BOogSPIS.dk

Find det helt rigtige hotel eller restaurant..

Viborg

Velkommen til Viborg

Peak 12 Hotel * * * *Tingvej 10 – 8800 Viborg – Telf. 88773400

PEAK 12 HOTEL

Nybygget designhotel i hjertet af Viborg

Peak 12 er meget mere end et almindeligt designhotel – det er stedet hvor unikke oplevelser samles under ét og samme tag. Vi deler bygningen med Tinghallen Kongres- og Musikhus samt Restaurant Det Glade Vanvid, så du kan kombinere dit hotelophold med kulturelle, musikalske og gastronomiske oplevelser.

Hotel Egeskoven * * * Egeskovvej 26 – 8800 Viborg – Telf. 61546950

Oplev den idylliske stemning på Hotel Egeskoven tæt på Viborg

I december 2018 slog vi dørene op til det nye Hotel Egeskoven mellem de smukke gamle egetræer i Hald Ege, tæt på Viborg. Her kan du opleve roen og stemningen af “Sommer på Feddet” i de 16 individuelt indrettede værelser, udfordre dig selv på de mange kilometer mountainbike-spor med både kuperet lynghede og tæt granskov eller opleve den fantastiske natur i Dollerup Bakker og ved Hald Sø. Du kan også leje hele hotellet til jeres bryllup eller fest – eller afholde firmaets næste møde, kursus eller event i naturskønne og rolige omgivelser tæt på Viborg.

Klik her og du er på vores hjemmeside 


Brygger Bauers Grotter – Sankt Mathiasgade 61 – 8800 Viborg –  Telf. 86603040

Om Brygger Bauers Grotter

Det er henne om hjørnet og nede i kælderen. De ligger dybt under jorden, »Brygger Bauers Grotter« i Viborg, hvor der nu er restaurant og vinkælder, men sådan har det ikke altid været.

Grotterne er bygget med murstenshvælvinger af den ungarske brygmester Peter Bauer, som i 1868 kom til Viborg, og som hentede vand til sit undergærede øl fra en af byens tre hellige kilder. Desværre endte det ikke godt for den initiativrige brygger og ej heller for hans efterkommere. Bauers grotter lå i en lang årrække gemt og glemt, indtil de efter 100 års tornerosesøvn blev restaureret og omdannet til restaurant.

Klik her og se vores hjemmeside


Palads Hotel – Sct. Mathiasgade – 5 – 8800 Viborg – Telf. 86623700