Hoteller i Aalborg

Velkommen til Aalborg

Helnan Phønix Hotel * * * * Vesterbro 77 – 9000 Aalborg – Telf. 98120011

En alsidig oplevelse

Et hotelophold på Helnan Phønix Hotel i Aalborg er et ophold på et alsidigt hotel. Her er både plads til dig og dine gæster til en festlig anledning som konfirmationbryllup eller lignende. På hotellet faciliterer vi ligeledes både konferencer og møder i alle størrelser, således kan vi tilbyde mødepakker tilpasset dine behov.
Helnan Phønix Hotel er leveringsdygtig på lækre værelser til dig som gerne vil opleve Aalborg og byen, som netop i disse år gennemgår en rivende udvikling. Aalborg fungerer ligeledes glimrende som hyggelig base, hvis I skal på eventyr rundt omkring i det nordjyske.

Læs mere om hotellet her


Pier 5 Hotel – Rendsburggade 5 – Aalborg – Telf. 98101400

FORDELE VED DIREKTE BOOKING

Når du booker din overnatning direkte på vores hjemmeside, får du altid masser
af gode fordele med i dit ophold. Fordelene gælder på alle Bühlmann hoteller ved online booking på vores hjemmeside. 

 MODERNE DESIGN

Komplimenteret af den gamle havn

Når du ankommer til Pier 5 Hotel, vil du straks opleve, hvordan hotellets moderne design komplimenterer den gamle havn derude. En container inspireret væg, blotlagte loftinstallationer og moderne design fra inderst til yderst – det gamle og det nye er forenet, hvor end du bevæger dig hen på hotellet. 

I loungen er der lagt op til at gå på opdagelse i alle de forskellige tidszoner i historien – vi har udstyret hele loungeområdet med hyggelige kroge, hvor du kan synke ned i de bløde lænestole, nyde jazztoner fra en gammel pladespiller og fundere over de gamle hemmeligheder på havnemolen. 

Læs meget mere om hotellet her


Prinsen Hotel – Prinsensgade 14-16 – 9000 Aalborg

Prinsen Hotel har en bekvem beliggenhed i hjertet af Aalborg.
Der er behagelige, funktionelle værelser med gratis wi-fi og te- og kaffefaciliteter. Aalborg Hovedbanegård ligger 150 m derfra.
Samtlige værelser på Prinsen Hotel er indrettet i dansk stil og har tv samt eget badeværelse med bruser.

Der serveres overdådig morgenbuffet hver dag. Der er gratis kaffe, te og varm chokolade døgnet rundt. Hotellets café og bar er åben hele dagen og serverer drinks.Gæsterne kan slappe af i tv-stuen, som også har et lille bibliotek. Gæsterne har gratis adgang til en computer i lobbyen.

Butiksgaden Algade ligger 500 m derfra. Aalborg Zoo ligger 5 minutters kørsel fra hotellet. Der er et begrænset antal parkeringspladser på stedet mod et tillægsgebyr.