Golf – SJÆLLAND

Skjoldenæsholm – Skjoldenæsvej 106 – 4174 Jystrup – Telf. 57538750

Golfophold – tag et golfophold på et af Danmarks dejlige slotte

Kombiner din passion for golf med et ophold hos os. Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel på Sjælland og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Da herregården ligger på golfbanen, er der fra hovedbygningen, udsigt til hul 18. Når du er færdig med at spille golf, kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet. Som en del af vores golfophold, er vi gerne behjælpelige med at booke green fee-tider.
Har du yderligere spørgsmål til vores golfophold og de forskellige pakkeløsninger, er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.

Klik ind på vores hjemmeside, og læs meget mere.

Læs mere på vores hjemmeside


Søllerød Golfklub – Brillerne 9 – Gl. Holte – 2840 Holte – Telf. 45801784

Søllerød Golfklub – golfklub siden 1972

Søllerød Golfbane nord for København er blandt de smukkeste i Danmark. Banen med beliggenhed i Nordsjælland er kuperet, har stor variation og en god længde. Golfbanens design giver både øvede og mindre øvede golfspillere masser af udfordringer på en runde golf.

Læs mere på vores hjemmeside


Hillerød Golf Klub – Nysøgårdsvej 9 – 3400 Hillerød – Telf. 48265046

Velkommen til Hillerød Golf Klub.

Hillerød Golf Klub er landets 17. ældste golfklub og har i 2016 fejret 50 års jubilæum. Vi har ca. 1340 medlemmer i alle aldersklasser fra 5 – 94 år og lægger meget stor vægt på at være en klub for alle.
Kombinationen af at vores bane aldrig har været flottere, en meget velfungerende restaurant og cafe og et meget hyggeligt, sjovt og imødekommende klubliv gør, at der altid er masser af liv i klubben for både medlemmer og gæster.
Så kom ud og spil på vores dejlige bane! – Bookning af tider sker på www.golfbox.dk  og her kan du også booke træningslektioner med vores 2 Pro-trænere. Skal du bruge en buggy, skal du kontakte vores proshop for at reservere den (48 26 50 46).
Bekræftelse af bookede tider og udskrivning af scorekort sker ved indgangen i gavlen af administrationsbygningen. Greenfeegæster kan betale greenfee og få udskrevet scorekort i Proshoppen.

Læs mere på vores hjemmeside


Halsted Kloster Golfklub – Maribovej 252 – 4900 Nakskov – Telf. 54939363

OM HALSTED KLOSTER GOLFKLUB

Halsted Kloster Golfklub er beliggende 7 km øst for Nakskov ved grevskabet Halsted Kloster
Golfbanen er anlagt i 1995 i et naturskønt område tilhørende Halsted Kloster, og næsten hvert skridt, man tager, sker på historisk grund. Talrige fund fra stenalder og bronzealder fortæller, at området har været beboet, siden istiden formede landskabet. I dag er golfbanen anlagt dels på gammel havbund, dels på den gamle kuperede kystlinje.


Velkommen til Halsted Kloster Golfklub med gode tilbud til medlemmer og gæster:

·         18 hullers bane med hvide, gule og røde teesteder
·         9 hullers putting green
·         driving range med 24 udslagssteder
·         øvebunker med green
·         2 overdækkede udslagssteder
·         6 hullers Pay & Play par 3 bane
·         mulighed for attraktivt medlemsskab af par 3 bane

Simons Golf Klub – Nybovej 5 – 3490 Kvistgaard – Telf. 49191478

Europatouren’s bedste mandlige og kvindelige golfspillere har flere gange været udfordret på Simon’s Golf Club – så kom og gå i deres fodspor og test dig selv og dine golfevner på, hvad der betragtes som en af Danmarks sande mesterskabsbaner. Simon’s Golf Club’s bane er designet af den verdenskendte golfarkitekt, Martin Hawtree og tilbyder 27 huller fordelt på 3 udfordrende loops. Banen er en stor nydelse, uanset om man spiller på eliteniveau eller er weekendgolfer. I 1993 åbnede Simon’s Golf Club og var i 2003, som de første i Danmark, vært for en afdeling af Europa Touren – Nordic Open som blev vundet af Ian Poulter. I 2008 var Simon’s Golf vært for en afdeling af Ladies Tour – LET, Nykredit Masters vundet af Marian Erberl. Vi er stolte af at vi i 2018 har været vært for en afdeling af Senior Europa Touren – Shipco Masters som blev vundet af Colin Montgomerie.

Læs meget mere om Simons golf