Hjørring

Velkommen til Hjørring

Hotellet – Nørregade 33 – 9800 Hjørring – Telf. 40294100

Restaurant og overnatning i hjertet af Hjørring.

Hotellet ligger i den gamle, charmerende bydel i hjertet af Hjørring. Området omkring Nørregade, hvor Hotellet ligger, er den ældste del af Hjørring. Her kan man stadig spadsere ad de historiske stræder og beundre de gamle bygninger. Sankt Catharinæ Kirke fra 1200-tallet og Vendsyssel Historiske Museum er nærmeste naboer.

På Hotellet finder du Hjørrings ældste restauration, som i 2020 gennemgik en større renovering og nu er videreført i en elegant og hyggelig stil.

Vores 20 værelser er bekvemt og godt indrettet. Alle med gratis WiFi og eget bad og toilet. Her er du i gåafstand til byens pulserende liv såsom shopping, biograf, attraktioner, sportshal, svømmehal og meget mere.

Læs mere om hotellet her


Hjørring Kro – Birthes Vej 2 – 9800 Hjørring – Telf.98925329

Velkommen til Hjørring Kro

Vi samler på glade gæster

Hos Hjørring Kro har vi de perfekte rammer til en hyggelig overnatning eller ferie i det nordjyske med masser af lækker mad og dejlige omgivelser.
I vores restaurant tilbereder vi maden af de bedste råvarer og efter gode gamle principper med det danske køkken i højsæde.
Planlægger du en fest byder vi velkommen i vores hyggelige selskabslokaler, hvor vi har plads til 15 – 110 personer og vi sørger selvfølgelig for alt til festen.

Læs meget mere om kroen her