Golf – JYLLAND

Himmerland Golf – Lars Larsens vej – 9640 Farsø  – Telf. 96496100

BASIS GOLFOPHOLD

Med dette ophold kan I nyde et par dage i den pragtfulde himmerlandske natur og opleve nogle af Danmarks smukkeste golfbaner.

Efter spændende golfoplevelser på både European Tour banen, Old Course og den smukt beliggende Academy Course er der rig lejlighed for at benytte sig af resortets mange faciliteter – vi kan f.eks. varmt anbefale tilkøb af entré til Nordic Spa.

BASIS GOLFOPHOLD

OPHOLDET INKLUDERER

Fri greenfee på valgfri bane

1 overnatning inkl. morgenbuffet

Fri adgang til svømmehal og fitnesscenter

Pris pr. person: På vores hjemmeside kan du følge alle vores priser.

Læs mere på vores hjemmeside

 


Hjarbæk Fjord Golfcenter – Stavildvej 2 A – 8832 Skals – Telefon 86696288

Hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals i Jylland tilbyder vi et naturskønt golfcenter med skønne faciliteter og glade golfoplevelser. Har du lyst til at spille golf med venner eller familie, og samtidig nyde noget af den flotteste og mest indbydende natur i Midtjylland, er du velkommen hos os. Her har vi en fantastisk udsigt og naturskabte udfordringer, der gør det sjovere at spille golf.
​Sætter du pris på et golfcenter, hvor der er masser af liv og klubånd, er vi det helt rette sted for dig. Her er også en lækker restaurant, og der er sågar mulighed for at leje ferieboliger.

Unikt og flot golfcenter med tre sløjfer og 27 huller i alt
Der er tre sløjfer med i alt 27 huller, hvilket giver selv den mest kræsne golfspiller mange muligheder for et afvekslende spil. Hver dag plejer og inspicerer vores kompetente greenkeepere hullerne, der er yderst velholdte. Vores golfcenter byder på smukke greens, som har ry for at være hurtige og usædvanligt jævne.
Flere greens ligger helt ned til fjorden, og hvis svinget ikke sidder der på dagen, anbefales det at huske ekstra bolde.​ Foruden fjorden bliver du udfordret af fem søer og 72 sandbunker placeret strategiske steder i det grønne miljø.
Læs meget mere på vores hjemmeside


Trent Jones Alle 3 – 8581 Nimtofte – Telf. 38408000

Skru ned for hverdagen og op for gode oplevelser

Velkommen til vores dejlige oase


Lübker Golf & Spa Resort udgør pejlemærket for golf-, wellness- og familieoplevelser i særklasse. Midt på Djursland finder I en betagende natur, et imponerende golfanlæg, luksuriøse spafaciliteter samt Subtropisk Bad, der alt sammen kan sikre jer et enestående ophold, hvor velvære, ekstravagance og sport mødes i perfekt sammenklang med hinanden. Her kan I lægge hverdagens stress og travlhed fra jer og nyde, at der er højt til himlen og langt til storbyens larm. Velkommen til enestående oplevelser!


Spil Golf PÅ LÆSØ…..

Golf
Miniferie med greenfee til Læsø golfbane
2 overnatninger i dejlige lyse værelser,med bad, toilet og T.V
2 x vores gode morgenbuffet
2 x 3 retters lækker aftenmenu/ buffet
1 x Greenfee til Læsø Seaside Golfbane- Nok Danmarks dejligste bane, Peugeots golf guide tildeler Læsø 16 ud af 20 mulige stjerner, så bestemt et besøg værd.
Pr person i dobbeltværelse fra kr. 1800,-
(tillæg ved 1 person alene i dobbeltværelse fra kr. 600,-)

Lærkely – Nordmarksvej 1 – 9940 Læsø – Telf. 98498344

Læs meget mere om Lærkely her