Julefrokost 2020 – SJÆLLAND

      Julefrokost på Sjælland


Kobæk Strand – Kobækvej 85 – 4230 Skælskør – Telf.58194515

JULEFROKOST 2020

HOLD ÅRETS JULEFROKOST 2020 HOS KOBÆK STRAND

Vi nærmer os en afslutning på året og selv i disse tider, skal der traditionen tro gøres en dyd ud af julefrokosten. Det kan du være rolig omkring, når du booker julefrokosten hos Kobæk Strand. Årets julefrokost byder i år på både noget nyt og noget traditionelt.

Der er fire datoer at vælge i mellem – men skynd dig: de rives væk.

NB: På Kobæk Strand følger vi til punkt og prikke sundhedsmyndighedernes anvisninger og holder os hele tiden ajour med udviklingen mht. Covid 19. Så du kan trygt holde din julefrokost hos os.


Hestetorvet nr. 3 i Roskilde tilbyder julefrokost i spændende omgivelser…..

 

Igen år med LIVE musik og DJ, samt mulighed for tilkøb af cocktail- & drinkspakker.

Med plads til 140 spisende i den store Riddersal, er der lagt op til et brag af en fest. Med rig mulighed for at feste sammen med andre gæster, uden at blive væk fra sine kollegaer. I et stort & overskueligt lokale, indbyder Riddersalen til en intim julefrokost med kollegaer & venner.

Med en stor klassisk julebuffet, hvor fokussen på den gode smag & kærligheden til råvarerne brænder igennem, garanterer vi for en fantastisk julebuffet.

Igen i år tilbyder baren på cocktails og drinks. Med blandt andre klassikere som Strawberry Daiquiri, White Russian, Champagnebrus & Tequila Sunrise.

Dette kan tilkøbes til de pakker der inkluderer fri hård bar, & købes derfor i samme tidsrum som den tilhørende hårde bar.

– Det vil også være muligt at købe cocktails & drinks direkte i baren, med priser fra 50,- kr.

Klik her og se alle vores tilbud


Vores Skotterup – Strandvejen 232 – 3070 Snekkersten – Telf. 49225060

Hold din julefrokost i Nordsjælland hos Vores Skotterup

Slip for alt besværet og hold årets julefrokost på restaurant Vores Skotterup. Skal du planlægge årets firmajulefrokost? Eller vil du forkæle venner og familie med en hyggelig jule-komsammen i charmerende omgivelser? Så er Vores Skotterup den perfekte lokation til din julefrokost i Nordsjælland. Vi sørger for en julemenu lavet med de bedste råvarer og med respekt for de klassiske danske juletraditioner, alt imens du og dit selskab kan nyde de maleriske og naturrige omgivelser med en ugeneret udsigt til Øresund.

Vil du høre mere om julefrokost i Nordsjælland? Så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 49 22 50 60. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Klik her og læs hele vores juleprogram

 


Sophienberg Slot – Rungsted Strandvej 219 – Rungsted Kyst – Telf. 31630730

JULEFROKOST PÅ SLOTTET 

Hvad enten I besøger os med familie, venner eller kolleger, vil I på Sophienberg Slot komme til at nyde sublim mad og upåklagelig service i flotte omgivelser.

Vi begynder jeres aften med velkomstdrinks i havestuen og serverer derefter den liflige og veltilberedte mad, som blandt andet inkluderer saftige mørbradsbøffer, lune fiskefileter og – naturligvis – risalamande med mandelgave.

Vores julefrokost giver desuden mulighed for tilvalgt overnatning med morgenmad.

Klik her og du er inde på vores juleside


 

Læs mere om fasaneriet