Rungsted

Velkommen til Rungsted

Mash Steak – Rungsted Havn 42-44 – 2960 Rungsted – Telf. 33139300

MASH Rungsted

Restaurantens placering på spidsen af havnen giver dig mulighed for, uanset hvor du sidder, at få fornøjelsen af et dragende udsyn til havnens liv. Du kan derfor nyde din middag en sommeraften til lyden af bådene, som svajer næsten ved din side.
Menukortet på vores restaurant i Rungsted tilbyder, som vores andre velkendte restauranter, et klassisk udvalg i alt fra sprøde forretter som friteret softshell krabbe, til en saftig hovedret bestående af højkvalitets kobe kød fra kvægracen Black Tajima og selvvalgte side orders. Afslutningsvis kan du mætte din søde tand med en klassisk fransk Crémé Brûlée tilhørende vores frugtige solbær sorbet.
I vores restaurant i Rungsted er råvarer af høj kvalitet, noget vi vægter højt, og vores kompetente personale vil sørge for, at du får en uforglemmelig atmosfærisk aften og gastronomisk oplevelse i de skønne omgivelser ved havnen.
Hvis du, som os i Rungsted, elsker et godt glas vin til maden, er du kommet det rette sted. Vores vinkælder bugner nemlig af god vin i alle prisklasser. Er der gemt en lille sommelier i dig, har du her mulighed for at udforske vores spændende vinkort, ellers er du altid velkommen til at spørge din tjener om vejledning.

RIVA Bistro – Rungsted Havn 28 – 2960 Rungsted Kyst – Telf. 45764030

DEJLIG FROKOST ELLER MIDDAG I SKØNNE OMGIVELSER PÅ RUNGSTED HAVN

Velkommen til Riva Bistro & Bar Rungsted. Vi tilbyder bar, frokost, middag og du kan også holde dit arrangement hos os på vores 1. sal med udsigt til Rungsted Havn. Vores menukort er sat sammen så der er noget for enhver smag. 

Vi byder vi på udendørs servering hele sommeren med direkte udsigt til vandet. Cocktails, drinks og kølig rosé.  Vi glæder os til at se dig på Riva Bistro & Bar.

Klik her og du er på vores hjemmeside