Velkommen til Nørrebro

Nørrebro Bryghus – Ryesgade 3 – 2200 Nørrebro – Telf. 35300530

Bryghuset på Nørrebro

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Michael Rahbek brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

Klik her og du er inde på vores hjemmeside


Kiin Kiin – Guldbergsgade 21 – 2200 Nørrebro – Telf. 35357555

KiinKiin-Logo.png

Kiin Kiin er et venligt sted at nyde thailandske gourmetkøkken. At være Michelin-stjerne restaurant siden 2008. Vi tog vores kærlighed til thailandske køkken og vin og kombinerede dem til en af en venlig oplevelse. Det er vores største glæde at præsentere vores arbejde med at parre specielt udvalgte vine med de udsøgte smag fra det thailandske køkken.

Klik her og se vores menu


Ravnsborg Kitchen & Bar – Ravnsborggade 1 –  2200 København N – Telf. 32153030

A Fusion of New Yorker Rawness and Parisian Elegance!

Med sin unikke beliggenhed midt i hjertet af Nørrebro samt det mondæne Ravnsborggade, indkapsler Ravnborg Kitchen & Bar essensen af, hvor betydningsfuld Nørrebro egentlig er for resten af København. Hos Ravnsborg Kitchen & Bar byder vi på god mad til overkommelige priser, komfortable service i afslappede omgivelser samt vidunderlige vine (også fra egen import).

Folk i denne del af byen kan på afslappet vis let bevæger sig ind og ud af vores fine lokaler, som minder meget om en blanding af det rå New York samt et strejf af det fine Paris. Vores køkken er en fusion af det Nordiske, Franske og Italienske køkken.

Klik her og du ser vores spisekort