BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Velkommen til København City

Restaurant Grønnegade – Grønnegade 39 – 1107 København K – Telf. 33933133

Menukort På Restaurant Grønnegade

Vi lægger vægt på brugen af de bedste råvarer, og får derfor kun varer som skal bruges samme dag fra udvalgte producenter og leverandører.

Alle råvarer leveres på dag til dag basis – 6 dage om ugen og kvalitetssikres af vores dygtige og professionelle kokke.

Klik her og du er direkte på vores menukort


Restaurant Le Pave – Gråbrødretorv 14 – 1154 Kbh. K – Telf. 33134745

Oplev en frokostrestaurant i København, hvor der lægges kærlighed i madlavningen

Nyd en lækker frokost af høj gastronomisk kvalitet, men til rimelige priser. Le Pave er en yderst velrenommeret frokostrestaurant i København, der flere gange har høstet store roser fra flere madentusiaster grundet vores evne til at levere kulinariske smagsoplevelser til priser, hvor langt de fleste kan spise med. Dette både hvad angår mad og drikke. Grunden hertil er egentlig ganske enkel; vi elsker smagfuld kokkekunst og har et inderligt ønske om at dele denne passion med så mange som muligt gennem vores frokostrestaurant i København.

Klik her og vores spisekort


Krogs Fiskerestaurant – Gl. Strand 38 – 1202 Kbh. K – Telf. 33158915

Velkommen til en af Københavns ældste og smukkeste restauranter.

I 1910 øjnede Christian Krog(h) en oplagt mulighed og åbnede en fiskerestaurant på Gammel Strand; lige dér, hvor fiskekonerne stod og solgte dagens friske fangst. Han entrerede med de bedste kunstnere og arkitekter i byen, og skabte dermed de smukkest tænkelige rammer for den gode spise-oplevelse.

Meget vand er siden løbet i Holmens Kanal og med forskellige folk ved roret har Krogs også ændret sig; fra folkelig fiske-spiseri til en periode som fornem restaurant for den rigeste – og kongelige – klasse. Og mange anekdoter har igennem årene knyttet sig til den kendte restaurant.

Klik ind på vores hjemmeside her


Restaurant Pilekælderen – Pilestræde 48 – 1112 Kbh. K – Telf. 33330026

Velkommen til Restaurant Pilekælderen

Pilekælderen er en af byens forholdsvis nye smørrebrød og frokostrestauranter. Vi har siden 2010 serveret velsmagende klassikere lavet med sjæl, kærlighed og godt håndelag, lige fra de havfriske rødspættefileter over hjemmemarinerede sild til ribbenssteg med Pilekælderens egen rødkål, saftig roastbeef af okseculotter og lun hjemmebagt leverpostej med bacon. Hertil forefindes der et fornuftigt snaps og øl kort, som begge skifter løbene. Brødet er iøvrigt hjemmebagt.

Klik her og du er på vores smørrebrøds liste


Bistro Boheme – Esplanaden 8 – 1263 Kbh. k – Telf. 33939844

​Fransk gastronomi i særklasse

border_2

Bistro Boheme er en af de helt store succeser på den københavnske restaurantscene de senere år, og det som gør stedet særligt interessant er, at det handler om den “gode gammeldags franske gastronomi.” Det handler ikke om modeluner. Ej heller om at tilbyde gourmetmad til discountpris. Bistro Boheme handler om at give gæsterne en smagsoplevelse i topklasse, garneret med god betjening og festlig stemning.

Manden bag

​Per Thøstesen er dynamoen i dette maskineri. Han er manden der tiltrækker de rigtige medarbejdere og holder på dem i årevis, hvilket ligeledes er usædvanligt i branchen.

​I bogen om Bistro Boheme som udkom i 2013, kan du læse hele historien om hvordan drengen, Per Thøstesen, besluttede sig for at blive kok. Hvordan han målbevidst gik efter at blive ansat på tidens mest berømte restaurant, nemlig hos Paul Bocuse i Frankrig.

Se vores spændende hjemmeside her


Restaurant LEVI – Ny Østergade 24 – 1101 KBH. K – Telf. 70160060

Levi er et uformelt spisested i hjertet af København, der serverer italienske og japanske smagsoplevelser, som køkkenchef Andrea Calducci har tilberedt sammen med harmonisk sammensatte vine, der er udvalgt af stifterne Jesper Boelskifte og Peter Trauboth. Boelskifte og Trauboth har ført deres visioner ud i livet med hjælp fra den danske designer Johannes Torpe; de har skabt en atmosfære, der legemliggør og forener det gamle Italien og den japanske raffinement i en moderne storby

Læs mere om denne spændende Restaurant her


Restaurant Lumskebugten – Esplanaden 21 – 1263 KBH. K – Telf. 33156029

Man kunne måske umiddelbart synes, at restaurantens navn “LUMSKEBUGTEN” er lidt besynderligt.

