LEDIGE JOBS I BRANCHEN

  Her er et udvalg af  ledige jobs i branchen……


 

  

i Vallensbæk

Til travl a lá carte, frokost og selskabsrestaurant, søges en Kok, til en fuldtidsstilling.
Arbejdstid for Kokke / er hverdage imellem kl.10:00 og 21:30. Lørdage og søndage
fra 11:00 – 21:30.
Arbejdstid for Tjenere / er 11:00 – 22:00 Lørdage og søndage 10:30 – 22:00
Der kan forekomme længere vagter ved selskaber.

Læs mere her

 

ELEVPLADS I SCANDIC – EN UDDANNELSE MED KARRIEREMULIGHEDER

Hver dag arbejder du med ét mål for øje – at give fantastiske oplevelser til vores gæster. Uanset om de bor hos os, holder møde, besøger vores restauranter eller nyder en drink i baren.
I Scandic kan du gennemføre din elevuddannelse som almindelig elev, voksenelev eller i ny mesterlære. Når du har færdiggjort din elevuddannelse hos os, tilbyder vi dig også jobgaranti.

Læs mere her

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

.Læs mere om ledige jobs 

Bliv en del af en succes – Bliv en del af Wittrup Motel​ Vi byder dagligt mellem 300 til 500 gæster velkommen på Wittrup Motel og i Sallie’s Restaurant & Snack Bar. Vi bestræber os på, at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse og god service ved deres besøg. ​ Har du service og smil med i dit personlige værdisæt og har du ikke noget i mod at arbejde dedikeret for at servicere og gøre andre mennesker glade – ​ Så er du måske vores nye receptionist, administrations- eller servicemedarbejder!! ​ Send os et par ord om dig selv og lidt om din baggrund med CV til nedenstående job@wittrupmotel.dk 

Ledige stilllinger Nedenfor kan du se alle vores ledige jobs RENGØRINGSMEDARBEJDERE m. m. Er du vores nye smilende & dygtige medarbejdere ? På Kragerup Gods søger vi nye medarbejdere med hurtigst muligt tiltrædelse. Vi tilbyder dig:- En spændende oplevelse med gode kollegaer.
Det Gamle Pakhus – Adelgade 40 – 4880 Nysted – Telf. 56180200