Esbjerg

Velkommen til Esbjerg

Hjerting Badehotel – Strandpromenaden 1 – 6710 Esbjerg V – Telf. 75117000

Nyd livet ved Vadehavet
Badehotellets facade ligger få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand, med en fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, som er en yndet yngleplads for fugle. Vadehavet er lige udenfor; havtorn og marehalm vokser vildt omkring bygningerne, sandkornene sniger sig op på de teglbelagte udendørsarealer og den letsalte havluft giver friske pust til krop og sind.

Læs mere om hotellet her


Restaurant Loftet – Torvet 20 – 6700 Esbjerg – Telf. 69136013

Gastronomi i særklasse

LOFTET ER EN RESTAURANT, HVOR VI LÆGGER VÆGT PÅ ØKOLOGI, SAMT DANSKE OG LOKALE RÅVARER. VORES RETTERS SKIFTER MED SÆSONEN, DA VI TILSTRÆBER OS AT HOLDE KVALITETEN PÅ RÅVARERNE I TOP, OG GIVE DEN BEDST MULIGE SMAGSOPLEVELSE OG SAMMENSÆTNING.

Læs om os her


Hotel Britannia * * * * – Torvegade 24 – 6700 Esbjerg- Telf. 75130111 

4-stjernet hotel i Esbjerg centrum

Hotel Britannia er placeret i centrum af Esbjerg ved Torvet – en helt unik placering mellem kulturhuse, byens bedste shopping og turistattraktioner. Herfra kan du inden for gåafstand nemt komme rundt.

Vi er et moderne hotel og sætter en ære i, at alle gæster får en ekstraordinær oplevelse i tidsløse omgivelser, med den absolut bedste service. I Esbjerg er vi kendt som hele byens hotel. Hotel Britannia i Esbjerg rummer 108 hotelværelser, der alle er indrettet i nordisk design med fladskærms TV og gratis Wi-Fi.

Klik her og læs meget mere om hotellet


Nara Suchi – Torvegade 10- -6700 Esbjerg – Telf. 91869999

Velkommen til Nara Sushi i Esbjerg

Om Nara Sushi

NARA SUSHI er både restaurant og take-away. Vælg Sushi Ad Libitum hvor du kan spise dig mæt i din yndlings sushi til en fast pris. Du kan bestille så mange gange du har lyst til, så du rigtig kan få smagt din favoritter igen og igen. Vores dygtige sushi-kokke er stolte af deres håndværk og tilbereder din sushi i restauranten for øjnene af dig. Vi ønsker at skabe et rum, hvor hyggelige stunder, god service og friske råvarer og varm mad går hånd i hånd.

Undgå madspild, hvis der er mere end 3 stk sushi eller varm mad i overskud pr. Bord efter spisning, betales 10 kr pr.stk.

Læs om os her


Restaurant Mundheld – Torvegade 24 – 6700 Esbjerg – Telf. 75130111

Vi ses igen den 1. februar 2023. 

Nordic Dining
i Esbjerg

Historien om vores råvarer og hvem vi er
Restaurant Mundheld går op i bæredygtighed når det kommer til naturen omkring os, og derfor har vi et ekstra fokus på havet, engene og grøntsagerne i vores område når vi handler ind og laver vores menuer.

Stemningen er afslappet og jordnær, vi er økologiske hvor det giver mening og hvor det smager bedst.

Med begrænset antal pladser i restaurantener er det en god idé at booke dit bord i god tid.

Klik her og du er på vores hjemmeside.