Velkommen til Københavnske Restauranter

Find gode madsteder og overnatning i København og på Frederiksberg.

KIG DIG BARE OMKRING
Klik på et billede eller logo,
og du er i en fortryllende
verden. ↓  →

WEEKEND OPHOLD I KØBENHAVN

HOLD BRYLLUP I KØBENHAVN


København CityChristianshavn – VesterbroØsterbroNørrebroNyhavnFrederiksberg


                              Michelin Restauranter i København og omegn


Kiin Kiin – Guldbergsgade 21 – 2200 Nørrebro – Telf. 35357555   1 Michelin stjerne

KiinKiin-Logo.png

Kiin Kiin er et venligt sted at nyde thailandske gourmetkøkken. At være Michelin-stjerne restaurant siden 2008. Vi tog vores kærlighed til thailandske køkken og vin og kombinerede dem til en af en venlig oplevelse. Det er vores største glæde at præsentere vores arbejde med at parre specielt udvalgte vine med de udsøgte smag fra det thailandske køkken.

Klik her og se vores menu


Formel B – Vesterbrogade 182 -1800 Frederiksberg – Telf. 33251066

VELKOMMEN til Formel B – Som har 1 Michelin stjerne

Geranium – Per Henrik Lings Alle 4, 8 – 2100 København Ø – Telf. 52112354 – 3 Michelin stjerner

Velkommen til Geranium

Omtanke kan smages

Geranium’s køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – restaurerer, udfordrer og beriger.

“Dynamisk betyder kraft og står for de levende, formende kræfter i naturen. Disse kræfter er ikke synlige, men det er deres “aftryk” i det biologiske. Virkningerne kan ses, hvis man lærer at iagttage og forstå forbindelsen mellem de formende kræfter og de fysiske stoffer i alle organismer”.

Klik her og læs om den spændende restaurant


AOC – Dronningens Tværgade – 2 – 1302 København K – Telf. 33111145 – Har 2 Michelin Stjerner

GASTRONOMI & VIN | AOC

AOC, Aarø & co

”I ALLE TING I NATUREN FINDES ET VIDUNDER” – ARISTOTELES

På AOC tager vi udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer samt at ramme så mange af vores sanser som muligt: smag, syn, farve og duft sættes alle i højsædet for at højne spiseoplevelsen.

Køkkenchef Søren Selin’s gastronomiske filosofi udspringer fra en moderne madstil med friske nordiske produkter hentet fra både jord og hav – med teamet af dedikerede kokke, arbejdes der tæt sammen for at opnå velsmag og perfektion af det ny nordiske køkken, til hvilket Sommelier Christian Aarø har nøje udvalgt vine fra både den gamle og nye verden til at akkompagnere således at maden og vinen indgår i en intens smagsoplevelse.

Klik ind på vores hjemmeside her


Kong Hans – Vingårdsstræde 6 – 1070 København K – Telf. 33116868

2 Michelin stjerner til Kong Hans 

Historie

Restauranten åbnede i 1976 og har til huse i Københavns ældste kælder i Vingårdstræde.

Da Lene og Sven Grønlykke, sammen med Inge og Klaus Rifbjerg, åbnede restaurant Kong Hans kælder i midten af 70’erne, var der et befriende skær af skandale over hele foretagendet. Her var virkelig tale om en udfordring af tidsånden i grandiost omfang.

De bilfrie søndages årti. Det sprudlende ungdomsoprørs mere tarvelige bagskid. Bestemt ikke en tid, der lagde op til de store armbevægelser. Men det gjorde Kong Hans derimod. Noget så eftertrykkeligt. Et madtempel af international format. I Klodshans’ hjemland? Ekstra Bladet måtte dykke dybt i sættekassen for at finde en typografi, der var stor nok til at omfavne hele forargelsen.

Køkkenet har siden 1976 kun været i tre køkkenchefers varetægt. Michel Michaud (1976 – 1980), Daniel Letz (1981 – 1996) og Thomas Rode Andersen (1996 – 2014).

Mark Lundgaard blev den 4. i rækken, da han overtog fra 1. september 2014. Det er ikke så svært at forstå, når jobbeskrivelsen lyder: Lav det allerbedste I formår. Uden overhovedet at gå på kompromis. Hvor svært kan det være?

Læs mere om os her


The Samuel – Hellerupvej 40 – 2900 Hellerup – Telf. 53620299 – 1 Michelin stjerne

Our gourmet temple in Hellerup

“When I started my career decades ago, I found inspiration in beautiful produce, travels, in chefs and people I meet on my way, here and abroad.
However now my biggest muse, came with the birth of my children.

Samuel my son, this restaurant is for you – and the beautiful, intimate, delicate and romantic chamber within, is for your little sister, Josephine”.