Tønder

Velkommen til Tønder

Hostrups Hotel * * * – Søndergade 30 – 6270 Tønder – Telf. 74722129

OM HOSTRUPS HOTEL TØNDER

Hostrups Hotel Tønder, har en lang og traditionsrig historie. I sin nuværende form, består hotellet af et flot, nyrenoveret hotel, med store selskabslokaler, egen Restaurant, bar med lounge og selvfølgelig en havestue.

Selve bygningen har en klassisk sen 1800-tallet til tidlig 1900-tallets stil over sig. Det hænger sammen med, at hotellet blev opført i 1890, og ombygget til sin nuværende form i 1906. 100 år senere, og et godt spring frem i tiden, gennemgår Hostrups Hotel & Restaurant i 2018, en gennemgribende renovering. Renoveringen er med til at sikre, at den historiske bygning bevare sin charme, samtidig med, at gæstefacilitetterne bliver moderniseret, så de imødekommer gæsternes ønsker, anno det 21-århundrede.

Klik her og du er på hotellets hjemmeside


Schackenborg SlotsKro * * * * – Schackenborg 1 – 6270 Tønder – Telf. 79306900

Oplev Sønderjylland

Schackenborg Slot ligger i idylliske Møgeltønder få kilometer fra landegrænsen til Tyskland. Sønderjylland vrimler med skønne oplevelser, så når du besøger Schackenborg, kan vi også anbefale dig en række lokale seværdigheder.

Besøg fx Tøndermarsken og se Sort Sol, smut forbi Museum Sønderjyllands mange udstillingssteder eller tag på shopping i en af de hyggelige sønderjyske byer. Mulighederne er mange.

Klik her og læs om denne smukke kro


Abild Kro & Hotel * * * – Ribelandevej 66 / Abild – 6270 Tønder

Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel

Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for Tønder i det skønne Sønderjylland. Med naturskønne oplevelser og kun 10 km til den tyske grænse, fås beliggenheden næsten ikke bedre.

Vi byder gæster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel.

Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: 

  • 2-retters middag i restauranten samt aftenmenu
  • Overnatning i vores forskellige værelsestyper
  • Udlejning af lokaler
  • Tilbud til busselskaber

Overnat hos os og oplev smukke danske perler 

Mange af vores gæster vælger at lade deres besøg hos os være et udgangspunkt for ture og udflugter. Blandt populære nærliggende destinationer og oplevelser finder du. 

Læs meget mere om Abild Kro her