Velkommen til Ribe

Hotel Dagmar * * * * – Torvet 1 – 6760 Ribe – Telf. 75420033

På Hotel Dagmar søger vores dygtige køkkenchef og øvrige medarbejdere i køkkenet hele tiden nye gastronomiske udfordringer til stor glæde for vores mange trofaste gæster.

Med “Restaurant Dagmar” og “Vægterkælderen” tilbyder Hotel Dagmar en bred vifte af kulinariske oplevelser, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Charmerende lokaler i original historisk stil er sammen med dygtige og opmærksomme tjenere med til at gøre din aften til en oplevelse, hvad enten det drejer sig om en romantisk gourmetmiddag for to i “Restaurant Dagmar”, en hyggelig aften i Vægterkælderen, en rund fødselsdag eller et smukt bryllup.

Hvis du klikker her kan du læse om Hotel Dagmar.


Den Gamle Arrest – Torvet 11 – 6760 Ribe – Telf. 75423700

Velkommen til Den Gamle Arrest

Ta’ en overnatning i en tidligere fængselscelle eller i arrestforvalterens store værelse. Vores smukke gamle arrest ligger på Domkirketorvet lige i hjertet af Ribe.

Vælg mellem dobbeltværelse med morgenbuffet eller en hel gourmet-miniferie med halvpension og 4-retters menu. Oplev Ribes brostensbelagte gader og de smukke huse i Danmarks ældste by. Kombiner dit ophold med restaurantbesøg og oplev naturen i Vadehavet, der er udnævnt til UNESCO verdensarv.

Nyd en kop kaffe og vores hjemmebagte kager i cafeen eller i vores dejlige gårdhave.

Nyd maden i vores hyggelige restaurant. Vi tilbereder alt fra bunden af friske råvarer med fokus på den gode smag. Vores køkken tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken med international inspiration.

Klik her og se vores hjemmeside


Restaurant Sælhunden – Skibbroen 13 – 6760 Ribe – Telf. 75420946

Velkommen til Sælhunden!

Midt på den maleriske Skibbro ligger vor restaurant i en 400 år gammel, fredet bygning.

Vi serverer god mad til rimelige priser. Vor specialitet er gode tilberedte fiskeretter med frisk fisk, som vi får direkte fra auktion

Maden kan nydes indenfor i vore hyggelige lokaler og hvis vejret tillader det i gårdhaven eller foran restauranten med udsigt til Ribe Å.

Der er mulighed for at afholde mindre selskaber og udflugter op til 22 / 28 personer ( eller 50 personer fordelt i 2 lokaler ) Ved nærmere oplysninger kontakt Rinda Der er også mulighed for overnatning

Med Venlig hilsen

Team Sælhunden

Klik ind på vores hjemmeside her