Fredericia

Velkommen til Fredericia

Ti Trin Ned – Toldkammeret 9 – 7000 Fredericia – Telf. 75933355

En unik sanseoplevelse i smukke omgivelser

Hos den Michelin-anerkendte restaurant Ti Trin Ned kan du nyde gastronomi i verdensklasse. Ti Trin Ned, der har haft sin Michelin-stjerne siden 2017, ligger i Fredericias nye bydel Fredericia C og har direkte udsigt til Lillebælt. Gourmetrestauranten har fokus på det personlige og detaljerige: Restauranten har åbent køkken og er nøje indrettet, så besøgende får en helstøbt og nærværende oplevelse i særklasse.

Klik ind på vores hjemmeside her


Hotel Gammel Havn – Gothersgade 40 – 7000 Fredericia – Telf. 75920199

»Hotel Gammel Havn – Hotellet for alle«

Hotel Gammel Havn i Fredericia » Den perfekte base for samvær og fællesskab – i fritid og arbejdstid.

Hotel Gammel Havn er et lille herligt city hotel med central beliggenhed midt i Fredericia by. Hotellet har en hyggelig hjemlig atmosfære, og sætter helt naturligt de perfekte rammer for et afslappende overnatningssted, konstruktivt mødested og herligt spisested. Vi står klar til at hjælpe i receptionen og byder alle vor gæster velkommen med et smil. Hotel Gammel Havn ligger få meter fra Fredericia´s strøg og gågade. Du har altså alle byens seværdigheder, attraktioner og oplevelser til rådighed lige udenfor døren.

Klik her og du er på vores hjemmeside


Hotel Fredericia * * * * – Vestre Ringvej 96 – 7000 Fredericia – Telf. 70880334

Vælg dit ophold

Se vores brede udvalg af spændende ophold, hvor du på bedste vis kan kombinere Fredericias smukke natur, kulturoplevelser og aktiviteter med overnatning på Hotel Fredericia.

Vi tilbyder ophold som er velegnet til børnefamilier, kærestepar, vennegrupper og outdoor-typer.

HUSK at der i forbindelse med overnatning på hotellet, tilbydes gratis adgang til både badelandet og svømmehallen. Hør nærmere i receptionen. 

Klik her og du er inde på vores hjemmeside