Velkommen til Gilleleje

Gilleleje Badehotel – Hulsøvej 15 – 3250 Gilleleje – Telf. 48301347

Nostalgi og Romantik på Gilleleje Badehotel

Et hotel, som oprindelig blev opført som pensionat i 1895, og dengang som nu har et af landets bedst tænkelige beliggenheder i det pittoreske område omkring Gilbjerghoved.

Til dette område tabte blandt andre filosoffen Søren Kierkegaard i sin tid sit hjerte og i et hyldestdigt skrev han, “at Gilbjerget bestandig vil være et af mine yndlingssteder….her har jeg seet, saa at sige, Verdens fremkomst.”

Nu – godt 100 år efter opførelsen af Badehotellet – mødes du som gæst af samme miljø og atmosfære som dengang. Hotellet er genskabt med skyldig respekt for datidens badehotelstraditioner, og uanset hvor du befinder dig, mærker du suset fra en svunden tid.

Læs meget mere om hotellet her


Fyr Kroen – Fyrvejen 29 – 3250 Gilleleje – Telf. 48300225

HVEM ER VI?

Fyrkroen har eksisteret siden 1772 og den har en lang historie bag sig. Nyder man en middag på Restaurant Fyrkroen oplever man samtidig det unikke og historiske sted, hvor det østlige fyr lyste indtil år 1898.

I 2018 overtog Michael og Michelle den historiske restaurant og kro, for nu at føre deres egen en drøm ud i livet. Fyrkroen skal sætte rammerne for et bæredygtigt menukort af årstidens råvarer og mindeværdige selskaber og festligheder.

Klik her og du er inde på vores hjemmeside


Kysthusene i Gilleleje – Tinkerup Strandvej 8 – 3250 Gilleleje – Telf. 70444672

Lad dig drage af Kysthusene Gilleleje

Konference og mødecenter tæt på Gilleleje og på toppen af Nordsjælland danner rammen om gode oplevelser forbundet med
konferencer, ferier og fester. Den smukke placering ud til Kattegat, naturen omkring Gilleleje og de mange rekreative faciliteter
gør det til et perfekt samlingssted for konferencedeltagere, feriegæster og festdeltagere.

Klik her og du er inde på vores hjemmeside