Horsens

Velkommen til Horsens

Jørgensens Hotel – Søndergade 17 – 8700 Horsens – Telf. 38401744

 • Besøg Byens Hotel

  Vi er et stilfuldt boutique hotel placeret midt i byens kulturliv. Hotellet er personligt og har stedsans. Det er indrettet i en historisk bygning fyldt med kultur, arkitektur og historie … og vi noget på hjerte. Vores værtskab og service er varm, nærværende og velkommende.

  Året rundt arbejder vi for at give vores gæster den bedste hoteloplevelse. På hotellet vil vi skabe mindeværdige oplevelser for alle. Gæster, der overnatter på hotellet, spiser i restauranten, afholder konference, selskab eller blot kommer for at nyde en stund og et glas i vinbaren.
  Velkommen til Byens hotel.

  Klik her og du er på vores hjemmeside


  Restaurant – Det NY Kronborg – Løvenørnsgade 5 – 8700 Horsens – Telf. 42744259

  Vi slår dørene op til en fantastisk smagsoplevelse med veltilberedt mad fremstillet af friske råvarer. Vores mad har altid en snert af årstiden og en udsøgt sans for balance mellem det moderne og traditionelle køkken.

  ​Vores spisested er centralt beliggende i Horsens, hvor vi har mange spisende gæster fra blandt andet Skanderborg og Hedensted. Restauranten er i historiske rammer i vores gamle bindingsværkshus fra 1911. Den er selvfølgelig løbende renoveret, så den fremstår tidssvarende med klassisk indretning.​

  Klik ind på vores hjemmeside her


  Teaterhotellet – Søndergade 22 – 8700 Horsens – Telf. 76278500

 • Det hyggelige hotel i hjertet af Horsens

  TeaterHotellet er et hotel med en skøn og nærværende atmosfære. Derfor vælger mange stjerner netop at bo hos os, når de gæster Horsens.

  Vi kan tilbyde vores gæster et ophold, hvor der er plads til at slappe af før og efter dagens gøremål. Her er plads til alle, både habitter og kedeldragter er velkomne.

  Hotellet er placeret i hjertet af Horsens, og lige uden for døren kan du finde en lang række shopping muligheder, restauranter, cafeer samt spændende begivenheder inden for teater og musik. 

  Du er selvfølgelig en af de mange stjerner på hotellet, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at du kan føle dig tryg og godt tilpas.

  Klik her og læs om hotellet