Restauranter i Aarhus

Velkommen til Aarhus

Restaurant Ghrelin – Dagmar Petersens Gade 111 – 8000 Aarhus C – Telf. 30133004

EN GASTRONOMISK GOURMETOPLEVELSE

Ghrelin Gourmet Restaurant arbejder ud fra en passion for det europæiske køkken med respekt for råvarens kvalitet og smag. Selvom madprofilen er ærlig og har en enkelthed over sig, får du samtidig en uforglemmelig oplevelse med udsøgt mad og vin serveret i øjenhøjde og i smukke rammer.
En appetit på mere af det gode. En appetit på skønne dufte og smage. Appetit på smukke omgivelser og en velkomponeret tallerken. Appetit på nærvær og det gode selskab. Appetit på udsøgt mad og vin med vægt på enkelthed, råvarernes kvalitet og smag. Appetit på en gastronomisk rejse og en forkælelse af dine sanser.

Restaurant Anker – Fiskerivej 12 – 8000 Aarhus C – telf. 89807898

På Fiskerivej, blandt bølgeskvulp, lystbåde og kuttere, ligger Restaurant Anker. En stemningsfuld og hyggelig restaurant med den smukkeste udsigt over vandet samt den moderne arkitektur på Aarhus Ø. Vi er sat i verden for at give dig en dejlig madoplevelse og skabe rammerne om nogle af de øjeblikke, man husker tilbage på med glæde – alt sammen med afsæt i det franske køkken.
Med vores beliggenhed på første parket til vandet, har vi mulighed for at hente fiskene hos havnens lokale fiskehandlere, som netop har hevet dem op fra dybet. Kom og spis dig mæt i dagens fangst og mærk duften af saltvand.

Restaurant Frederikshøj – Oddervej 19-21 – 800 Aarhus C

Gastronomi i Særklasse med 2 Michelin stjerner

Klik her og se vores menu


Substans – Mariane Thomsens Gade 2F 11.1 – 8000 Aahus Ø – Telf. 86230401 –  1 Michelin stjerne

Hos Substans ønsker vi at give vores gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Vores nyopførte restaurant på øverste etage af Pakhusene på Aarhus Ø er indrettet med inspiration i 1960’ernes stilrene arkitektur, i enkle og naturlige materialer, der fylder en med varme og nærvær, fra det øjeblik man træder indenfor.

Vores kokke er ikke bundet af dogmer, men er drevet af en grundlæggende respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer og godt, solidt køkkenhåndværk.

Anmeldelse i Michelin Guiden

Dette gør sig også gældende for vores tjenere, som sætter en ære i at udvælge drikkevarer, der vækker nydelse og begejstring og akkompagnerer aftenens menu til perfektion.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores skønne restaurant.

De bedste hilsener, Substans.

Klik her og læs om os


Langhoff & Juul – Guldsmedgade 30 – 8000 Aarhus C – Telf. 30300018

Tid og nærvær

Langhoff og Juul er et spiseri med en lidt anderledes målsætning. Vi tager udgangspunkt i de mellemmenneskelige relationer og bæredygtige værdier. Konceptet blev skabt som modreaktion til samfundets eskalerende tempo, som ofte efterlader os i konstant underskud af tid og nærvær til hinanden. Netop tid og nærvær er essentielle komponenter i skabelsen af kvalitetsrige øjeblikke med dem vi elsker. Langhoff & Juul er tænkt som et fristed for samværet og nærværet omkring det gode måltid.

Læs om os her