BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Velkommen til Vesterbro

Kødbyens Fiskebar – Flæsketorv 100 – 1711 Vesterbro – Telf. 32155656

Kødbyens Fiskebar er frisk fisk og skaldyr, velsmagende vine og lækre cocktails serveret og tilberedt af en passioneret og dedikeret stab i et råt og  rustikt lokale i Kødbyen.

På Kødbyens Fiskebar vælger vi altid lokale og bæredygtige produkter, når muligheden er der. Vi undgår unødvendige kemikalier og foretrækker leverandører og producenter, der deler vores holdninger og værdier, når det kommer til smag, kvalitet og bæredygtighed.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Les Trois Cochons – Værnedamsvej 10 – 1619 Vesterbro – Telf. 33317055

Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk.

Og så står vi tidligt op – for præcis som franskmændene kan du starte dagen med en hurtig espresso og en sprød croissant eller det store morgenmadsudtræk. Resten af dagen frister vi med østers, tarte flambee, rørt tatar, steak frites og alt det andet, der hører sig til på en ægte bistro.

Læs meget mere på vores hjemmeside her


Restaurant Fleisch – Slagterboderne 7 – 1716 København/Vesterbro – Telf. 61681419

Restaurant Fleisch i Kødbyen

På restaurant Fleisch i Kødbyen giver vi masser af plads til de store armbevægelser.

Vi leger med kogekunstens gamle kendinge. Og over hele menukortet gælder det: Maden er enkel, anretningerne er rustikke, og vi sætter en ære i at putte dét på tallerknen, som vi selv synes smager godt.

Frokosten har vi dedikeret til Kødbyens smørrebrødstraditioner. Her kommer delikatesser og pålæg til sin ret i en kødfuld mundfuld. Uden dikkedarer. Men med masser af smag.

Klik her til vores hjemmeside

 


Restaurant Gorilla – Flæsketorvet 63 – 1711 Kbh. V – Telf. 33338330

RESTAURANT & BAR

Velkommen indenfor i livlige og uformelle rammer i en af Kødbyens mange lokaler og midt i det altid levende og eksperimenterende Vesterbro. Restauranten ligger i hjørnet af Flæsketorvet, med et stort udendørs siddeområde, hvor vores gæster nyder alt fra menukortets fristelser family style til barens velmiksede pitchers. Deleretter, cocktails, kvalitetsråvarer, øje for detaljen, industriel indretning og et altid imødekommende personale danner rammerne om vores restaurant.

Hos Gorilla skaber vi retter, som komplimenterer hinanden og hvor smagen af den ene servering vækker smagen i den næste. Vi stræber efter, at skabe madoplevelser i mindre formelle rammer, som vores gæster har lyst til at samles om og som er værd at fortælle videre om.

Gorilla Bar tænder op for festen sammen med resten af Kødbyen og i weekenderne kan du opleve husets DJ sætte scene for en festlig aften frem til kl. 02. 

Læs her mere om Restauranten Restaurant Retour – Trommesalen 5 – 1614 København Vesterbro – Telf. 88630292

RESTAURANT&COCKTAILS

Vores bistro på Vesterbro er en moderne bistro, hvor rammerne er velkendte med marmorborde, franske stole og klassiske retter af god kvalitet, men hvor vi har moderniseret konceptet, ved at gøre det enkle rigtig godt.

Vores fokus er på de enkelte råvarer og deres kvalitet. Retours lokaler på Vesterbro er rummelige, hvilket giver god plads til selskaber, der ønsker at nyde god mad og vin til gode penge. Derudover har vi også selskabslokaler i kælderen, hvis man ønsker at holde et selskab i mere intime og private rammer, end restauranten kan byde på.

Vores menukort består af retter, som de fleste kender og som omfavner alle gæsters præferencer. Retour ligger på Trommesalen 5 lige mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Vores bistro kan derfor også starte aftenen med middag og vin, inden turen eksempelvis går videre i teatret, hvis ikke I har lyst bare at nyde vores cocktails i restauranten eller ved vores populære udendørs borde. 

Læs mere om restauranten her