Hoteller i Odense

Hotel Odeon – Odeons Kvarter 11 – Odense C – Telf. 65420500

En perle i hjertet af Odense

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhuset ODEON samt det store, helt nye museum og oplevelses-attraktionen H.C. Andersens Hus.

Vi forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Velkommen til Hotel Odeon!

Klik her og du er på vores hjemmeside


Grand Hotel – Jernbanegade 18 – 5000 Odense – Telf. 66117171

Smukt & klassisk byhotel i centrum

First Hotel Grand er et klassisk cityhotel fra 1897. Centralt beliggende på gågaden i hjertet af Odenses og er dermed en naturlig og central del af det pulserende byliv. Kun 500 meter fra hotellet finder du både tog- og busterminal samt seværdigheder for hele familien.

På First Hotel Grand finder du Restaurant Grand og Grand Bar. Start din dag i restauranten og nyd den store og velanrettede morgenbuffet.  På Hotellet finder du også Salon, Lounge, fitnesscenter, to store sale og flere mindre mødelokaler, perfekt til både konference, selskab, fest, koncert og andre fornøjelige begivenheder. Vi tilbyder 8 forskellige værelseskategorier fra standard enkeltværelse til Junior Suite fordelt på 135 værelser.

Læs meget mere om hotellet her


Blommenslyst Kro – Middelfartvej 420 – 5491 Blommenslyst – Telf. 65303065

LIDT OM OS

Få kilometer vest for Odense og motorvejsafkørsel 53, ligger Blommenslyst Kro. Her er rejsende i mere end 200 år blevet budt indenfor.

Blommenslyst Kro er en klassisk landevejskro ud til den gamle Middelfart Landevej, der har en lang og interessant historie, selvom bygningerne er af nyere dato.

Kroen har gennemgået flere renoveringer igennem tiden, senest januar 2016, hvor vi til stadighed er stilen tro på den nye moderne måde.

OPLEVELSER

Blommenslyst Kro ligger perfekt, når Odense skal udforskes. Der er gode busforbindelser til Odense centrum lige uden for døren.
Er det i forretningsmæssig henseende eller til en festlig lejlighed, at du besøger Blommenslyst Kro, så har vi plads til både stort og småt.
Vi har 52 værelser med nye senge, eget bad og toilet samt TV og fri WIFI.

Klik her og du er på vores hjemmeside