Velkommen i Nyhavn

Restaurant Hyttefadet i Nyhavn – Nyhavn 25 – 1051 København K – Telf. 3312010

Velkommen til Hyttefadet

I hjertet af København, lige midt i Nyhavn, ligger Hyttefadet. En traditionel dansk restaurant, hvor der serveres klassisk smørrebrød og kolde øl.

I Hyttefadet står der altid et dejligt personale klar til at tage imod jer. Hyttefadet emmer af historie og sjove fortællinger, som personalet gerne deler med vores gæster.

Klik her og se vores menukort


Restaurant Havfruen – Nyhavn 39 – 1051 København – Telf. 3311113

MED PASSION FOR BÆREDYGTIGT OG LOKALTFANGET FISK OG SKALDYR

Beliggende på solsiden af farverige og historiske Nyhavn i hjertet af København finder du Restaurant Havfruen. Her serverer vi alt det, du forventer af din lokale fiske- og skaldyrsbistro med placering i første række til kanalen.

Dyk ned i menukortet, find dine favoritter og nyd dem i godt selskab på den solrige terrasse eller indendørs i vores uformelle restaurant, der emmer af historiens vingesus.

Klik ind på vores hjemmeside her


Restaurant Leonore Christine – Nyhavn 9 – 1051 København K – Telf. 33135040

 

DANSK SMØRREBRØD OG
KLASSISKE RETTER
I HISTORISKE NYHAVN

Dansk højtbelagt smørrebrød
Velkommen til Leonore Christine hvor vi til frokost serverer klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Klassiske danske aftenretter med et twist
Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Vores retter er altid tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet og efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver vores borde sat udenfor og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Told og Snaps – Toldbodgade 2 – 1253 KBH. K – Telf. 33938385

Lige om hjørnet fra Nyhavn

Restaurant Told & Snaps

Told & Snaps er en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant i hjertet af København. Vores hyggelige restaurant ligger i Toldbodgade ved Nyhavn og har åbent til frokost hver dag. Vi serverer klassisk smørrebrød med fokus på friske råvarer i høj kvalitet, hvor størstedelen er økologiske.

Klik her og se vores frokost Menu


Restaurant Heering – Nyhavn 15 – 1051 København K – Telf. 33145614

LÆKKER MAD & HYGGE I SMUKKE NYHAVN

Frokost i Nyhavn
Kom ind og nyd det bedste fra det store danske frokostbord. På Restaurant Heering serverer vi til frokost, alle de klassiske danske frokostretter – og dette med et view udover det smukke Nyhavn.
Vi giver dig alle klassikerne i omgivelser, der hensætter dig i et nostalgisk tidsrum, hvor hyggen er i højsædet og maden har den fulde opmærksomhed.

Aften i det europæiske Bistrokøkken

Aftenen på Restaurant Heering byder på europæisk inspirerede Bistro retter. Rustikke retter smukt iklædt vine der komplimenterer alt fra skaldyr og fisk til saftige bøffer og gode oste. Vores kokke bruger kun de bedste råvarer og der bliver selvfølgelig kælet for hver eneste ret.

Klik her og du er på vores hemmeside