Men det er det ikke – tværtimod.

I bugten ud for den gamle toldbod i Fredriksstaden hersker stærke strømforhold, som danner sandbanker.

Disse sandbanker er særdeles lumske, fordi de flytter sig og den, der ikke er lokalkendt, kan nemt risikere at gå på grund på disse “lumskebugter”

Fra 1854 og i årene frem gik mange sømænd og landkrabber også på grund her på stedet, her i “Lumskebugten” – eller den gamle sømandsknejpe, som det var i sin tid.

“Lumskebugten” ligger lige ved ind- og udgangen til det gamle København, lige ved den berømte “Løveport”.

Det var her man tog afsked med Danmark og det var her, man satte foden på dansk jord efter de lange sejladser. 

Og så kunne man jo nemt “falde i” på knejpe.

Læs mere om restauranten her


Restaurant Maison – Dronningens Tværgade 43 – 1302 Kbh. K

RESTAURANT MAISON

Maison er en eksklusiv fransk bistro i midten af København, på Dronningens Tværgade. Vi serverer udsøgte retter, lavet på råvarer vi nøje udvælger. Vores personale er veluddannet og kan give kyndig vejledning i både menu- og vinkort. Menukortet emmer af kvalitet og kærlighed til det franske køkken, hvor kvalitet kommer ved mad lavet fra bunden.

Vi har indrettet vores restaurant med ekstravagante marmorplader, smukke, dybe farver på væggene, vinkælder, dekorative spejle samt klassiske franske fletstole, der leder tankerne hen på Paris’ ældste og smukkeste bistroer. 

Vores menukort tilpasses til sæson og fangst, men du vil altid kunne finde vores bistroklassikere, så som tartar, østers og steak au poivre, på menukortet. Vi går hverken på kompromis med råvarer eller tilberedning, således at vores gæster altid kan forvente specialiteter, der er tilberedt og serveret med stor respekt for rettens oprindelse og historie. 

Vi har både siddepladser på vores lille terrasse, som er populær i sommermånederne og ellers er du velkommen til at tage plads indendørs i den franske stemning.

Klik her og se vores menu


Det Glade Vanvid – Læderstræde 3 – 1201 Kbh. K – Telf. 86186400

En dejlig forårsdag tilbage i 2008 satte Brødrene Koch sig for at skabe et koncept med fokus på den gode restaurantoplevelse indeholdende kvalitets gourmetmad til en fantastisk pris & hvor alt er inkluderet.

Udgangspunktet er; at alt det man ikke vil undvære – er der & alt det man kun håber på – er én selvfølge.

Konceptet ”Det Glade Vanvid” er skabt som en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede- og uformelle rammer. Den gode smag, en smuk præsentation & sæsonens kvalitets råvarer kombineret med samlet set 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene, skaber Den Gode Restaurantoplevelse, hvilket er Vores hovedfokus og ønske for Vores gæster.

Læs meget mere her


Skagens Fiskerestaurant i København – Bredgade 78 – 1260 Kbh. K – Telf. 98353544

Velkommen til Skagen Fiskerestaurant Esplanaden

Vi har valgt endnu en lokation i København denne gang på Hotel Guldsmeden Babette i en smuk bygning med mange charmerende detaljer. Beliggenheden er på hjørnet af Bredgade og Esplanaden og med Kastellet som genbo.
Restauranten er indrettet som man kender den fra Skagen med hyttefade, den svenskrøde farve og sand på gulvet.
Udendørsarealerne er hyggelige og afslappende eller buzzende og travle afhængigt af hvor du vælger at nyde din frokost, middag, cocktails eller en kop kaffe.
Kort sagt en restaurant fuldt af liv.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Restaurant Herkomst – Alva Myrdals Plads 1 – 2450 København SV – Telf. 40707305

Velkommen til Herkomst

Vi ønsker, at Herkomst skal være et sted, hvor man har lyst til at komme forbi til frokost og nyde et stykke velsmagende smørrebrød i nye fortolkninger. Et sted, hvor man kan holde et møde i København og nyde roen fra kanalerne, der omgiver det gamle pakhus, hvori Herkomst er beliggende. Et sted, hvor man kan invitere de tætte relationer på behagelig middag, og hvor vi vil gøre vores ypperste for, at smagssanserne bliver forkælet i små, udsøgte anretninger.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Darling Bistro & Bar – Ved Stranden18 – 1061 København K – Telf. 30368434

Darling Bistro & Bar er beliggende i hjertet af København, med terrasse ud mod de historiske Slotsholmskanaler og udsigt over Christiansborg. Her kan du komme forbi og nyde ny nordisk smørrebrød, bistroretter samt et overdådigt skaldyrsfad. Hos Darling finder du afslappede og uprætentiøse rammer med højt humør og personlig service. 

Klik her og du er på vores hjemmeside