Midtjylland

Velkommen til Midtjylland

Find gode madsteder og overnatning i Midtjylland. Her er også Samsø.

KIG DIG BARE OMKRING
Scroll ned til regioner og byer,
og du er i en fortryllende
verden. ↓  →

WEEKEND OPHOLD MIDTJYLLAND

HOLD BRYLLUP I MIDTJYLLAND


AarhusEbeltoftGrenaaHerningHorsensHolstebroLemvigRandersRingkøbingSamsøSkjernSilkeborgSkiveSkanderborgStruerViborg


Velkommen til Ry

Hotel Himmelbjerget – Himmelbjergsvej 20 – 8680 Ry – Telf. 86898045

Velkommen til HOTEL HIMMELBJERGET

Lige midt i det midtjyske søhøjlands uspolerede natur med søer og skove som kullise tæt på Skanderborg Århus og Silkeborg.

Går i med festtanker??? – Så tilbyder HOTEL HIMMELBJERGET en variation af muligheder.

Hotel Himmelbjerget blev etableret, efter at stedet blev brugt til dansepavillion tilbage i år 1930. Herefter er bjerget og hotellet et ikon, en historisk milepæl her i Gudenåens smukke natur. Tusindvis af mennesker valfartede til folkemøder på Himmelbjerget og i dag er bjerget Danmarks mest besøgte udflugtsmål i det danske landskab.

I årenes løb har Hotel Himmelbjerget afholdt utallige begivenheder, Bryllupper, barnedåb, firmafester, formelle fester og udflugter.

Læs om hotellet her


Hotel Ry – Kyhnsvej 2 – 8680 Ry – Telf. 86891911

Hotel Ry blev oprindeligt opført som Ry Gæstgiveri – det første hus, der blev opført i Ry i 1870. I dag er Hotel Ry en familiedrevet virksomhed med 52 hotelværelser, en restaurant, en gastropub, et charcuteri samt møde- og konferencefaciliteter

Hotel Ry ligger midt i Ry og omgivet af Danmarks smukkeste natur. Hotellets gode beliggenhed og faciliteter er attraktive for gæster, der søger et autentisk, inspirerende og hyggeligt ophold. Uanset om man er til naturkultur eller historie, er der rig mulighed for et dejligt ophold samt noget lækkert til ganen og en god drink i baren.

Hotellet har egne p-pladser og ligger få skridt fra Ry Station. Mulighed for opladning af elbil. Medbring egen adapter.

Klik her og læs om hotel RY


Velkommen til Odder

Norsminde Kro- -Gl. Krovej 2 – 8300 Odder – Telf86932444

Om Norsminde Kro

HISTORIEN OM KROEN OG NORSMINDE

Kysing og Norsminde ligger naturskønt ved å, hav og fjord. Området værdsættes derfor ikke blot af lokalbefolkningen, men også af et stort antal lystsejlere, badegæster, sommerhusbeboere og turister.

Allerede i ældre stenalder fandt folk hertil. Næppe på grund af den idylliske natur, men fordi det afvekslende landskab, der dengang også omfattede tætte skovområder, tiltrak et rigt dyreliv.

Såvel fra bronze-, jernalder som vikingetid er der fundet spor af menneskelige aktiviteter i området.

Stednavnet Norsminde betyder simpelthen “fjordens munding”, idet en indfjord med en smal indsejling som Kysing Fjord, kaldes et “nor”.

Stednavnet Kysing er sammensat af to dele. Forstavelsen af det oldnordiske “Kjos” = dal og endelsen “-ing”, der betyder eng- eller mosedrag. Altså “dal-engene” eller “de lavtliggende enge”.

Klik her og du er på vores spændende hjemmeside