Middelfart

Velkommen til Middelfart

Milling Park Hotel – Viaduktvej 28- -5500 Middelfart – Telf. 63436363

Om Milling Hotel Park

Hos Milling Hotel Park står vores personale altid klar til at byde jer velkommen og sikre at I som par, venner, kollegaer eller familie føler jer hjemme. Den smukke hospitalsbygning fra 1916 emmer af sjæl og er sammen med vores opmærksomme personale med til at skabe en behagelig og idyllisk atmosfære. Som et kendetegn for Milling Hotels ligger Hotel Park i hjertet af Middelfart, tæt på stationen, tæt på vandet og midt i byens liv. Her gør vi en dyd ud af at skabe de perfekte rammer for din begivenhed, konference eller erhvervsmøde.

Læs mere om os her


Restaurant Mast – Havnegade 8 – 5500 Middelfart –  – Telf. 78702525

Om MAST

MAST er en fransk restaurant, som ikke tager sig selv så alvorligt, at andre holder op med det. Vi ligger ved Lillebælt i Middelfart. Lige der, hvor fiskene er mest friske. Hos MAST stritter vi ikke med lillefingeren eller ruller med øjnene, hvis du udtaler vinen forkert eller vil dele en hovedret med en ven. Maden lader vi tale for sig selv.

Maden er klassisk fransk, med et strejf af Lillebælt og de friske fisk, der svømmer der. Du kan også nyde en saftig bøf eller smagfuld Crème brulée, i følgeskab af en varm kop kaffe eller et glas afkølet dessertvin.

Klik og se vores hjemmeside her


Brogården – Abelonelundvej 40 – strib/5500 Middelfart – Telf. 64401700

3 minutter fra Lillebæltsbroen

Brogaarden er placeret i skønne omgivelser få minutter fra Lillebæltsbroen. Vi byder på lokaler, restauranter og afslapningsområder til enhver aktivitet.

Vores store udendørsarealer og grønne områder er velegnede til alle former for teambuilding, leg og sjov. Der er gratis parkering.

Klik ind på vores hjemmeside her