Velkommen til Sønderborg

Ballebro Færgekro – Færgevej 5 – 6400 Sønderborg – Telf.74461303

Ballebro Færgekro – Ét af Danmarks dejligeste badehoteller er bygget i 1729 som en lille gård ved det sted, hvor der er kortest afstand mellem Sønderjylland og Nordals.

Derfor har stedet alle dage været et knudepunkt for sø- og landtrafikken.

1864 har selvfølgelig en stor betydning for området, og også her har Ballebro været på kortet, idet en preussisk hær med 20.000 soldater den 2. eller 3. april 1864 prøvede at lave et knibtangsangreb på Sønderborg skanserne ved at lægge skibe og flydebroer ud fra Ballebro til en landsætning på modsatte bred.

Læs mere om Færgegården og mulighederne her


Hotel Sønderborg Strand – Strandvej 1 – 6400 Sønderborg – Telf. 70848349

Hotel Sønderborg Strand

Ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen og den dejlige natur på Als.

Alsik Hotel & Spa – Nørre Havnegade 21-25 – 6400 Sønderborg – Telf. 70203000

VELKOMMEN TIL ALSIK – I HJERTET AF SØNDERBORG

Det smukke Alsik er et af Danmarks mest indbydende og spændende hoteller. Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå f.eks. på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks tre restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

Læs meget mere om dette spændende hotel her


Huset Blom – Sundsmarkvej 40 – 6400 Sønderborg – Telf. 25116747

I Huset Blom tilbyder vi delemad, som er lækker mad, der serveres på fade og deles ved bordet. Det skaber en helt særlig stemning – man rækker til andre, man deler og taler om, hvordan det smager. Maden er i centrum, og vi hygger om jer.

Vi tilbyder 4 retters menu, som vi skifter hver måned, ud fra sæson, tema og kokkens gode ideer. 

Bobler & snacks

4 retters menu

Vin buffet til maden

Kaffe og sødt

kl. 18.30 – 22.00 

tirsdag – torsdag kr. 649,-

fredag og lørdag kr. 749,-

I kan også bestille vegetar set-menu – alle retter er uden kød, men vi bruge af og til æg, ost og fisk. Denne skal bestilles i forvejen.

Læs mere om restauranten her


Dyvig Badehotel * * * * – Dyvigvej 31 – Holm – 6430 Nordborg – Telf. 73164300 – Tæt på Sønderborg

Et boutique hotel i særklasse på landet på det smukke Als. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæst. Det handler om at bidrage med den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse.

Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.

Den bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde badehotel. Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med elegant, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer – det er vores passion.

Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.

Vi ønsker, at De føler Dem hjemme i Deres nye hjem hos os på Dyvig Badehotel.

Læs mere om badehotellet her