Faaborg

Velkommen til Faaborg

Hotel Faaborg – Torvet 13 – 5600 Faaborg – Telf. 62610245

FORSKELLEN PÅ HOTEL FAABORG OG ANDRE HOTELLER.

Der findes mange hoteller på Sydfyn, hvor man kan være gæst, men som gæst på Hotel Faaborg er du ikke kun en gæst. Hotellet danner rammen for den rigtige atmosfære og den hjertelige varme, hvor du som gæst er i centrum. Midt i den skønne sydfynske natur, tæt på Faaborg Havn, midt på Torvet i Faaborg by og med den fantastiske kultur som Faaborg by også byder på. På vores Hotel kan du holde og føle dig fri. Du bestemmer selv, hvad dagen skal bringe og vi er altid meget hjælpsomme med at finde arrangementer, udflugter eller blot servere et glas i vores skønne omgivelser.

Rigtig hjertelig velkommen til Hotel Faaborg.

Charlotte & Christian Stiller

Læs meget mere om hotellet her


Restaurant Skovlyst – Odensevej 169 – 5600 Faaborg – 62618438

SKOVLYSTS HISTORIE

På et af de højeste punkter i bakkerne, ca. 87 m over havets overflade, ligger Restaurant Skovlyst. På tre sider hvælver de fynske alper sig, og mod syd skråner landskabet jævnt ned mod Fåborg fjord. Restaurant Skovlyst ligger ca. 500 meter sydøst for Sandbjerggaard, som Jens Andersen købte i 1917. Jordene var sandede og udbyttet ikke stort, så Jens Andersen og hans kone fandt derfor på at indrette et lille traktørsted på gården.

Kunstnere, borgerskab og godtfolk havde efterhånden opdaget, at bakkerne var et pragtfuldt område med et fantastiskt rigt fugleliv.
Jens Andersen fik i 1926, efter mange besværligheder med Faaborgs politimester, lov til at opfører SKOVLYST.

Klik her og du er på vores hjemmeside