Nordjylland

Find gode madsteder og overnatning Nordjylland.  

KIG DIG BARE OMKRING
Scroll ned til regioner og byer,
og du er i en fortryllende
verden. ↓  →

WEEKEND OPHOLD NORDJYLLAND

HOLD BRYLLUP I NORDJYLLAND


Velkommen til Nordjylland

AalborgBrønderslevFrederikshavnHobroHjørringLøgstørLæsøNykøbing MorsSkagenSæbyThisted


Velkommen til Hirtshals

Restaurant Lilleheden – Hjørringgade 2 – 9850 Hirtshals – Telf. 98944538

VELKOMMEN TIL RESTAURANT LILLEHEDEN

Lilleheden er en fiskerestaurant, som ligger placeret i havnemiljøet i Hirtshals med havudsigt. Vi er en restaurant, som tilbyder en bred menu, så der er stor sandsynlighed for, at der er noget til alle. Vores mission er at skabe en autentisk oplevelse af det lokale køkken. Vi stræber efter at lave kvalitetsmad ved hjælp af friske og lokale råvarer. Vi mener selv, at det kan smages, at vi har tætte lokale samarbejder, hvor folk gerne vil hinanden. Vi har det bedste fra begge verdener – en autentisk oplevelse og en kulinarisk smagsoplevelse I sent vil glemme.​

Læs mere om restauranten her


Hotel Hirtshals – Havnegade 2 – Hirtshals – Telf. 98942077

Hotel Hirtshals har en lang historie bag sig. Hirtshals Kro blev grundlagt i 1769, hvor stedet oprindeligt fungerede som skibsproviantering.

I dag kan De stadig opleve den gamle kro, hvor det oprindelige interiør og stil er bevaret i den fredede bygning.

Kroen er over årene blevet udvidet med to hotelbygninger – Hotel Hirtshals og Seafront Hotel, hvor der i alt er 40 værelser. I stort set alle værelser har man udsigt til byens torv, havneindsejling og havet.

Hvad enten De søger overnatning, vil besøge vor gamle historiske pub med dens hjemmelavede og hjemmebrændte bjesk, spise i vor historiske krostue eller vil have et kik fra vores tagterrasse med dens imponerende udsigt over hav, havn og strand, er De meget velkommen.

 

Læs mere om hotellet her