Helsingør

Velkommen til Helsingør

Hotel Hamlet – Bramstræde 5 – 3000 Helsingør – Telf. 49210591

Om hotellet

Hotel Hamlet har hjemme i en gammel bygning med meget historie. Allerede i 1704 var bygningen indrettet til skipperherberg, og mange søfarende blev indlogeret.

I starten af 1800-tallet blev Missionshotellet etableret på de øverste etager mens et varehus åbnede i stueetagen. Senere overtog missionshotellet også stueetagen og kørte hotellet videre indtil det i 1985 blev til Hotel Hamlet.

Nogle husker måske at hotellet i en periode også havde navnet ”Madam Sprunck”.

Læs meget mere på vores hjemmeside her


Restaurant Strejf – Stationspladsen 3 – 3000 Helsingør – Telf. 49211111

RESTAURANT STREJF

– Et gastronomisk spisested i Helsingør, Nordsjælland

På Strejf arbejder køkkenet dagligt med tilberedning af årstidens friske råvarer,

så vi altid kan tilbyde vores gæster de bedste gastronomiske oplevelser – både til frokost og aften.

Læs meget mere på vores hjemmeside her


Restaurant Kaj – Strandpromenaden 6 – Helsingør – Telf. 49202045

Restaurant Kaj

Øresund i horisonten – og på kortet

Frokostkortet og aftenkortet er præget af danske klassikere, og der hentes friskfangede lækkerier fra Øresund.

Årstiderne bestemmer

Vi skifter menuen i takt med årstiderne. På den måde sikres du en spiseoplevelse, bestående af de bedste råvarer i sæson – i den mest eventyrlige kulisse: med havblik til Øresund.

Byens bedste placering

Vi ligger pladask på Strandpromenaden i Helsingørs lystbådehavn, Nordhavn, der ligger idyllisk med kig til Øresund, blot et stenkast fra Helsingør bymidte og stationen. Her kan du sætte dig til bords i stilfulde rammer, mens du nyder en veltilberedt frokost eller med alle dine favoritter.

Vi glæder os til at byde jer indenfor,

Læs mere om os her


Hotel Skandia – Bramstræde 1 – 3000 Helsingør – Telf. 49210902

Hotel Skandia er et hyggeligt byhotel, som er praktisk placeret i forhold til shopping, sightseeing, kulturtilbud og attraktioner.

Hotellet ligger meget centralt i byen med 2 minutters gang til Helsingør station og færgeterminal og gå gaden – Stengade. Man kan komme til og fra Københavns Hovedbanegård på kun 40 minutter, hvor beliggenheden er ideel. En tur til Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart kan nemt klares til fods på under 10 minutter, og til det internationale kunstmuseum Louisiana er der blot 20 minutters kørsel med bus

Klik her og du er på vores hjemmeside


Restaurant MOS – Torvegade 5B – 3000 Helsingør – Telf.52112354

Om MOS

MOS er en forkortelse af “Mad Og Sjæl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsætter en afslappet atmosfære i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale råvarer, som med gode tilberedningsteknikker fremhæver smagen af hver eneste råvarer i vores retter. 

Der ligger meget tanke bag, hvad vi præsenterer gæsterne for. Vi gør det, fordi vi har en drøm om at skabe madoplevelser i særklasse”.

Klik her og læs om os