Hillerød

Hotel Hillerød – Milnersvej 41 – 3400 Hillerød – Tlf. 48240800

På Hotel Hillerød og i Restaurant krydderiet kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi tager vores værtskab alvorligt uden at være alvorlige. Når du bor og spiser hos os, sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde frem til alt det, du ikke vidste, du gerne ville opleve. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet. Check ind er fra kl. 14:00 på ankomstdagen og check ud på afrejsedagen er kl. 11:00. Kontakt receptionen, hvis du har særlige ønsker.

Læs meget mere om hotellet her


Spisestedet Leonora – Frederiksborg slot – 3400 Hillerød – Telf. 48267516

Spisestedet Leonora på Frederiksborg Slot er oprindeligt bygget som stald til slottet.Det blev bygget da slottet blev bygget i 1600 tallet, og har siden været amtmandsbolig, garage og kro siden 1971.

I 1999 lukkede kroen og alt blev sat i stad fra top til tå og åbnede som spisestedet Leonora I 2002.

Spisestedet Leonora har plads til ca. 130 gæster og har en stor terrasse ud mod søen, hvor man om sommeren kan få velkomstdrink og evt. kaffen serveret.

Terrassen egner sig også fortræffeligt til grillarrangementer.

Spisestedet Leonora har åbent som a´la carte restaurant til frokost, hvor man kan holde selskab i vores store lokale og bruge haven op mod slottet om sommeren. Holder man selskab om aftenen, har man hele stedet for sig selv.

Klik her og du er på vores hjemmeside.


Cafe KIK – Torvet 4 C – Hillerød – Telf. 72585000

VELKOMMEN TIL CAFÉ KIK

Hillerøds hyggeligste café, med den mest fantastiske udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot!

Café KiK – oplev det unikke cafémiljø licafeenge ved Slotssøen og Frederiksborg Slot. Lige fra brunch og dejlige frokostretter, til varierende aftenmenuer, findes alt på Café KiK.

Caféen er blevet total nyrenoveret i maj 2020, med fokus på hygge og naturen. Idéen med vores interiør design er, at gæsterne skal føle sig velkommen.

Læs meget mere om cafeen her


København Cafe & Bistro – Torvet 4 – 3400 Hillerød – Telf. 48260405

VELKOMMEN TIL

Her møder du passion for mad

Vi glæder os til at byde dig velkommen ind i vores univers af gode madoplevelser.

Vores dagligdag kredser om at gøre netop dit besøg hos os til en dejlig oplevelse. Derfor gør vi os umage i alle de ting vi laver – om det er den lækre brunch som vores dygtige kokke knokler fra tidlig morgen på at klargøre frisk fra bunden, eller om det er vores dygtige tjenere som med stor øvelse laver en fantastisk caffe latte af specielt udvalgte bønner fra vores lille, lokale leverandør. Vi gør os umage ikke blot for din skyld men fordi vi brænder for det vi laver.

Vi glæder os til at dele vores passion med dig!

Læs meget mere om os her