmosfære i hyggelige omgivelser. De ældste dele af hotellet er helt tilbage fra 1822, og der er bevaret masser af charme i det næsten 200 år gamle hotel. Bogense Hotel ligger på Nordfyn, nærmere bestemt i den smukke gamle købstad Bogense.

Hotellet har fulgt med tiden, og det er gennem historien blevet moderniseret flere gange. I 1987 blev der tilføjet en ny værelsesfløj med 26 dobbeltværelser, og senest tilbage i 1999 blev der bygget en ny sal til.

Læs meget mere om hotellet herLunds Hotel – Østre Havnevej 24 – 5400 Bogense – Telf.76301601

Velkommen til lunds hotel

Lunds Hotel ‘Danmarks mindste badehotel’ er beliggende i Bogenses hyggelige gamle havn nær det nye søbad og er velegnet til miniferier eller forretnings rejser på alle tider af året.

I det spændene havnemiljø omkring Lunds Hotel bestående af en gammel fiskerihavn som nu er blevet en lille slags sydlandsk havne promonade på Nordfyn kan du finde en række gode restauranter, Fyns største marina, og både af alle størrelser sejle ud og ind. Gå en tur igennem den hyggelige gamle by, eller nyd sommeren med et dyk i det nye søbad nær Lunds Hotel, eller en tur på stranden.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Restaurant MøBer – Sejlerkajen 3 – 5400 Bogense – Telf. 73709350

Hvem står bag MøBer?

Xenius og Frederik er et passioneret par med skyhøje forventninger til dem selv.

Xenius Mønster Berner Nielsen har altid arbejdet inden for servicefaget. Han har en stor passion for at arbejde med mennesker og skabe en god oplevelse for dem. Han går utrolig langt for at yde den bedste service, så alle får den bedste oplevelse. 

Efter mere end 12 år inden for service- og retailbrancen, er det nu tid til at prøve kræfter med nye opgaver i nye rammer. Xenius glæder sig til at byde gæster fra nær og fjern velkommen i Restaurant MøBer til sommer. 

Læs mere om restauranten her