Svendborg

Velkommen til Svendborg

Hotel Svendborg * * * * – Centrumpladsen 1 – 5700 Svendborg – Telf. 62211700

Hotel Svendborg – med fingeren på pulsen 

I over 60 år har Hotel Svendborg været en del af bybilledet i Svendborg. Selvom det er et gammelt hotel, så sker der hele tiden nyt. Derfor er Hotel Svendborg lige nu i gang med at pynte på faciliteterne, så de 30.000 årlige besøgende sikres en god oplevelse lige fra de parkerer deres bil.

Som i den daglige drift holdes fingeren konstant på pulsen, så man kan være på forkant med, hvad der er behov for, og hvad gæsterne efterspørger, så der fremadrette også kommer mange gæster til Sydfyn. Og skal Hotel Svendborg fortsat være et attraktivt hotel, kræver det engang imellem renovering og ombygning.

Læs mere her om dette spændende hotel i Svendborg


Stella Maris – Kogtvedvænget 3 – 5700 Svendborg – Telf. 62212525

HVEM ER STELLA MARIS?

Stella Maris er oplevelser i særklasse med betjening i øjenhøjde, elegante omgivelser og en unik beliggenhed.

For enden af lindetræsalléen, med fødderne i den sydfynske vandkant, finder du et af Danmarks bedste badehoteller. Vi lever af at give vores gæster oplevelser for livet, om de er hos os for at spise, slappe af, feste, gøre forretning – eller alle fire.

Uanset hvorfor du besøger os, vil du opleve, at vi møder dig på dine præmisser og uden nogen form for forstillelse. Vi serverer en friskpillet rejemad med lokalbrygget øl på terrassen med samme omhu som en 7-retters med kaviar og Armand de Brignac i vinkælderen.

Læs mere om os her


Le Clos – Gerritsgade 54 – 5700 Svendborg – Telf. 62212172


Et mødested hvor kokkens håndværk og den lune servering går hånd i hånd, og lader dig have tid til dig, og dem du mødes med.

På vinkortet møder franske traditioner moderne franske vine, så der er vine til enhver ret og til alle ganer.

Vi glæder os til at servere for dig, og for en stund tage med dig til Frankrig.

Læs mere om Le Clos i Svendborg Her


Restaurant Resume – Lundevej 5 – 5700 Svendborg – Telf. 60388642

RESTAURANT RESUMÉS KONCEPT

Hele vores Univers på Resumé:

Vores store menu med alt inklusiv til en pris fra kr. 2000,- eller uden drikkevarer til kr. 1200,-

Dette er vores store tastingmenu, hvor man kommer igennem hele vores kreative smagsunivers. Dette er en helaftensforestilling og vil bestå af minimum 15 serveringer med 8 glas vin eller saft tilpasset menuen i mængde og smag.

Denne menu bliver justeret og ændret løbende efter sæson og kreativitet.

En aften på Resumé:

Vores mindre menu med alt inklusiv.

Retterne vil blive ændret i takt med sæsonernes råvarer og de udvalgte drikkevarer vil naturligvis altid være afstemt til maden.

Der vil på dagen også være mulighed for at opgradere med flere retter fra vores store menu ”Universet”.

Læs meget mere om vores menuer her


Hotel Ærø – Brogade 1-3 – 5700 Svendborg – Telf. 62210760

Historiske Hotel Ærø er beliggende midt i det historiske Svendborg. Hotellet har ligget idyllisk og midt på havnen siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere slog et smut forbi for at slukke tørsten. Vores hotel emmer af historie.

Du kan naturligvis stadig slukke tørsten på Hotel Ærø, ligesom du kan tage en overnatning i et af vores charmerende og meget hyggelige værelser. Nyd desuden en skøn gourmet middag i vores stemningsfyldte restaurant Ærø, som serverer traditionelle danske retter i skyhøj kvalitet.

Det eftertragtede tårnværelse på Hotel Ærø

Det var i Tårnværelset på Hotel Ærø, at det elskende par Sixten Sparre og Elvira Madigan tilbragte deres sidste tid sammen i 1889. I kærlighedens navn søgte de ly i værelset med den famøse udsigt. Et værelse, som stadig i dag har en dragende effekt på nygifte og andre romantiske sjæle.

Klik her og du er inde på vores hjemmeside